上一頁下一頁
發新話題

早期換妻會

收藏  |  訂閱
296  62.8k

引用:
原帖由 E-36 於 2022-9-13 20:35 發表 查看引用來源
所以而家整整下就冇人搞呢啲咁嘅 Party , 都係以前好玩得夠癲又夠放 , 真係點玩都得 , 嘩! 直情好似拍緊東京熱咁樣呀 , 不過而家真係冇人再搞啦
party 真係膽量嘅挑戰.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-9-13 20:40 發表 查看引用來源

party 真係膽量嘅挑戰.
係 , 人妻比十幾人輪流中出後門

引用:
原帖由 E-36 於 2022-9-13 22:30 發表 查看引用來源
係 , 人妻比十幾人輪流中出後門
嘩~~~ !! 後門中出, 仲要十幾劑, 玩完會長期瀨屎噃.   < 應該係漏屎.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-9-14 10:22 發表 查看引用來源

嘩~~~ !! 後門中出, 仲要十幾劑, 玩完會長期瀨屎噃.   < 應該係漏屎.
咁就唔知啦 , 而家無人搞無呢啲嘢玩啦

引用:
原帖由 E-36 於 2022-9-14 10:48 發表 查看引用來源
依家係三五知己圍內自己人玩, 確保一定係人妻人夫.😘

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-9-14 10:53 發表 查看引用來源
依家係三五知己圍內自己人玩, 確保一定係人妻人夫.😘
咁你有冇參與?😉

引用:
原帖由 E-36 於 2022-9-14 10:48 發表 查看引用來源
搞呢啲冇膽冇本事玩, 以前去外地天體村有 couple 撩其他入房玩 swing, 都好狂好喪, 可能啪咗嘢.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-9-14 11:00 發表 查看引用來源

搞呢啲冇膽冇本事玩, 以前去外地天體村有 couple 撩其他入房玩 swing, 都好狂好喪, 可能啪咗嘢.
外國人開放啲,都唔出奇吖!

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-9-13 20:32 發表 查看引用來源

以前 vhs 年代見過人用帶拍, 留嚟自己回味.
我當年邀請一個人夫來我屋企一齊玩3P,我仲拍攝錄影帶,留為紀念。

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-9-8 10:03 發表 查看引用來源
男女有冇年齡限制呀?
無年齡限制,夫婦由2X歲至60歲我都見過,單男多數係2X歲至3X歲為多數。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆