早期換妻會

收藏  |  訂閱
8  62.7k

引用:
原帖由 E-36 於 2022-9-7 21:15 發表 查看引用來源
之前有幾條女搞過類似嘅 sex party , 大家去玩都係夾返酒店錢 , 真係有一對夫婦嚟玩 , 真係兩公婆嚟嘅 , 個老婆就玩得好放嘅咩都肯玩 DP , 然後門 , 口 , 畀 4/5 個男人一齊輪都冇問題 , 個老公我諗係而家大家所謂嘅 ...
睇住個老婆比人屌有另一番刺激感.

引用:
原帖由 10022 於 2022-9-8 09:48 發表 查看引用來源
我哋以前係用call機,手電係大水壼或天地線/步步通,只可打出,無得打入。
我哋申請入會時,會長會親自見面,要出示結婚証書,結婚相,平時生活相,身份證,証明係真正夫婦,要俾300蚊入會費,會長都會收D單身男入會。
每個月會長搞兩次聚 ...
男女有冇年齡限制呀?

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-9-13 17:53 發表 查看引用來源
如果比着我同老婆早10年出世,我覺得佢會比我氹到去玩
唔好講比人氹, 你同老婆都有得爽!

引用:
原帖由 E-36 於 2022-9-14 10:48 發表 查看引用來源
咁就唔知啦 , 而家無人搞無呢啲嘢玩啦
依家係三五知己圍內自己人玩, 確保一定係人妻人夫.😘

引用:
原帖由 10022 於 2022-9-15 09:37 發表 查看引用來源
係呀,仲要次次唔同人妻呢r下爽。但係聚會時唔包保100%有得玩,仲要俾我哋D夫婦睇中才有得玩,所以外表,談吐好重要。
調轉諗, 人妻仲爽啦!次次肯定有得玩, 仲可以揀, 今次揀後生D, 下次揀年紀大D.

引用:
原帖由 10022 於 2022-9-17 12:21 發表 查看引用來源
有一次玩3P,老婆俾個男人屌緊,我係側邊睇到好興奮,我又塞碌鳩入去,個時老婆個閪窿入面就有兩個男人碌鳩,而我自己碌鳩感覺到老婆個閪窿入面有另一條男人鳩,真係好刺激,老婆俾人屌真係好正。 ...
兩條鳩係同一個閪窿入面磨下磨下😰😰😰😰😰, 師兄真係我偶像.

引用:
原帖由 88yes 於 2022-9-19 17:03 發表 查看引用來源
排隊插就一定係
同一時間含兩碌都有
不過就無掂到第二碌鳩

嘩!咁樣玩法, 條女個口及窿壞哂啦!

引用:
原帖由 10022 於 2022-9-21 17:07 發表 查看引用來源
有一次個人妻帶我去Sex Party,見識澳洲鬼佬好似白蘿蔔咁粗,非洲黑人真係好長,日本姑娘同香港姑娘磨豆腐,一對60夫婦第一次玩,心驚驚又怕醜。最後我屌咗個日本姑娘,而新玩個對夫婦,初段老公屌老婆,中段就見佢老婆俾個非洲黑人 ...
黑鬼條撚咁大條, 我見到都驚啦!容乜易比佢屌埋架!

引用:
原帖由 10022 於 2022-10-1 18:23 發表 查看引用來源
我初時鍾意屌人哋老婆,但到中期和後期就鍾意搵第二個男人來屌自己老婆,自己係側邊睇住,愈睇愈興奮,自己都加入戰團,一齊屌自己老婆,見老婆又好享受,真係好刺激,心理上好滿足, ...
睇住自己老婆比其他男人屌好過引架👍

前往最後回覆