上一頁下一頁
發新話題

早期換妻會

收藏  |  訂閱
296  62.5k

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-9-11 07:16 發表 查看引用來源

以前器材冇咁好同普遍, 玩都會喪啲.
如果比着我同老婆早10年出世,我覺得佢會比我氹到去玩

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-9-13 17:53 發表 查看引用來源
唔好講比人氹, 你同老婆都有得爽!

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-9-13 17:53 發表 查看引用來源
點解早十年可以?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-13 18:11 發表 查看引用來源
點解早十年可以?😉
嗰陣時都仲未有智能電話,就算手機上到網同埋有鏡頭,因為當時手機啲像素低,同埋嗰陣時嘅風氣唔興偷拍擺上網

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-9-13 18:17 發表 查看引用來源

嗰陣時都仲未有智能電話,就算手機上到網同埋有鏡頭,因為當時手機啲像素低,同埋嗰陣時嘅風氣唔興偷拍擺上網
咁又係!可惜!😂

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-13 18:19 發表 查看引用來源
咁又係!可惜!😂
其實我老婆唔敢玩,最主要原因都係驚比自己識嘅人發現

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-9-13 18:20 發表 查看引用來源

其實我老婆唔敢玩,最主要原因都係驚比自己識嘅人發現
咁都係嘅!

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-9-13 18:17 發表 查看引用來源

以前 vhs 年代見過人用帶拍, 留嚟自己回味.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-9-13 17:50 發表 查看引用來源

因為偷拍難, 而家咁方便, 唔偷拍都明拍, 仲成堆人嚟玩, 唔慌有誠信.
所以而家整整下就冇人搞呢啲咁嘅 Party , 都係以前好玩得夠癲又夠放 , 真係點玩都得 , 嘩! 直情好似拍緊東京熱咁樣呀 , 不過而家真係冇人再搞啦

引用:
以前拍嘢冇咁方便老虎先敢去天體村, 同有觀眾情況下你玩時我又玩, 但交換就唔會啦, 睇人玩就有.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆