。。。。。。。。。。

收藏  |  訂閱
39  64.5k

引用:
原帖由 七色熊 於 2022-9-15 12:32 發表 查看引用來源
等小弟試下解開你地呢個謎底,富兄所謂得叔其實係呢度其中一個師兄,佢都好似好久冇上嚟,因為佢真係同人地媽子分開左🙂
水兄個馬會同事其實個英文名叫may,馬會d同事叫佢花名味噌,因為佢姓曾,據可靠消息富的媽子未必是親媽,至 ...
d劇情好似越來越迷幻🤦‍♂️

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-9-20 20:17 發表 查看引用來源

呢排太忙阿富要等等。
我深潛靜修中,等又何妨

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-9-22 20:36 發表 查看引用來源

潛心修佛性,夢幻已一朝醒。

情根愛根,恨根怨根,春花怕賦詠,
情絲愛絲,愁絲怨絲,秋月怕留情,
情心早化灰,禪心經潔淨。

又奀又搖撬兩撬   老閪都博命床上調
你話黎多Q   我鳩未軟
你話仍然係要   老閪都擰轉你個屎忽屌
一Q ...
咁好文彩,咬文嚼字🤭

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-9-23 15:35 發表 查看引用來源

baby 師兄果然識貨, 世紀金曲加埋入去啲續集度, 有埋歌正過李X明大師嗰啲新派大戲.
呢d年代我好小聽嘅歌,我剛才專登摷嚟聽返,唔太色欣賞

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-9-27 14:04 發表 查看引用來源

老人聽老歌, 嫩人聽新歌,唔係嗰個年代好難代入。
呢d大孖lin乜年代男人都代入到🤭

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-9-27 14:07 發表 查看引用來源
呢d大孖lin乜年代男人都代入到🤭
咁深溝唔焗親都會跣親

附件

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-9-27 15:38 發表 查看引用來源

我净係識尹光同朱咪咪。
咪咪姐都幾有份量

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-9-29 12:39 發表 查看引用來源

尹佬唔係打南華咩 ? 其他都識, 話哂差 baby 師兄約莫兩三年左右.
我有個吖叔係某運動牌子做過高層,佢同班踢波佬好熟,班主叫山哥,聽講贏過省港杯,其實我都冇乜知有省港盃咩?

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-9-30 14:29 發表 查看引用來源
我有個吖叔係某運動牌子做過高層,佢同班踢波佬好熟,班主叫山哥,聽講贏過省港杯,其實我都冇乜知有省港盃咩?
有聽到最多係乜鳩名稱足球隊,講到好踢得,其實係好屌得,返大6踢出外面踢,夜晚就去happy🙇‍♂️

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-9-30 14:53 發表 查看引用來源

唔通係鼎鼎大名嘅黃創山 ? 原來富哥仔係佢世侄, 勁~!!
我唔係佢世侄,係我有個吖叔打過佢工,我好多時會聽到d故事

前往最後回覆