上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 老闆條女(結局在第7頁)

收藏  |  訂閱
65  82.0k

好正,休息完回氣可以再屌carol,

好文,期待更新

引用:
原帖由 lulu1238899 於 2022-10-21 07:23 發表 查看引用來源好正,休息完回氣可以再屌carol,
好似突然咗啲啩
引用:
原帖由 耀武揚威 於 2022-11-1 03:41 發表 查看引用來源
好文,期待更新
謝謝讚賞同期待。

八下

借Carol地方同盈盈大戰完唔覺意瞓着咗,醒嘅時候已經2點。見到床單上面有啲西水同精液漬,諗住抹番乾淨先至告辭。去沖涼房攞毛巾嘅時候見到Carol喺梳化上面瞓着咗,下底淨係着住底橫,睇嚟似乎自摩過。喺沖涼房用水整濕條毛巾出番嚟就見到佢醒咗。

嗰一刻大家都愕然。

佢見到我細佬,呆咗咁望住,睇到出神。

我有些少故意企喺佢面前任佢睇。

佢定一定神,忽然發覺自己嘅表現,即刻話,唔好意思。

我哋唔好意思就真,霸咗妳間房,要妳瞓梳化。

嗯,唔緊要,大戰完都好攰…

希望我哋啲聲冇嘈親妳…

的確有啲困擾…

唔好意思…

係我唔好意思…

哦?

整到我好好奇…好想睇吓,所以…

妳裝過我哋?

嗯…我打開門罅睇咗好一陣…跟住就…

忍唔住自己嚟?

Carol尷尬咁扤頭,面通紅。

妳周時攪自己?

係…尤其係…近期越來越想…

點解嘅?

不嬲都想嘅,於是搵啲甜故睇吓。兩年前開始睇甜故,呢大半年追一個叫做「我同珊姨」嘅長篇故仔,啲性愛場面描寫得好真,我越睇越想試吓,次次想親就攪自己…

我冇講俾Carol知「我同珊姨」係我寫嘅。我問,頂唔到癮嗎?

唔得…越攪越想…唔敢塞手指入去,驚整穿個膜…我想留番俾第一次嘅人,所以只係按摩豆豆,已經嗨到死…偏偏個故仔講好多種高潮,又c-type、又g-type、又a-type,有啲一定要喺裏面至得嘅,攪到我好想體驗吓,但又唔塞得入去…攪到我周時想,有時喺公司諗吓諗吓就濕到漏哂啲水落張櫈…

咁厲害…

係,我估我生理上其實係淫底,但係我一路抑壓…之前有男朋友,又驚俾人呃、怕受傷,唔敢試…好痛苦…

有冇試過戒咗佢?

試過…戒過一日…

一日?即係,妳平時日日嚟?

係…每日最少一次…,一日兩、三次好平常…

長此以往唔係辦法,一係…搵番個男朋友囉。

但係我好怕投入感情,驚被人呃、驚受傷害…搵個冇感情嘅人嚟做,又接受唔到…有個friend建議我試吓搵鹹濕按摩…

妳有冇試過?

有…

吓…估唔到…妳咁乖咁清純…

係女仔幫我摩㗎。

有嘅咩?

嗰度係幫男人打飛機嘅,偶然有女人同埋夫婦去幫襯,佢哋照樣服務。

解決到嗎?

仲衰…俾女仔摸,攪到我好想試吓男仔…我friend想說服我幫襯男仔…不過我接受唔到使錢幫襯嘅服務…

我望住Carol個樣,佢係好清新、好乖嗰類嗰鄰家女孩,唔係熱辣辣嗰類辣妹、玩女,好純、好靚,睇樣子點都諗唔到佢咁強慾望。

佢繼續講,曾經同一個網上識嘅男仔傾鹹濕電話,淨係傾我已經濕得好緊要。一路講一路摸,我好快高潮,試過講一次電話我可以嚟兩次…

佢俾一張相我睇,係佢手指,上面有啲液體,好似膠水咁杰同埋晶瑩。

好厲害…

就係咁喇,我同嗰個人講電話嘅時候影嘅。講吓鹹濕嘢已經濕到咁…

咁妳有冇同佢見過面?

冇,但係send過相俾佢睇…波波、妹,樣都有…

佢有冇嘍妳出去…

有…

咁妳點?

我話俾我考慮吓…

妳想唔想?

想俾男仔攬吓、錫吓,用手、口滿足吓,但唔做真。佢想真正做…我感覺佢只係想食我隻豬…

哦…

同Carol傾傾吓,細佬不其然硬起嚟,Carol忍唔住睇吓。

你好犀利…

唔算啦。

比我見過嘅大…

妳見得少啫。

但係我覺得好大…我可以掂吓嘛?

榮幸之至,妳自便吖。

佢猶豫一吓,就伸手出嚟掂吓,跟住輕輕揸吓、捋吓。

細佬俾佢有些少肉地而溫暖嘅手揸住,當堂興奮,於是硬上加硬。

好硬、好有份量…

妳鍾意點摸隨便摸。

如果我想搵你用手滿足我,你會唔會想同我做真?

如果我話唔想就呃妳,不過我唔會勉強。妳唔想做嘅話我可以唔做。

咁樣你會唔會好難頂㗎?

會㗎,不過我慣咗。

吓?你都要忍嘅咩?你想要嘅話盈盈應該會滿足你嗰喎。

係,不過,其實好多時候係我滿足佢,我自己唔需要都得。

唔會啩?你哋唔係真做咩?

係真做。

咁點解你唔滿足呢?

意思係好多時佢到咗幾轉高潮我自己都未到我都ok嘅。

可以嘅咩?

可以。佢想我滿足佢,我可以滿足佢,我自己唔一定要滿足都可以。同假如妳想我用手滿足妳,但唔想我插入去嘅話我都可以一樣。分別只係我真係插入盈盈裏面,對我嚟講,插入同唔插入分別唔係好大。

我第一次知道男仔可以咁樣…插入都唔嗨…

嗨,只不過唔一定要去到射嘢嗰個點。

咁…你俾啲時間我,唔好push我。我會想同你試吓…有可能,我試過俾你用手之後,會想同你做真嘅…

唔好勉強…最重要妳感覺舒服同肯定。

得㗎喇,你俾時間我…我認真諗吓…

咁,妳仲會唔會同嗰個人傾電話?

唔會喇,我唔係真係咁淫。我只想有個人滿足我,一個就夠。假如我同咗你,就唔想有第二個人,就算淨係傾鹹濕嘢都唔想。不過…你俾啲時間我諗吓,因為,假如同你做嗰啲嘢,我唔知道同你係咩關係,因為我會想呢啲嘢淨係同男朋友做。

唔緊要,咁妳慢慢諗,冇壓力。

好。不過…下次你同盈盈做,我想喺你哋旁邊睇…得嘛?

好,我問盈盈。

唔使,一陣佢誤會你想對我有嘢就唔好,等我自己同佢講啦。

咁好啦。我哋正話整污糟咗妳張床單,唔好意思,我入房抹番乾淨先。我哋走咗,妳返房瞓啦。

喺啲乜嘢嚟㗎?

我哋啲液體…

哦,唔緊要啦,由佢…

咁點得?話哂係啲咁私密嘅嘢…

你哋唔介意的話留番喺度,我有時好想要嗰陣可以聞住你哋啲戰漬嚟自己安慰。

Carol對性嘅着迷程度遠遠超出我嘅理解。

我臨返入房打算叫醒盈盈返番過佢嗰邊之前,Carol同我講,聽日放工,我哋去深水埗買CCTV你上嚟幫我安裝好唔好?咁樣可以幫你監視住黃生上嚟。

好。

咁聽日放工我訊息你。

好。

(未完待續)

分分鐘有處女食,正呀👍👍😄😄

引用:
原帖由 dcat20 於 2022-11-1 15:01 發表 查看引用來源

好似突然咗啲啩
謝謝讚賞同期待。

八下

借Carol地方同盈盈大戰完唔覺意瞓着咗,醒嘅時候已經2點。見到床單上面有啲西水同精液漬,諗住抹番乾淨先至告辭。去沖涼房攞毛巾嘅時候見到Carol喺梳化上面瞓着咗,下底淨係 ...
睇到硬哂! 等師兄 keep 住出~

引用:
原帖由 lulu1238899 於 2022-11-3 07:35 發表 分分鐘有處女食,正呀👍👍😄😄
引用:
原帖由 jbdefender 於 2022-11-3 15:13 發表 查看引用來源
睇到硬哂! 等師兄 keep 住出~
多謝留言,多謝等待。

7下

同Carol約去深水埗嗰日全日期待放工,雖然一路冇認真諗過想對佢點樣,但能夠同佢有多少接觸都好嘅。

終於等到放工,乜都唔理就飛去深水埗站。

去到嘅時候佢已經喺度。一見面,大家笑得好開心,個心好似初次約會嘅情侶咁甜。

睇咗幾間舖頭,喺老闆推介下買咗一套。佢話呢款最實際,一部主機可以接收4個鏡頭,監察幾個角落,而且訊號穩定、清晰,鏡頭細細個,安喺樓梯唔顯眼。

成個圓頭Bob咁猥瑣嘅老闆話,呢度樓上啲一樓一都用呢款,未見過壞要修理。

攞住套嘢搭地鐵返Carol屋企途中,盈盈打電話嚟。

係咪過嚟裝CCTV?

係。

今晚煮飯過嚟俾你食。

淨係煮我同妳?

預埋Carol㗎喇。

Carol喺樓下把風,我identify幾個出入位就安裝鏡頭,諗住沿住嗰度現有嘅電線拉線上carol屋企。

整整吓,Carol忽然上嚟。

黃生嚟咗,佢喺樓下拍緊車,快啲返上我屋企。

於是我入Carol度避吓。

透過門鏡睇住Angus入盈盈屋企。

喺Carol房坐吓,傾吓偈。

諗吓諗吓,越諗越憤怒,於是想出露台。

做乜嘢?

想過去睇佢哋…

你嬲?

唔知道…

你愛上咗阿盈…

…?

以我分析,黃生上嚟,你一諗起阿盈同黃生做親密嘅事就嬲,證明你心痛。

咁都唔代表乜啫…

你心痛,因為你愛佢…

唔知道…但我好想過去睇…

我覺得你無謂過去睇啦,盞唔開心。

咁妳又想睇我哋做?

我唔同,我純粹基於好奇想睇吓…我同你又冇愛情…

有時愛情係好虛幻,唔一定有任何原因至會愛上,有時只不過有咗親密接觸,就愛上…

坐喺Carol床邊,同佢傾咗陣,終於戰勝唔到強烈嘅好奇,出路台,騎過去盈盈嗰邊裝吓。

啱啱catch到Angus準備屌嘅moment。

Angus背對窗,我好放心咁喺窗簾布罅之間裝佢抱起盈盈雙腳,插入去,然後喺盈盈兩腿之間搖。

老婆仔…愛我嘛?

愛…老公…呀…呀……

Angus趴底,一邊咀盈盈一邊屌,又錫吓盈盈波波、lin lin…

盈盈擘大腳繞住Angus後面,Angus每抽插一吓,佢對腳搖動一吓。

我一路喺外面裝盈盈俾Angus屌,受咗Carol影響,我留意到自己個心有憤怒。

唔通我真係當咗盈盈係半個女朋友?

由插入起計,Angus屌咗冇5分鐘,就大嗌一聲,喺盈盈身上抽搐。

盈盈嗌,唔好射…忍住…屌耐啲…

Angus話,唔得喇…佢攬實盈盈,叫老婆、老婆,喺盈盈肉洞裏面發洩。

跟住責喺盈盈身上喘氣。

睇到呢啲,心好噏。

唔通我真係愛上咗佢?但,明明,個心仲好掛住鄭小予…

返過Carol嗰邊,一入房,見到佢喺床上面伸手入底橫裏面自摩緊。

佢摩摩吓嘅時候突然見到我入嚟即刻停手,一臉尷尬。

唔好意思,唔使理我…我出廳,妳繼續。

佢面紅紅咁望住我。

可唔可以…俾我睇住你嗰度嚟自慰?

我遲疑咗半秒,諗到我同盈盈又唔係男女朋友,佢俾Angus屌,我同第個女仔有少少親密行為都好公道。

於是就除褲。

正話至睇住盈盈俾Angus屌,細佬仲脹住。

Carol全神貫注望住我細佬,問,可以掂嘛?

隨便,妳都掂過啦。

於是佢伸手過嚟捋。

俾佢柔軟嘅玉手捉住,好舒服,細佬好快就亢奮。

佢伸番手入底橫裏面,一邊捋我,一邊繼續自摩。

然後佢發覺唔可以一心二用,兩隻手分別操作有啲論盡。

我於是提出,唔介意的話,不如俾我幫妳…

佢望吓我,又睇吓我支棍,話,我未試過同唔係拍拖嘅人有呢啲接觸…

妳都掂咗我啦,又裝過我同阿盈做愛,而我又睇過妳身體。

佢遲疑咗一吓,就捉住我手入去佢底橫裏面。

只可以按豆豆,唔好伸手指入裏面…

好。

於是,我哋一邊性幻想,一邊互相幫對方用手。

而家,我細佬貼住妳條罅,喺出面hi hi吓…

我好多水…

冇錯,濕透…我都多,我同妳啲水撈埋…

我下面好熱…好想你入嚟…

我慢慢向裏面推…我迫入去,感覺到妳入口好箍…

好脹…

嗰度係妳處女膜嘅位置…好箍…

我好想要…你入嚟啦…

好…我而家迫入去裏面,越過呢個位,覺得好緊。

呀…我有啲痛…

入咗裏面就ok㗎喇…

呀…

而家入哂喇,我開始喺裏面活動…

唔…好嗨…

我一邊按摩佢粒核,一邊同佢作故仔,忽然激動起嚟,我咀佢。

唔好…你唔係我男朋友…

Carol…

做乜?

我好想…不如我哋做真?

唔得…我都好想…不過唔可以…

手指輕快咁揉弄佢粒核,佢嗌、喘氣、身體抽搐。

你好識…

不如…妳坐上我上面,用我支肉棍自己嚟,我唔插入去,好嘛?

得嘅咩?

妳將陰核貼住支棍,用佢嚟磨,我唔插入裏面。

聽起嚟好吸引,但係…好危險…萬一頂唔順,就會做咗…

我冇迫佢,繼續邊作故仔邊按摩佢。

你喺我裏面有咩感覺?

好暖、好滑,妳好緊窄…妳呢?

好脹、好熱…係真㗎…我濕得好緊要…好想做真…

咁不如我哋做啦…

唔得…

佢諗一吓,就起身。

正當我諗佢突然臨崖勒馬,佢除底橫。

個妹呈現眼前,好靚,少毛、企理,陰阜賁起,感覺會好好屌。

佢坐上細佬,照我所講咁喺上面滑行,用細佬頭部按壓、摩擦佢粒核。

咁樣?

冇錯,妳摸索吓點樣磨最嗨。

已經好嗨…呀……佢面露迷醉嘅表情咁搖動下身。

我頂唔順,試圖喺佢件衫底下伸手入裏面揸佢波,佢打我手,話唔可以,然後繼續磨。

佢磨咗幾分鐘,面泛紅霞咁喘氣,跟住成身劇震,然後倒下。

佢波波壓住我心口,伏喺我身上喘息。

我順勢抱住佢背後,佢有一絲猶豫,但冇抗拒。

我可唔可以有一個要求?

你講。

我想…細佬接觸吓細妹…

頭先咪接觸咗囉,你想點樣?

我意思係,我想細佬頭接觸吓入口…放心,我唔入去。

會頂唔順,會出事…

咁,頭先咁樣妳鍾唔鍾意?

好嗨…嗨過我自己嚟,又嗨過我哋互相用手…從來冇試過咁樣,之前啲男朋友都冇試過。我覺得可以咁樣頂住癮先,直至搵到個可以做真嘅人。如果你唔介意…我想…

想我以後咁樣幫妳?

可以嘛?

點解唔可以呢?有得同妳做咁親密嘅嘢,我樂意添啦。

不過唔可以做,你介意嘛?如果你有需要,我最多可以用手幫你…

好…不過…之前妳話考慮同我做真…

老實講,我仲未確定…我一直想只同相愛嘅人做呢啲嘢。就算拍拖,如果唔確定真係好愛、會一生一世嘅話,我都唔想。莫講sp,之前我諗都冇諗過…直至拍過幾次唔成功嘅拖,加上睇咗啲甜故,令我越來越想試吓,先至開始諗sp嘅可能性…不過,呢個係去到我真係好頂唔順又搵唔到真係愛我嘅人至會考慮…我同你剛剛咁樣,已經係極限,唔可以再過份。如果你介意,咁我哋以後唔好再咁樣…

連睇我同阿盈做愛都唔想嗎?

想,不過我唔想你push我再進一步…如果盈盈肯,我想喺你哋旁邊睇,亦都想同你好似頭先咁,但如果你push我進一步,咁就唔好…

好…我幫妳滿足。

假如你頂唔順,我可以用手幫你。

好。

盈盈打過嚟。

佢走咗喇,你過番嚟吖。

好…不過,你唔係話煮飯咩?Carol冇煮飯,佢過埋嚟食得嘛?

好,你哋俾15分鐘我,我洗吓下底先。

好。

過到去,食完飯,Carol話佢過番去。

唔阻你哋開心喇。

盈盈話,你哋頭先唔係整CCTV?不如你哋整埋先啦,我過去幫你哋睇住個mon。

好。

於是我落樓梯整埋頭先啲嘢。

先前睇住盈盈俾Angus屌,已經攪到我好想,加上跟住又同Carol整到唔湯唔水…

一路整嘢一路囉囉攣,想快快趣趣整完同盈盈執一劑。

諗住沿住嗰度現有嘅電線拉線上carol屋企,從門外入屋,再駁主機。

因為Angus已經上咗嚟走咗,我哋相信佢唔會折返,Carol就同盈盈喺屋裏面睇吓角度啱唔啱。

攪咗9個字攪好,上番Carol屋企試試個mon,畫質良好、角度正確。

整完嘢,盈盈話,你去沖個涼先。

喺呢邊?唔返過去嗎?

Carol頭先同我傾咗佢嘅情況,我哋做俾佢睇啦。

哦…?

做乜呀?有得俾你喺第個女仔面前表現床上功夫,唔想咩?

妳唔介意我俾人睇嗎?

可以呀,我一路都想有個第三者見證我同你有幾親密。

於是,我就去沖涼。

到盈盈沖嘅時候,佢竟然拉埋Carol一齊入去沖。

(未完待續)

引用:
原帖由 dcat20 於 2022-11-4 10:45 發表 查看引用來源
多謝留言,多謝等待。

7下

同Carol約去深水埗嗰日全日期待放工,雖然一路冇認真諗過想對佢點樣,但能夠同佢有多少接觸都好嘅。

終於等到放工,乜都唔理就飛去深水埗站。

去到嘅時候佢已經喺度。一見面,大家笑得好開 ...
似乎離3P不遠了......

期待update

引用:
原帖由 jbdefender 於 2022-11-4 11:33 發表 查看引用來源似乎離3P不遠了......
多謝估劇情🙂
引用:
原帖由 耀武揚威 於 2022-11-10 05:49 發表 查看引用來源
期待update
多謝期待,近日寫緊另一個寫咗接近兩年嘅長篇故仔,可以去嗰邊捧吓場先:https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=70106839

引用:
原帖由 dcat20 於 2022-11-11 07:30 發表 查看引用來源

多謝估劇情🙂
多謝期待,近日寫緊另一個寫咗接近兩年嘅長篇故仔,可以去嗰邊捧吓場先:https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=70106839
3p就一定啦,男主角是否做了韋小寶通吃🤭🤪🤪

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆