早期換妻會

收藏  |  訂閱
7  62.9k

要睇結婚證書, 好難冒認夫婦.
引用:
原帖由 10022 於 2022-9-8 09:48 發表 查看引用來源
我哋以前係用call機,手電係大水壼或天地線/步步通,只可打出,無得打入。
我哋申請入會時,會長會親自見面,要出示結婚証書,結婚相,平時生活相,身份證,証明係真正夫婦,要俾300蚊入會費,會長都會收D單身男入會。
每個月會長搞兩次聚 ...

以前換妻無咁容易, 要搵途徑, 看色情雜誌, 找些換妻會.

暴露左年紀添.
引用:
原帖由 veryok 於 2022-9-18 05:35 發表 查看引用來源
以前換妻無咁容易, 要搵途徑, 看色情雜誌, 找些換妻會.

幻想同老婆細妹屌?
引用:
原帖由 10022 於 2022-9-19 08:37 發表 查看引用來源
當年我都試過屌老婆時,叫佢打電話俾佢細妹,佢哋一路講電話,我就屌得愈起勁。

後門好緊, 比較容易射。
引用:
原帖由 E-36 於 2022-9-27 01:22 發表 查看引用來源
其實都冇乜嘢 , 都係一位人妻 , 然後嚟玩嘅朋友當中其中一個帶咗一位外國人嚟玩 , 之前有知會搞手亦都同事嘅 , 後來先知英國過嚟香港做嘢嘅 ,同位外國人傾咗幾句 , 佢話呢啲 Sex Party 喺英國都好好普遍係啲乜嘢特別 ...

現場av, 主角係老婆, 而自己又屌緊人妻, 真係好刺激.
引用:
原帖由 10022 於 2022-10-2 06:14 發表 查看引用來源
做老公可以一次過有兩種享受,我就試過約一對夫婦來我屋企交換玩,我哋4個人一張床,我屌緊人哋老婆,而身邊自己個老婆又俾人哋老公屌緊,我望住老婆,老婆又望住我,心情真係滿足。 ...

好多時,鬼時軟過亞州, 黑人都好似勁啲.
引用:
原帖由 MAN818 於 2022-9-27 07:23 發表 查看引用來源
睇AV鬼佬撚無亞洲撚咁硬唔知道系咪❓😜

初試女朋友, 我都係唔想佢比人睇 , 後來, 睇多左色情故事之後, 引起了性趣, 就叫老婆著啲性感少少既衫出街, 話著得佢好靚, 老婆又真係咁著, 仲曾經試過唔帶胸圍, 我都覺得幾刺激.
引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-10-9 08:34 發表 查看引用來源

我初初識我老婆嘅時候,對呢樣嘢都好反感,連佢出街着性感衫俾人睇到,都會覺得唔開心

而家勁希望佢比其他人屌

前往最後回覆