早期換妻會

收藏  |  訂閱
22  63.1k

引用:
原帖由 keung47 於 2022-9-5 14:26 發表 查看引用來源
有冇記得Tony和肥公呢兩位前輩呢?活躍於
8、90年代
之前有幾條女搞過類似嘅 sex party , 大家去玩都係夾返酒店錢 , 真係有一對夫婦嚟玩 , 真係兩公婆嚟嘅 , 個老婆就玩得好放嘅咩都肯玩 DP , 然後門 , 口 , 畀 4/5 個男人一齊輪都冇問題 , 個老公我諗係而家大家所謂嘅綠奴睇住個老婆俾人玩

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-9-13 17:50 發表 查看引用來源

因為偷拍難, 而家咁方便, 唔偷拍都明拍, 仲成堆人嚟玩, 唔慌有誠信.
所以而家整整下就冇人搞呢啲咁嘅 Party , 都係以前好玩得夠癲又夠放 , 真係點玩都得 , 嘩! 直情好似拍緊東京熱咁樣呀 , 不過而家真係冇人再搞啦

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-9-13 20:40 發表 查看引用來源

party 真係膽量嘅挑戰.
係 , 人妻比十幾人輪流中出後門

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-9-14 10:22 發表 查看引用來源

嘩~~~ !! 後門中出, 仲要十幾劑, 玩完會長期瀨屎噃.   < 應該係漏屎.
咁就唔知啦 , 而家無人搞無呢啲嘢玩啦

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-9-14 10:22 發表 查看引用來源

嘩~~~ !! 後門中出, 仲要十幾劑, 玩完會長期瀨屎噃.   < 應該係漏屎.
真係東京熱啲女咁

引用:
原帖由 10022 於 2022-9-15 11:29 發表 查看引用來源
人妻又爽,人夫又爽,單男又爽,所以無人願意去破壞個遊戲規則
係啦之前都好好 , 見識過真係好震撼嘅場面 , 啲人有玩得有規矩所以可以玩得豪放 , 不過而家又真係冇人搞啦

引用:
原帖由 88yes 於 2022-9-15 16:25 發表 查看引用來源
咁似我經歷過

係?分享吓呀

引用:
原帖由 88yes 於 2022-9-15 19:50 發表 查看引用來源
一對夫妻
老公搵男士同佢老婆玩
3,4,5P
插菊花,DP,口爆,吞精,顏射
樣樣玩齊
少啲實力都餵唔飽佢老婆
次次我都起2Q
諗返真係好玩
搞手係女仔?

引用:
原帖由 88yes 於 2022-9-16 11:38 發表 查看引用來源
第一次玩女人菊花
第一次玩DP
都係俾咗依個人妻

係喎 , 唔知點解人哋老婆真係特別鍾意畀人屌菊花 , 仲要畀十幾人排住隊咁輪咁中出後門 , 無屌過前面 , 但係個閪係比人屌後面屌到前面噴水 , 又係咁叫 , 個場面真係好震撼

引用:
原帖由 10022 於 2022-9-16 10:55 發表 查看引用來源
當時我哋個代人唔興搞後面菊花
反而而家好普遍

前往最後回覆