上一頁下一頁
發新話題

早期換妻會

收藏  |  訂閱
296  62.6k

回覆 270# cc19880910 的帖子

你介紹老婆俾我地識,食吾食到後話啦!

引用:
原帖由 andy1805 於 2022-10-9 14:19 發表 查看引用來源
你介紹老婆俾我地識,食吾食到後話啦!
如果咁容易介紹到俾你,我唔使上嚟講呢句啊

回覆 270# cc19880910 的帖子

你用乜嘢原因勸佢?佢又點答你?

初試女朋友, 我都係唔想佢比人睇 , 後來, 睇多左色情故事之後, 引起了性趣, 就叫老婆著啲性感少少既衫出街, 話著得佢好靚, 老婆又真係咁著, 仲曾經試過唔帶胸圍, 我都覺得幾刺激.
引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-10-9 08:34 發表 查看引用來源

我初初識我老婆嘅時候,對呢樣嘢都好反感,連佢出街着性感衫俾人睇到,都會覺得唔開心

而家勁希望佢比其他人屌

引用:
原帖由 Eddiepky68 於 2022-10-9 20:40 發表 查看引用來源
你用乜嘢原因勸佢?佢又點答你?
都用咗唔同嘅原因,同佢講你咁傻,同佢講淨係俾我一個男人屌真係嘥咗(當然佢以前俾幾個人屌過)、另外我有同佢講我一諗起佢比其他人屌下面就會好硬

回覆 275# cc19880910 的帖子

甘就簡單啦!師兄,去你度食下野飲下野都可以試下喎!傾下飲下可能掂呢?

引用:
原帖由 andy1805 於 2022-10-10 09:57 發表 查看引用來源
甘就簡單啦!師兄,去你度食下野飲下野都可以試下喎!傾下飲下可能掂呢?
佢永遠都唔會招呼我啲朋友😂

回覆 277# cc19880910 的帖子

妳同佢講係-綱友吾系朋友,特登揾來同妳玩

引用:
原帖由 andy1805 於 2022-10-10 17:43 發表 查看引用來源
妳同佢講係-綱友吾系朋友,特登揾來同妳玩
如果有咁容易,我一早做咗啦

引用:
原帖由 10022 於 2022-10-2 06:14 發表 查看引用來源
做老公可以一次過有兩種享受,我就試過約一對夫婦來我屋企交換玩,我哋4個人一張床,我屌緊人哋老婆,而身邊自己個老婆又俾人哋老公屌緊,我望住老婆,老 婆又望住我,心情真係滿足。 ...
又真係视覺刺激

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆