上一頁下一頁
發新話題

早期換妻會

收藏  |  訂閱
296  62.5k

亞蟲介紹

引用:
原帖由 10022 於 2022-9-17 12:21 發表 查看引用來源
有一次玩3P,老婆俾個男人屌緊,我係側邊睇到好興奮,我又塞碌鳩入去,個時老婆個閪窿入面就有兩個男人碌鳩,而我自己碌鳩感覺到老婆個閪窿入面有另一條男人鳩,真係好刺激,老婆俾人屌真係好正。 ...
Tony,亞松都認識。初初肥公call去飲茶介對紹大家識,熟左攪活動,游水,宿營,大食會,大陸旅行都係個十幾對夫婦。

亞蟲介紹

引用:
原帖由 10022 於 2022-9-17 14:38 發表 查看引用來源
係唔係朋友會呀?
朋友會係後來肥公嘍大家夾錢搞。

引用:
原帖由 82125653 於 2022-9-30 05:00 發表 查看引用來源
朋友會係後來肥公嘍大家夾錢搞。
肥公係主持另一個換妻會,個名就唔記得。
而我參加的朋友會,會長係何先生夫婦。

引用:
原帖由 82125653 於 2022-9-30 04:31 發表 查看引用來源
我哋十幾對全部真係一對對,熟左至交換
唔好話屌
交換摷我都願😅

引用:
原帖由 issacsac 於 2022-10-1 17:15 發表 查看引用來源

唔好話屌
交換摷我都願😅
據悉,當年朋友會內有十幾對夫婦

我就係想睇下外國人係咪真係门
巨龍😂
引用:
原帖由 MAN818 於 2022-9-27 07:23 發表 查看引用來源
睇AV鬼佬撚無亞洲撚咁硬唔知道系咪❓😜

有無聽聞過
夫妻老公搵人屌老婆
玩到尾個老公會玩埋個男參與者
引用:
原帖由 E-36 於 2022-9-27 01:22 發表 查看引用來源
其實都冇乜嘢 , 都係一位人妻 , 然後嚟玩嘅朋友當中其中一個帶咗一位外國人嚟玩 , 之前有知會搞手亦都同事嘅 , 後來先知英國過嚟香港做嘢嘅 ,同位外國人傾咗幾句 , 佢話呢啲 Sex Party 喺英國都好好普遍係啲乜嘢特別 ...

引用:
原帖由 88yes 於 2022-10-1 18:00 發表 查看引用來源
有無聽聞過
夫妻老公搵人屌老婆

我初時鍾意屌人哋老婆,但到中期和後期就鍾意搵第二個男人來屌自己老婆,自己係側邊睇住,愈睇愈興奮,自己都加入戰團,一齊屌自己老婆,見老婆又好享受,真係好刺激,心理上好滿足,

引用:
原帖由 88yes 於 2022-10-1 18:00 發表 查看引用來源
有無聽聞過
夫妻老公搵人屌老婆

咁又冇聽過喎

引用:
原帖由 10022 於 2022-10-1 18:23 發表 查看引用來源
我初時鍾意屌人哋老婆,但到中期和後期就鍾意搵第二個男人來屌自己老婆,自己係側邊睇住,愈睇愈興奮,自己都加入戰團,一齊屌自己老婆,見老婆又好享受,真係好刺激,心理上好滿足, ...
睇住自己老婆比其他男人屌好過引架👍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆