上一頁下一頁
發新話題

早期換妻會

收藏  |  訂閱
296  62.8k

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-9-15 10:28 發表 查看引用來源
調轉諗, 人妻仲爽啦!次次肯定有得玩, 仲可以揀, 今次揀後生D, 下次揀年紀大D.
人妻又爽,人夫又爽,單男又爽,所以無人願意去破壞個遊戲規則

玩過一段時間,來來去去都係嗰幾對夫婦,之後退出

引用:
原帖由 斷空食客 於 2022-9-15 11:37 發表 查看引用來源
玩過一段時間,來來去去都係嗰幾對夫婦,之後退出
你係乜嘢期間加入?個會乜嘢名?

引用:
原帖由 10022 於 2022-9-15 11:29 發表 查看引用來源
人妻又爽,人夫又爽,單男又爽,所以無人願意去破壞個遊戲規則
係啦之前都好好 , 見識過真係好震撼嘅場面 , 啲人有玩得有規矩所以可以玩得豪放 , 不過而家又真係冇人搞啦

引用:
原帖由 10022 於 2022-9-15 09:37 發表 查看引用來源
係呀,仲要次次唔同人妻呢下爽。但係聚會時唔包保100%有得玩,仲要俾我哋D夫婦睇中才有得玩,所以外表,談吐好重要。
咁有得睇都好吖!有得屌更正!😬

我都有啲like八字波
睇到坐蓮、 對鏡推車, 一流
引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-9-7 17:05 發表 查看引用來源

觀音坐蓮、 推車,八字墮 Lin 一流。

咁似我經歷過
引用:
原帖由 E-36 於 2022-9-7 21:15 發表 查看引用來源
之前有幾條女搞過類似嘅 sex party , 大家去玩都係夾返酒店錢 , 真係有一對夫婦嚟玩 , 真係兩公婆嚟嘅 , 個老婆就玩得好放嘅咩都肯玩 DP , 然後門 , 口 , 畀 4/5 個男人一齊輪都冇問題 , 個老公我諗係而家大家所謂嘅 ...

引用:
原帖由 E-36 於 2022-9-15 13:00 發表 查看引用來源
係啦之前都好好 , 見識過真係好震撼嘅場面 , 啲人有玩得有規矩所以可以玩得豪放 , 不過而家又真係冇人搞啦
而家科技發達,喺本地玩會危險啲,我有個諗法換妻或者NTR,去外地旅行玩最安全,因為個旅行完咗之後就冇手尾跟。(原本同老婆計劃過二零年去歐洲玩)🤦‍♂️

引用:
原帖由 88yes 於 2022-9-15 16:25 發表 查看引用來源
咁似我經歷過

係?分享吓呀

一對夫妻
老公搵男士同佢老婆玩
3,4,5P
插菊花,DP,口爆,吞精,顏射
樣樣玩齊
少啲實力都餵唔飽佢老婆
次次我都起2Q
諗返真係好玩
引用:
原帖由 E-36 於 2022-9-15 19:39 發表 查看引用來源
係?分享吓呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆