上一頁下一頁
發新話題

早期換妻會

收藏  |  訂閱
296  62.6k

排隊插就一定係
同一時間含兩碌都有
不過就無掂到第二碌鳩
引用:
原帖由 E-36 於 2022-9-18 15:29 發表 查看引用來源
好多條撚一齊屌條女個口 , 多人口爆 , 我真係見過 , 多人輪中出菊花 , 多人輪口爆

引用:
原帖由 88yes 於 2022-9-19 17:03 發表 查看引用來源
排隊插就一定係
同一時間含兩碌都有
不過就無掂到第二碌鳩

嘩!咁樣玩法, 條女個口及窿壞哂啦!

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-9-19 08:23 發表 查看引用來源

我老婆(當然初初拍拖),試過準備俾其他人屌時,聽我電話。
師兄,點解你會知道嘅呢?

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-9-19 17:17 發表 查看引用來源
嘩!咁樣玩法, 條女個口及窿壞哂啦!
就係唔知點解有呢女受得到

無限次高潮
引用:
原帖由 E-36 於 2022-9-19 18:02 發表 查看引用來源

未去過未玩過時
都覺得只係AV片先有
但係真係玩過睇到就知
D女去到SEX PARTY真係唔係講笑
引用:
原帖由 E-36 於 2022-9-19 18:02 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 88yes 於 2022-9-21 16:24 發表 查看引用來源
未去過未玩過時
都覺得只係AV片先有
但係真係玩過睇到就知

有一次個人妻帶我去Sex Party,見識澳洲鬼佬好似白蘿蔔咁粗,非洲黑人真係好長,日本姑娘同香港姑娘磨豆腐,一對60夫婦第一次玩,心驚驚又怕醜。最後我屌咗個日本姑娘,而新玩個對夫婦,初段老公屌老婆,中段就見佢老婆俾個非洲黑人屌,因為太長,只能入到一半,個女人已經呱呱叫

引用:
原帖由 88yes 於 2022-9-21 16:24 發表 查看引用來源
未去過未玩過時
都覺得只係AV片先有
但係真係玩過睇到就知

我聽過有啲女講過會上癮 , 享受同一時間畀好多人一齊輪 , 所以會成日去 Sex Party , 去過現場就真係會覺得我真係有呢啲事發生 , 1x 人排住隊咁屌 , 仲要唔停係咁屌 , 個畫面真係好震撼

引用:
原帖由 10022 於 2022-9-21 17:07 發表 查看引用來源
有一次個人妻帶我去Sex Party,見識澳洲鬼佬好似白蘿蔔咁粗,非洲黑人真係好長,日本姑娘同香港姑娘磨豆腐,一對60夫婦第一次玩,心驚驚又怕醜。最後我屌咗個日本姑娘,而新玩個對夫婦,初段老公屌老婆,中段就見佢老婆俾個非洲黑人 ...
黑鬼條撚咁大條, 我見到都驚啦!容乜易比佢屌埋架!

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-9-21 17:16 發表 查看引用來源
黑鬼條撚咁大條, 我見到都驚啦!容乜易比佢屌埋架!
俾黑鬼屌,隨時俾佢屌爆妹妹到要蓬針😭😭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆