早期換妻會

收藏  |  訂閱
25  62.7k

引用:
原帖由 88yes 於 2022-9-21 16:24 發表 查看引用來源
未去過未玩過時
都覺得只係AV片先有
但係真係玩過睇到就知
D女去到SEX PARTY真係唔係講笑

有一次個人妻帶我去Sex Party,見識澳洲鬼佬好似白蘿蔔咁粗,非洲黑人真係好長,日本姑娘同香港姑娘磨豆腐,一對60夫婦第一次玩,心驚驚又怕醜。最後我屌咗個日本姑娘,而新玩個對夫婦,初段老公屌老婆,中段就見佢老婆俾個非洲黑人屌,因為太長,只能入到一半,個女人已經呱呱叫

引用:
原帖由 E-36 於 2022-9-21 20:30 發表 查看引用來源
諗你之前真係好好玩㗎 , 大家都好 Free  , 啱就埋位 , 分手去到又有啲老手教你點樣玩 , 不過而家真係冇啦
初時剛加入換妻時,乜都唔識,都係D老手夫婦教我哋,後來到自己做咗老手,就教D新夫婦玩,當年有兩對街坊夫婦剛加入會,想玩第一次,我就邀請佢哋,分別來到我家,同我哋兩公婆一齊玩,咁佢哋終於試過第一次換妻。

引用:
原帖由 82125653 於 2022-9-30 05:00 發表 查看引用來源
朋友會係後來肥公嘍大家夾錢搞。
肥公係主持另一個換妻會,個名就唔記得。
而我參加的朋友會,會長係何先生夫婦。

引用:
原帖由 issacsac 於 2022-10-1 17:15 發表 查看引用來源

唔好話屌
交換摷我都願😅
據悉,當年朋友會內有十幾對夫婦

引用:
原帖由 88yes 於 2022-10-1 18:00 發表 查看引用來源
有無聽聞過
夫妻老公搵人屌老婆
玩到尾個老公會玩埋個男參與者

我初時鍾意屌人哋老婆,但到中期和後期就鍾意搵第二個男人來屌自己老婆,自己係側邊睇住,愈睇愈興奮,自己都加入戰團,一齊屌自己老婆,見老婆又好享受,真係好刺激,心理上好滿足,

引用:
原帖由 88yes 於 2022-10-1 22:11 發表 查看引用來源
所以換妻應該最爽
屌人老婆
又睇住老婆俾人屌

做老公可以一次過有兩種享受,我就試過約一對夫婦來我屋企交換玩,我哋4個人一張床,我屌緊人哋老婆,而身邊自己個老婆又俾人哋老公屌緊,我望住老婆,老婆又望住我,心情真係滿足。

前往最後回覆