上一頁下一頁
發新話題

早期換妻會

收藏  |  訂閱
296  62.6k

引用:
原帖由 88yes 於 2022-9-21 16:24 發表 查看引用來源
未去過未玩過時
都覺得只係AV片先有
但係真係玩過睇到就知
D女去到SEX PARTY真係唔係講笑

冇啦而家都冇乜人認真搞 , 呃錢嘅就大把

我未見過真人既白人同黑人鳩
睇AV白人都長粗夠硬
黑人長未必粗唔多硬
引用:
原帖由 10022 於 2022-9-21 17:07 發表 查看引用來源
有一次個人妻帶我去Sex Party,見識澳洲鬼佬好似白蘿蔔咁粗,非洲黑人真係好長,日本姑娘同香港姑娘磨豆腐,一對60夫婦第一次玩,心驚驚又怕醜。最後我屌咗個日本姑娘,而新玩個對夫婦,初段老公屌老婆,中段就見佢老婆俾個非洲黑人 ...

我第一次去 party屌咗兩條女
第一個係性女1打7
第二個係眼鏡嚫妹1打3
眼鏡妹未開波前清純樣
一開波俾人插全4手持一碌口含一碌
淫到爆
第一個性女本身有啲肉唔係肥大波
一訓係床就有人食鮑
口含一碌左右手開弓
睇到我呆咗
有個師兄好人
叫我唔好怕醜一齊玩
我即刻隊枝嘢俾條女含
又搾佢隻奶
引用:
原帖由 10022 於 2022-9-21 17:07 發表 查看引用來源
有一次個人妻帶我去Sex Party,見識澳洲鬼佬好似白蘿蔔咁粗,非洲黑人真係好長,日本姑娘同香港姑娘磨豆腐,一對60夫婦第一次玩,心驚驚又怕醜。最後我屌咗個日本姑娘,而新玩個對夫婦,初段老公屌老婆,中段就見佢老婆俾個非洲黑人 ...

應該都仲有一兩個party 攪手
不過依家疫情
我諗都未必有人去
可能私人玩都仲有
引用:
原帖由 E-36 於 2022-9-21 19:45 發表 查看引用來源
冇啦而家都冇乜人認真搞 , 呃錢嘅就大把

引用:
原帖由 88yes 於 2022-9-21 20:03 發表 查看引用來源
應該都仲有一兩個party 攪手
不過依家疫情
我諗都未必有人去
可能私人玩都仲有

諗你之前真係好好玩㗎 , 大家都好 Free  , 啱就埋位 , 分手去到又有啲老手教你點樣玩 , 不過而家真係冇啦

引用:
原帖由 88yes 於 2022-9-21 20:01 發表 查看引用來源
第一個係性女1打7
第二個係眼鏡嚫妹1打3
眼鏡妹未開波前清純樣
淫到爆
一訓係床就有人食鮑
口含一碌左右手開弓
睇到我 ...
就咁睇你形容都覺得好好玩

引用:
原帖由 E-36 於 2022-9-21 20:30 發表 查看引用來源
諗你之前真係好好玩㗎 , 大家都好 Free  , 啱就埋位 , 分手去到又有啲老手教你點樣玩 , 不過而家真係冇啦
初時剛加入換妻時,乜都唔識,都係D老手夫婦教我哋,後來到自己做咗老手,就教D新夫婦玩,當年有兩對街坊夫婦剛加入會,想玩第一次,我就邀請佢哋,分別來到我家,同我哋兩公婆一齊玩,咁佢哋終於試過第一次換妻。

引用:
原帖由 88yes 於 2022-9-21 19:56 發表 查看引用來源
我未見過真人既白人同黑人鳩
睇AV白人都長粗夠硬
黑人長未必粗唔多硬

可能碰啱, 見過係相反, 黑柴無敵, 只係所見唔多, 好難作準.

引用:
原帖由 88yes 於 2022-9-21 20:01 發表 查看引用來源
第一個係性女1打7
第二個係眼鏡嚫妹1打3
眼鏡妹未開波前清純樣
淫到爆
一訓係床就有人食鮑
口含一碌左右手開弓
睇到我 ...
而家仲有冇 join sex party ?

未現場睇過外國人玩人妻
引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-9-22 09:55 發表 查看引用來源

可能碰啱, 見過係相反, 黑柴無敵, 只係所見唔多, 好難作準.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆