早期換妻會

收藏  |  訂閱
25  62.7k

引用:
原帖由 keung47 於 2022-9-5 14:26 發表 查看引用來源
有冇記得Tony和肥公呢兩位前輩呢?活躍於
8、90年代
當年呢兩個平民階層的換妻會係好活躍,半公開形式。

引用:
原帖由 Sex_addict 於 2022-9-7 11:19 發表 查看引用來源
而家仲有冇得玩? 想同女朋友一齊玩。 女朋友係Bi
以前幾個會都係千禧年後陸續摺埋,之後再無D正式會出現,但見好多騙局用換妻,性派對來攞錢。係討論區內都有人話自己係夫婦,同自己D朋友夫婦私下交換玩。

引用:
原帖由 camry6783 於 2022-9-7 16:01 發表 查看引用來源
我都遇過呢啲會  唔使會費 每次要比$900-$1000  酒店錢   有時夫婦 有時可加入單男   吹到有幾天上人間咁
我哋以前係用call機,手電係大水壼或天地線/步步通,只可打出,無得打入。
我哋申請入會時,會長會親自見面,要出示結婚証書,結婚相,平時生活相,身份證,証明係真正夫婦,要俾300蚊入會費,會長都會收D單身男入會。
每個月會長搞兩次聚會,有夫婦和一單身男,首先大家一齊食晚飯,用餐費用就全部人平均攤分,我哋夫婦睇中單身男,就通知會長,我哋就上酒店房玩,夫婦免房租,而有份上房的單男就要平均分擔房租錢。
平時我哋班夫婦們,會私下自己約玩,一般睇下邊個屋企方便,就去個對夫婦屋企玩,有時兩對夫婦,有時三/四對夫婦,試過一次酒店房內有6對夫婦一齊交換玩。
我哋個會全部都係真正夫婦,我未遇過有人帶個妓女來扮老婆。

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-9-11 07:16 發表 查看引用來源

以前器材冇咁好同普遍, 玩都會喪啲.
以前D人懂得遊戲規則,可以長玩長有,又玩得放心。

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-9-13 20:32 發表 查看引用來源

以前 vhs 年代見過人用帶拍, 留嚟自己回味.
我當年邀請一個人夫來我屋企一齊玩3P,我仲拍攝錄影帶,留為紀念。

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-9-8 10:03 發表 查看引用來源
男女有冇年齡限制呀?
無年齡限制,夫婦由2X歲至60歲我都見過,單男多數係2X歲至3X歲為多數。

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-9-15 07:01 發表 查看引用來源

原來咁嚴格, 同居冇註冊冇得玩.
以前D人比較誠實,好少有欺騙行為,如果未結婚或老婆唔肯玩,可以用單男形式入會,只不過入會費係貴D,同埋要分擔酒店房間的錢。
一般我哋D夫婦參加聚會,都預咗要多兩三個單男加入,等老婆食飽D,滿足D,自己又刺激興奮D。
當日D單男好守遊戲規則,佢哋知道這樣才可以長玩長有,次次可以食唔同的人妻,人夫人妻亦放心來玩。
而家D人我真係唔敢包,偷錄,偷影,勒索,滋擾,日日見有新聞報導。
我有個舊夫婦會員,佢哋都係一直搵幾個自己D朋友來屌自己老婆。

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-15 08:06 發表 查看引用來源
咁做單男都幾好吖,想屌人妻啫,比錢咪得囉!唔駛搞咁多嘢!
係呀,仲要次次唔同人妻呢下爽。但係聚會時唔包保100%有得玩,仲要俾我哋D夫婦睇中才有得玩,所以外表,談吐好重要。

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-9-15 10:28 發表 查看引用來源
調轉諗, 人妻仲爽啦!次次肯定有得玩, 仲可以揀, 今次揀後生D, 下次揀年紀大D.
人妻又爽,人夫又爽,單男又爽,所以無人願意去破壞個遊戲規則

引用:
原帖由 斷空食客 於 2022-9-15 11:37 發表 查看引用來源
玩過一段時間,來來去去都係嗰幾對夫婦,之後退出
你係乜嘢期間加入?個會乜嘢名?

前往最後回覆