上一頁下一頁
發新話題

有無試過或想過食親戚呢?

收藏  |  訂閱
117  50.5k

咁蛇神有冇想過去撩下佢再進一步呀?

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-5 12:42 發表 查看引用來源
都幫你含過啦,咁都唔敢?有冇咁怕醜!😬
都話打飛機咋, 冇用過口
事後講明呢個係我地兩個人呢生呢世o既秘密, 世上唔可以有第三個人知道唔可以重複更唔可以有進一步
官腔少少咁講果個係單一o既個別事件
老實咁講我對佢係有一種好感, 但唔係愛情囉, 佢外表係幾討好, 但外表好唔一定要有性行為o既啫
女性朋友我都係愈靚身材愈好, 我對人地會愈nice o架 都唔代表我咁就係les, 只係望住好睇o既o野心情會更靚咁解!
果種好感係o岩傾o岩講, 主要係o岩我講 佢說話唔多但超好耐性聽我講o野然後偶然幾句好中point 既回應,
俾你一種有人好明白你好識撐你o既精神滿足感/ 快感
懶得寫太詳細啦, 總之係一種既係親人又係好好好朋友果種好難得o既關係, 我唔想佢變質, 唔想有日冇o左
性行為(包括口交包括肛交, 唯獨是用手我覺得唔算) 眾所周知係最容易令好朋友關係變質o既一樣o野
變可以有兩個方向, 一係變戀人一係變陌生人, 第一個一定唔可能, 只淨返第二個我最唔想見到o既
咁講明唔明白呢?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-5 13:30 發表 查看引用來源

事後講明呢個係我地兩個人呢生呢世o既秘密, 世上唔可以有第三個人知道唔可以重複更唔可以有進一步
老實咁講我對佢係有一種好感, 但唔係愛情囉, 佢 ...
咁又唔駛寫得咁詳細嘅!😬不過女人心態我都唔係好明!😬

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-5 13:30 發表 查看引用來源

老實咁講我對佢係有一種好感, 但唔係愛情囉, 佢 ...
咁如果佢真係抽你水你會點?😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-5 13:33 發表 查看引用來源
咁又唔駛寫得咁詳細嘅!😬不過女人心態我都唔係好明!😬
道理好簡單啫其實
男人有個通病, 可以叫衝動, 可以叫心存僥倖, 好多o野一係不顧後果做o左先, 一係自以為偷偷做或者以為自己好有辦法收得埋唔會有人知
最common 不過o既例子就係偷食囉 一係條女好索有理冇理食o左先, 一係形住老婆邊有可能會發現

女人當然都會有咁o既人, 呢d 野唔可以以偏概全, 但我個人傾向係要珍惜
衝動冇錯係會爽一時, 但唔爽得一世, 出o左事會得不償失
呢條表弟o係男人之中算係索o架 真係要同佢咩o野o既話有可能係好o野一件, 但萬一呢? 唔知點樣俾親戚發現到?
萬一出o左咩事? 萬一大家以後o既伴侶find out? 我地可能會冇o左自己o既男/ 女朋友, 可能會o係親戚面前一世冇面,
我同佢更有可能呢一世唔會再講一句說話唔會再見一面, 我會傾向珍惜我同佢目前所有o既o野, 唔會想去破壞佢

令我更欣慰o既, 係佢居然同我同一個諗法, 更加強化o左我唔想因為一時衝動損失一個知音o既念頭

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-5 14:17 發表 查看引用來源

道理好簡單啫其實
男人有個通病, 可以叫衝動, 可以叫心存僥倖, 好多o野一係不顧後果做o左先, 一係自以為偷偷做或者以為自己好有辦法收得埋唔會有人知
最common 不過o既例子就係偷食囉 一係條女好索有理冇理食o ...
好難得可以咁理智喎!😬

想食親戚?呢樣嘢只可以幻想唔可以實踐,都講到明大家係親戚如果真係食到,後果不堪設想或者可以會係家破人亡 。不過抽下水亦都無妨。

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-5 14:19 發表 查看引用來源
好難得可以咁理智喎!😬
事關重大呀! 講得衰d 食個同事, 萬一出o左事大不了再搵過份工
親戚喎而家... 果陣讀risk management 阿sir 俾過一個非常簡單o既例子我呢一世都會記得
你唔需要全身裝甲咁去批蘋果, 因為雖然切親手指機會對某d 人o黎講係好常見, 後果(手指痛幾分鐘)係完全可以承受得黎
但你揸車必須或者至少係強烈建議用安全帶, 因為雖然撞車飛出車外o既機會唔會好高, 但萬一真係發生o既話你既唔想亦承受唔起終生殘廢o既個後果
所以東窗事發, 之後成世人o係咁多姨媽姑姐uncle auntie 面前俾人指指點點抬唔起頭o既可能性就算只係0.00000001%, 我覺得搏唔過
(但同同事/舊同事/舊同學/舊supervisor 上床或者口交, 呢d 我覺得可以亦有試過, 當然全部係自己單身冇男朋友o既時候)

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-5 14:44 發表 查看引用來源

事關重大呀! 講得衰d 食個同事, 萬一出o左事大不了再搵過份工
親戚喎而家... 果陣讀risk management 阿sir 俾過一個非常簡單o既例子我呢一世都會記得
你唔需要全身裝甲咁去批蘋果, 因為雖然切親手指機會對某d 人o ...
你又講得啱嘅!

同意理性分析下👍🏼

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆