有無試過或想過食親戚呢?

收藏  |  訂閱
27  50.5k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-5 08:33 發表 查看引用來源
以前講過幫佢打過一次飛機o既果個表弟, 黑黑實實波友一名
主要係性格, 傾得玩得, 算係幾成熟, 同佢互動唔會有覺得佢年紀比我細o既感覺
咁之後仲有冇見?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-5 10:26 發表 查看引用來源

梗係有, 成日一齊偷偷煲煙添
淨係煲煙?冇抽下水?😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-5 12:37 發表 查看引用來源

佢唔敢o既
都幫你含過啦,咁都唔敢?有冇咁怕醜!😬

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-5 13:30 發表 查看引用來源

都話打飛機咋, 冇用過口
事後講明呢個係我地兩個人呢生呢世o既秘密, 世上唔可以有第三個人知道唔可以重複更唔可以有進一步
官腔少少咁講果個係單一o既個別事件
老實咁講我對佢係有一種好感, 但唔係愛情囉, 佢 ...
咁又唔駛寫得咁詳細嘅!😬不過女人心態我都唔係好明!😬

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-5 13:30 發表 查看引用來源

都話打飛機咋, 冇用過口
事後講明呢個係我地兩個人呢生呢世o既秘密, 世上唔可以有第三個人知道唔可以重複更唔可以有進一步
官腔少少咁講果個係單一o既個別事件
老實咁講我對佢係有一種好感, 但唔係愛情囉, 佢 ...
咁如果佢真係抽你水你會點?😬

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-5 14:17 發表 查看引用來源

道理好簡單啫其實
男人有個通病, 可以叫衝動, 可以叫心存僥倖, 好多o野一係不顧後果做o左先, 一係自以為偷偷做或者以為自己好有辦法收得埋唔會有人知
最common 不過o既例子就係偷食囉 一係條女好索有理冇理食o ...
好難得可以咁理智喎!😬

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-5 14:44 發表 查看引用來源

事關重大呀! 講得衰d 食個同事, 萬一出o左事大不了再搵過份工
親戚喎而家... 果陣讀risk management 阿sir 俾過一個非常簡單o既例子我呢一世都會記得
你唔需要全身裝甲咁去批蘋果, 因為雖然切親手指機會對某d 人o ...
你又講得啱嘅!

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-6 07:39 發表 查看引用來源

講辛苦.. 上面17樓都話啦, 出o左事嚴重起o黎家破人亡(我信係會有咁o既可能囉) , 邊樣更辛苦?
咁又係,不過唔係個個咁理智!😂

引用:
原帖由 kk003785 於 2022-10-8 03:40 發表 查看引用來源
廿二歲 細細粒 波大大 成日請食波餅
呢啲正呀!食到就嚟真係冇得頂!😬

引用:
原帖由 kk003785 於 2022-10-10 20:14 發表 查看引用來源
好鍾意痴身痴勢 唔知點解
咁咪正囉!😉

前往最後回覆