上一頁下一頁
發新話題

早期換妻會

收藏  |  訂閱
296  62.5k

引用:
原帖由 10022 於 2022-9-8 09:48 發表 查看引用來源
我哋以前係用call機,手電係大水壼或天地線/步步通,只可打出,無得打入。
我哋申請入會時,會長會親自見面,要出示結婚証書,結婚相,平時生活相,身份證,証明係真正夫婦,要俾300蚊入會費,會長都會收D單身男入會。
每個月會長搞兩次聚 ...
男女有冇年齡限制呀?

回覆 109# 10022 的帖子

想問下係一對一定係大混戰? 同埋係咪一定要帶袋?

引用:
原帖由 10022 於 2022-9-8 09:48 發表 查看引用來源
我哋以前係用call機,手電係大水壼或天地線/步步通,只可打出,無得打入。
我哋申請入會時,會長會親自見面,要出示結婚証書,結婚相,平時生活相,身份證,証明係真正夫婦,要俾300蚊入會費,會長都會收D單身男入會。
六個老婆係咪輪流比六個人夫插 ,咁樣輪姦法都幾過癮,男人要唔要帶套、插完一個女人要唔要換過另外一個套?

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-9-8 11:53 發表 查看引用來源

六個老婆係咪輪流比六個人夫插 ,咁樣輪姦法都幾過癮,男人要唔要帶套、插完一個女人要唔要換過另外一個套?
冇套混戰,好刺激好淫賤

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-9-8 11:53 發表 查看引用來源

只可以講喺冇智能電話嘅年代可以去得盡啲

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-9-8 15:19 發表 查看引用來源
冇套混戰,好刺激好淫賤
好勇

以前外地有幸做過...............觀眾
落場冇膽量更加冇本事, 喺旁邊睇吓打吓氣就算.

引用:
以前器材冇咁好同普遍, 玩都會喪啲.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-9-11 07:16 發表 查看引用來源

以前器材冇咁好同普遍, 玩都會喪啲.
以前D人懂得遊戲規則,可以長玩長有,又玩得放心。

引用:
原帖由 10022 於 2022-9-11 12:41 發表 查看引用來源
以前D人懂得遊戲規則,可以長玩長有,又玩得放心。
因為偷拍難, 而家咁方便, 唔偷拍都明拍, 仲成堆人嚟玩, 唔慌有誠信.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆