[原創作品] 老闆條女(結局在第7頁)

收藏  |  訂閱
11  82.2k

引用:
原帖由 dcat20 於 2022-11-11 07:30 發表 查看引用來源

多謝估劇情🙂
多謝期待,近日寫緊另一個寫咗接近兩年嘅長篇故仔,可以去嗰邊捧吓場先:https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=70106839
3p就一定啦,男主角是否做了韋小寶通吃🤭🤪🤪

引用:
原帖由 dcat20 於 2022-11-14 11:22 發表 查看引用來源
唔肯定㗎。

好啦,俾大家頂住癮先啦。

8上

沖完涼圍住浴巾出嚟,裏面真空。瞓喺Carol張床上面,空氣從底下吹入裏面,感覺到下面涼浸浸。我專登棟起一隻腳,等細佬喺下底暴露出嚟,感覺好性感。

冇任何性刺激之下,細佬漸 ...
太精彩了👍👍

引用:
原帖由 dcat20 於 2022-12-7 14:35 發表 查看引用來源
答謝大家耐心等待,俾住啲相大家想像吓先。

呢個女仔有幾分似現實中嘅Carol(Carol本人純啲):

https://i.ibb.c ...
瓜子口面大部分男人都喜歡😍😍🤪🤪

引用:
原帖由 dcat20 於 2022-12-8 14:46 發表 查看引用來源
都係嘅。

更新嚟喇。

* * *

Carol煮簡單嘅晚餐,我哋橕枱腳,感覺好溫馨,好似情侶。

之後佢叫我去沖涼。

入沖涼房之前一路見佢冇一齊入去嘅意思,我有少少失望,就自己入去沖。

佢喺出面叫我用佢啲浴巾抹身,之後就咁 ...
咁…樣~比屌入去更刺激呀…🥰🥰🤩🤩

引用:
原帖由 lulu1238899 於 2022-12-10 07:27 發表 查看引用來源
吾插前面住咪用後面頂住引先囉😂😂
用閪隙磨條撚都好過癮呀

引用:
原帖由 dcat20 於 2022-12-14 10:04 發表 查看引用來源
咁厲害😮
係呀,既high又煎熬確係好刺激。我估Carol接受唔到啩😄咁樣確係刺激過真屌。

11上

同Carol瞓覺嘅時候大家都心癮難耐,瞓唔着。

佢捋吓捋吓我、我揸吓揸吓佢,然後緊抱對方脷交咗一餐。

極度難頂之下,我又 ...
劇情越來越複雜

引用:
原帖由 jbdefender 於 2022-12-20 11:52 發表 查看引用來源
唉.... 準備插入又有阻滯...... 真係欲知後事如何, 只有又等下回分解.....

慾斷難斷呀…😖😖

引用:
原帖由 dcat20 於 2022-12-19 22:28 發表 查看引用來源
揭曉喇。係好複雜…

11中

睇到咁嘅情況,加上見到盈盈同第個做,就決心同佢分手,於是返過Carol度。

Carol見到我從露台返過嚟,就問,你搵佢就搵佢,做乜從呢度過去?

想睇吓佢係咪同Angus一齊。

結果?

我同佢分手喇。

...
等咁耐仲未....有更新

引用:
原帖由 dcat20 於 2022-12-23 11:50 發表 查看引用來源

就快、就快。係呀。

11下二

盈盈本來諗住成全我同Carol,叫我哋入房佢自己喺廳。

Carol叫盈盈入嚟同我哋一齊。

盈盈問,妳唔係話想做俊仔女朋友咩?

係,但係,我知道妳好愛佢,我想你哋做,我喺你哋旁邊睇。

咁我哋今 ...
好精彩呀🤩🤩🤩

引用:
原帖由 dcat20 於 2022-12-23 13:48 發表 查看引用來源
今集字數超出限制所以斬開兩段。上半部份喺上一版,係交待情節,走甜嘅。呢度係下半部份。
好正呀...師兄你咁好諗頭,可以有咁多故你,佩服..佩服...👍👍

前往最後回覆