上一頁下一頁
發新話題

。。。。。。。。。。

收藏  |  訂閱
133  64.5k

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-10-3 14:01 發表 查看引用來源

好似有個外號叫渠王, 一撻著源源不絕.  

小弟少上去做嘢, 有都係聽人哋講咋. https://news.discuss.com.hk/images/smilies/default2/smile_o ...
渠王呢個名邊個同章小姐改,改個咁名好狠核突🤭

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-10-5 15:26 發表 查看引用來源
渠王呢個名邊個同章小姐改,改個咁名好狠核突🤭
各花入各眼, 從來唔覺B嫂有幾正, 特別啲眼神.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-10-6 11:32 發表 查看引用來源

各花入各眼, 從來唔覺B嫂有幾正, 特別啲眼神.
艾兄覺得邊個正呢?另外想知東莞嘅風月流鶯故事🙋‍♂️

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-10-10 13:49 發表 查看引用來源
艾兄覺得邊個正呢?另外想知東莞嘅風月流鶯故事🙋‍♂️
東莞嘅風月流鶯故事 ? 上去旅遊就有, 冇去過做嘢冇乜提供, 或者問其他師兄可能會多啲料講.

邊個正 ? 冇得揀, 係佢....

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-10-11 09:42 發表 查看引用來源

東莞嘅風月流鶯故事 ? 上去旅遊就有, 冇去過做嘢冇乜提供, 或者問其他師兄可能會多啲料講.

邊個正 ? 冇得揀, 係佢....

艾兄咁有品味🤮

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-10-11 12:55 發表 查看引用來源
艾兄咁有品味🤮
呢件慈善悲啤都已經移民埋, 真係悲...

順道提一提, 之前放過幅相(下圖), 更正番原來唔係夏蕙BB本人, 只係佢當年嘅朋友, 記者岸兜兜登出嚟佢唔出聲玩足咁多年.

???????

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-10-11 22:28 發表 查看引用來源

B嫂都正呀
隔離件好似係床板慶子, 靚㗎婆老老地仲有啲味.

???????

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-10-12 07:34 發表 查看引用來源

隔離件好似係床板慶子, 靚㗎婆老老地仲有啲味.
老老地点止有味,仲會好主動擘開等埋位

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆