上一頁下一頁
發新話題

有無試過或想過食親戚呢?

收藏  |  訂閱
117  50.5k

引用:
原帖由 梓鋒9642 於 2022-9-5 03:31 發表 查看引用來源
有無試過或想過食親戚呢?
有,我一個住喺美國嘅表姐,當年我啱啱升中一,佢應該嗰年係18歲,通常每年都會返嚟香港玩一次,試過有一次同佢出街,佢着咗件低胸吊帶連身裙,仲主動拖我隻手。不過可惜之後大家都冇再進一步行動。
去到中七畢業之後大家都好少聯絡,大概五至六年前屋企人講佢嫁咗俾一個美國黑幫大佬。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-5 02:44 PM 發表 查看引用來源

事關重大呀! 講得衰d 食個同事, 萬一出o左事大不了再搵過份工
親戚喎而家... 果陣讀risk management 阿sir 俾過一個非常簡單o既例子我呢一世都會記得
你唔需要全身裝甲咁去批蘋果, 因為雖然切親手指機會對某d 人o ...
咁理智做人,有D辛苦咯

試過同疏堂表妹   …………

回覆 1# 梓鋒9642 的帖子

兔子不吃窩邊草。。。,
無什關係嘅都要小心,
何況親戚。。。小心吃壞自己呀。

引用:
原帖由 camry6783 於 2022-9-5 15:50 發表 查看引用來源
試過同疏堂表妹   …………
疏堂表妹...無問題喎,唔算亂倫

引用:
原帖由 applesyoyo 於 2022-9-5 15:47 發表 查看引用來源

咁理智做人,有D辛苦咯
講辛苦.. 上面17樓都話啦, 出o左事嚴重起o黎家破人亡(我信係會有咁o既可能囉) , 邊樣更辛苦?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-6 07:39 發表 查看引用來源

講辛苦.. 上面17樓都話啦, 出o左事嚴重起o黎家破人亡(我信係會有咁o既可能囉) , 邊樣更辛苦?
咁又係,不過唔係個個咁理智!😂

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-5 13:30 發表 查看引用來源

都話打飛機咋, 冇用過口
事後講明呢個係我地兩個人呢生呢世o既秘密, 世上唔可以有第三個人知道唔可以重複更唔可以有進一步
官腔少少咁講果個係單一o既個別事件
老實咁講我對佢係有一種好感, 但唔係愛情囉, 佢 ...
蛇蛇, 我好明白! 講述得好清楚~

引用:
原帖由 applesyoyo 於 2022-9-5 15:47 發表 查看引用來源

咁理智做人,有D辛苦咯
咁有理智就唔會咁多老強,非禮,不倫戀喇🤷‍♂️
男人on鳩起嚟d血只充到條嘢度,腦袋就一片空白,用條鳩諗嘢多

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-9-6 14:20 發表 查看引用來源
咁有理智就唔會咁多老強,非禮,不倫戀喇🤷‍♂️
男人on鳩起嚟d血只充到條嘢度,腦袋就一片空白,用條鳩諗嘢多
我都吾知點解自己咁on鳩,明明知道on鳩但又吾識控制🙇‍♂️

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆