上一頁下一頁
發新話題

早期換妻會

收藏  |  訂閱
296  62.5k

引用:
原帖由 88yes 於 2022-9-24 10:52 發表 查看引用來源
未現場睇過外國人玩人妻

小弟所見都唔多.

引用:
原帖由 88yes 於 2022-9-24 10:52 發表 查看引用來源
未現場睇過外國人玩人妻

有幸見過一次 , 外國人 vs 香港人

引用:
原帖由 E-36 於 2022-9-26 13:20 發表 查看引用來源
有幸見過一次 , 外國人 vs 香港人
師可否分享吓呢

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-9-26 13:30 發表 查看引用來源
師可否分享吓呢
其實都冇乜嘢 , 都係一位人妻 , 然後嚟玩嘅朋友當中其中一個帶咗一位外國人嚟玩 , 之前有知會搞手亦都同事嘅 , 後來先知英國過嚟香港做嘢嘅 ,同位外國人傾咗幾句 , 佢話呢啲 Sex Party 喺英國都好好普遍係啲乜嘢特別 , 佢都話我哋香港人玩得保守 , 都係嗰啲玩法囉 , 正常屌西窿 ,口爆(人妻呑埋 ) 中出後門 , DP  , 唔知係咪新鮮感 , 人妻又係咁叫 , 對腳蹺實位外國人

暴露左年紀添.
引用:
原帖由 veryok 於 2022-9-18 05:35 發表 查看引用來源
以前換妻無咁容易, 要搵途徑, 看色情雜誌, 找些換妻會.

幻想同老婆細妹屌?
引用:
原帖由 10022 於 2022-9-19 08:37 發表 查看引用來源
當年我都試過屌老婆時,叫佢打電話俾佢細妹,佢哋一路講電話,我就屌得愈起勁。

後門好緊, 比較容易射。
引用:
原帖由 E-36 於 2022-9-27 01:22 發表 查看引用來源
其實都冇乜嘢 , 都係一位人妻 , 然後嚟玩嘅朋友當中其中一個帶咗一位外國人嚟玩 , 之前有知會搞手亦都同事嘅 , 後來先知英國過嚟香港做嘢嘅 ,同位外國人傾咗幾句 , 佢話呢啲 Sex Party 喺英國都好好普遍係啲乜嘢特別 ...

引用:
原帖由 veryok 於 2022-9-27 05:17 發表 查看引用來源
後門好緊, 比較容易射。  
睇AV鬼佬撚無亞洲撚咁硬唔知道系咪❓😜

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-9-27 07:23 發表 查看引用來源
睇AV鬼佬撚無亞洲撚咁硬唔知道系咪❓😜
應該唔係,睇av見到有啲黑柴同鬼佬又長又硬。

亞蟲介紹

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-9-7 16:40 發表 查看引用來源

好多男人都係自欺欺人,以為食到人哋個老-婆。
我哋十幾對全部真係一對對,熟左至交換

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆