上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 老闆條女(結局在第7頁)

收藏  |  訂閱
65  82.0k

回覆 16# dcat20 的帖子

冲完涼未??????

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-11-11 17:31 發表 查看引用來源
3p就一定啦,男主角是否做了韋小寶通吃🤭🤪🤪
唔肯定㗎。
引用:
原帖由 jbdefender 於 2022-11-4 11:33 發表 查看引用來源

似乎離3P不遠了......
引用:
原帖由 耀武揚威 於 2022-11-10 05:49 發表 查看引用來源
期待update
引用:
原帖由 好魚牛 於 2022-11-13 13:32 發表 查看引用來源
冲完涼未??????
好啦,俾大家頂住癮先啦。

8上

沖完涼圍住浴巾出嚟,裏面真空。瞓喺Carol張床上面,空氣從底下吹入裏面,感覺到下面涼浸浸。我專登棟起一隻腳,等細佬喺下底暴露出嚟,感覺好性感。

冇任何性刺激之下,細佬漸漸脹起。

佢哋沖完,盈盈拖住Carol,兩個人圍住浴巾出嚟。盈盈入到嚟,好怕醜咁笑。

我同佢見過對方身體最私密嘅地方,亦都接觸過,佢之所以尷尬,係因為盈盈在場。

盈盈大方咁解除浴巾,叫Carol幫佢抹身。

佢身體我見過好多次,但係當住Carol面見到佢裸體,我興奮莫名。

欣賞住Carol溫柔咁幫盈盈抹身,揸住毛巾抹佢軟熟、飽滿嘅波波,細佬亢奮、弩張。

盈盈捉住Carol手埋去自己心口。

妳好似頭先沖涼嗰陣咁摸我。

Carol尷尬咁搓揉吓。

覺得點?

…豐滿、軟熟,好羨慕…

妳俾佢睇吓妳。

唔好,我比妳細,有乜好睇?

妳身型好靚呀。

佢係妳男朋友,唔係幾好…

佢唔係我男朋友,佢都唔認…唔怕。

盈盈講完就扯Carol條浴巾,一扯就扯落嚟。

Carol捉實,用手上嗰些少毛巾儘量遮住身體。

盈盈冇再夾硬嚟,佢抱住Carol,話,妳好靚,就錫佢。

Carol既怕醜又不知所措咁俾盈盈吐脷入口腔裏面肆意侵犯同埋隔住浴巾搓波波。

Carol被錫、揸到恍惚、意亂情迷,直至一刻佢稍為清醒,輕輕推開盈盈,面紅紅、癡迷咁睇住盈盈。

好尷尬。

一陣間我哋喺妳面前做,咪仲尷尬?

好想睇…

盈盈轉對我講,你俾Carol睇吓你…

我毫不猶豫咁解浴巾,細佬早就升旗致意。

盈盈鼓勵Carol好好睇吓。

喺盈盈面前,Carol有啲怕醜。佢拘謹咁哄近,仔細睇吓、輕輕掂吓。

好似好大…

事實幾大…係我所見過之中最大。

妳見過好多?

唔係好多,4、5個,妳呢?

其實…都有幾個…佢係屬於大…

妳摩吓。

Carol於是輕輕捋吓。

盈盈問我,爽嗎?

好爽。

你鍾意Carol嗎?

佢好靚。

Carol尷尬,話,妳靚過我,身材好過我。

妳矜貴啲,又乾淨過我…我俾第個人屌過…

唔好咁講…

Carol隻手一直捉住我,若有若無咁輕輕揸吓、捋吓,細佬亢奮到癲咗,仲不斷流口水。

盈盈見到,話,嘩,你好興奮喎,硬得咁厲害…

咪平時一樣。

想睇番Carol身體嗎?

想。

我望住Carol,佢一臉尷尬、怕醜,眼神游移。

我上前,親手解佢條浴巾。

唔好…

口咁講,但身體並冇阻止。

浴巾跌落,Carol成個軀體展現眼前。

嬌嫩、滑淨嘅身體,波波唔太大,乳暈稍大、略為突出、色澤接近肌膚,的的向內凹。毛毛短而柔順,個妹顏色好淺,內斂型,簡潔而企理。

盈盈問,佢靚嗎?

靚呀。

想屌嗎?

想但妳同佢都唔會俾。

如果我話俾你會屌嗎?

佢唔會俾啦。

Carol話,唔好啦。

盈盈問,唔想咩?

想但佢唔係男朋友…一定要相愛、打算結婚,至可以…

盈盈忍唔住,踎低喺Carol面前食我碌嘢。

呀…

我同Carol赤身露體互相對望。

我伸手過去摸佢心口。

佢輕輕捉開我手,哀求,唔好…

盈盈一路喺下底舔、舐、啜、吸細佬頭尖端、細佬頭、細佬頸、細佬四周、細佬底、細佬周圍…

呀……

我忍唔住再伸手過去輕輕揸、揉Carol波波。

佢冇再抗拒,任我滿足手慾。

我搓吓佢乳頭,佢全身一震。

Hm…hm…

將佢攬埋嚟,想錫佢,佢輕輕推開我。

盈盈一直喺底下,從唔同角度舔、舐、吸啜肉棍,佢食到咁上下就爬上嚟,面頰泛紅、雙眼充滿淫慾咁望住我,拖我埋床。

佢坐喺床邊,擘大雙腳,示意Carol埋去睇佢。

Carol埋去,跪喺床邊,仔細觀賞。

好靚。

妳個妹咪仲靚…可唔可以摸吓我?

Carol於是用手指輕揉吓盈盈粒核

呀…

我企喺Carol後面,高居臨下睇住佢輕柔咁捽盈盈,我掃佢頭髮。

Carol停止,擰轉頭望住我,想睇你哋做…

我碌棒對到好近佢面前,佢好細心睇吓、溫柔咁捋幾吓。

盈盈話,錫一吓。

Carol猶豫。

盈盈話,我想睇,妳錫吓佢,我哋做俾妳睇。

Carol諗咗一、兩吓,就捉住肉棍,輕輕錫一吓碌棍。

我好開心。

Carol眼神空洞洞咁望住我,嗰刻發覺佢個樣真係好靚,有心動嘅感覺。

開心嘛?盈盈問。

好開心。

妳可以舔吓佢嘛?

吓…Carol愕然。

妳舔濕佢等佢插入嚟我度容易啲。

咁點得…

你哋都已經有親密接觸啦,唔爭在。

妳唔介意咩?

我想睇見你哋咁樣。

吓…

Carol諗咗吓,就用脷尖仔,生疏咁舔。除咗尖端我已經漏哂水佢冇舔之外,頸、莖嘅四周,佢都用佢嬌小嘅脷仔儘量舔、舐濕。

盈盈喺旁邊睇住,問,鍾意嘛?

好鍾意。

睇我對你幾好,冇女仔對自己愛嘅男人咁大方㗎,嚟啦,屌我啦。

佢瞓喺床邊,主動擘大雙腿,叫我儘量慢啲,等Carol可以好好睇清楚。

Carol好有興趣咁哄埋盈盈個妹旁邊,聚精會神咁睇住我將細佬貼住條罅,上上下下咁hi吓,等我啲春水同佢啲愛液混和,順便入去之前用細佬頭磨吓佢尖端嗰立小小嘅快樂樞紐。

呀……呀…

然後我先至慢慢、慢慢向裏面施壓力。

呀…

我抱住盈盈條腰,好慢咁推入去,盈盈摙實我肩膀。

老公…喺Carol面前表演你嘅性能力,你開唔開心呀?

唔好講埋呢啲嘢啦。

Carol話,終於第一次睇到真正嘅做愛…好刺激…

終於,成支棍插哂入去盈盈體內。

佢抱緊我,激動咁錫我面、頸。

老公…我真係好愛你㗎…

我頂實佢,喺佢兩腿之間蠕動,邊推邊磨邊撬咁樣細幅度抽插,話,你同Angus做嗰陣都叫佢做老公、話愛佢…

佢俾錢我,我討好佢…但你唔同…我真係鍾意你…你冇俾錢我,我俾你屌,仲可以俾錢你使…

盈盈…

老公…呀…個屄好痺、好麻…

我一邊屌,手移動上盈盈心口,搓、揉佢波波…伏低咀吓佢、吐脷入去佢口腔裏面侵犯吓,再啜吓佢條脷。

盈盈捉Carol隻手埋去揸自己波。

我一路屌,一路錫吓Carol頭髮、面、耳邊、頸…

Hm…hmm,佢發出好柔弱嘅嘆息。

跟住我拖住佢手,一邊拖,一邊屌盈盈。

間中望吓Carol,同佢眼神交接嗰刻,感覺佢有啲神不守舍。

換過幾個姿勢,我喺上面,用唔同嘅角度、幅度、速度、力度屌盈盈,佢喺上面,前前後後咁搖擺下身、上上下下咁套落我度,我喺佢後面猛烈咁撞擊佢個窿嘅盡頭…

隻手一路拖實Carol,肉緊嘅時候捉緊佢。

盈盈面泛紅霞,好幾次激動咁震抖、抽搐,發出畜生咁粗重嘅喘氣…最後,身體嘅激動平靜落嚟。

佢推開我。

老公,不如你同Carol做俾我睇。

唔得㗎,我又唔係佢男朋友,而且…佢仲係處女…

盈盈同Carol講,佢幫妳破處好嗎?破咗之後妳可以好好享受性愛,又可以放膽去試吓唔同嘅男仔,搵啱先至固定。

…我冇心理準備…俾啲時間我…

妳唔想?

我…想…不過…

想咪得囉,以後我哋可以三個人…

我話,妳唔好勉強人啦。

盈盈話,你唔信摸吓佢下底。

我望住Carol好似尋求批准咁,其實我已經接觸過佢,但係要喺盈盈面前扮未試過。

Carol目無表情,我就即管將原本拖住佢隻手兜落去下底。

一接觸到條罅外面,發覺佢已經氾濫成災。

我hi幾hi,攞番隻手指上嚟睇吓,上面有一層杰杰嘅、稠密嘅玉液。

嘩…濕得好厲害。

盈盈叫,你舔吓俾我睇。

吓?我同Carol異口同聲驚訝。

你唔想食吓佢咩。

我轉頭望住Carol,佢一臉通紅。

我話想,但唔知道Carol想唔想。

Carol話,我都濕到咁…

於是,我就趴低,埋首喺佢兩腿間,輕輕反開佢兩塊企理、精緻嘅花瓣,露出佢粒細小嘅樞紐,就舔。

Hm…hm…

盈盈問,鍾意嘛?

Carol話,好鍾意…但係…唔可以做…

我冇理,埋頭用口、用脷服侍佢。

呀…佢本能咁扯我頭髮、抓我肩膀,我伸一隻手上上面,佢肉緊咁捉實我。

好嗨…呀……

(未完待續)

引用:
原帖由 dcat20 於 2022-11-14 11:22 發表 查看引用來源
唔肯定㗎。

8上

沖完涼圍住浴巾出嚟,裏面真空。瞓喺Carol張床上面,空氣從底下吹入裏面,感覺到下面涼浸浸。我專登棟起一隻腳,等細佬喺下底暴露出嚟,感覺好性感。

冇任何性刺激之下,細佬漸 ...
太精彩了👍👍

引用:
原帖由 dcat20 於 2022-11-14 11:22 發表 查看引用來源
唔肯定㗎。

8上

冇任何性刺激之下,細佬漸 ...
Come on, 師兄, 唔好俾佢停啦!又要硬住嚟等?

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-11-15 07:21 發表 查看引用來源
太精彩了👍👍
引用:
原帖由 jbdefender 於 2022-11-16 12:07 發表 查看引用來源
多謝支持。

寫吓呢個、寫吓嗰個。

而家寫緊另一個故仔,不妨過去頂住癮先:
https://www.188channel.com/redir ... 39&goto=lastpost###

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-11-15 07:21 發表 查看引用來源
太精彩了👍👍
多謝。
引用:
原帖由 jbdefender 於 2022-11-16 12:07 發表 查看引用來源
嚟喇、嚟喇。

* * *

8下

Carol個妹好乾淨,陣味好清新。

細心、專心咁舔佢粒核,佢成身拉緊。

Hm…hm…

我舔到咁上下,輕輕反開佢塊鮑,露出裏面粉紅色、濕潤嘅嫩肉,我大啖大啖啜佢嘅鮑汁。

鹹鹹哋、腥腥哋得嚟幾清。

呀……頂唔順…呀…………

細佬硬到飛起,好想好想插。於是我騎上去,一臉認真望住Carol。

佢好驚咁嗌,你想點?

想同妳做。

盈盈喺旁邊話,我都想睇吓你哋做。

Carol哀求,唔好…

妳唔想咩?

想…但係…唔好…

我忍唔住,抱實佢,想監硬篤入去。

佢掙扎。

假如你夾硬嚟,我憎死你…

我撳實佢,將碌棍貼實佢條罅。

佢打我一巴。

我即刻知衰,馬上道歉…

對唔住,亢奮得滯失去理智。

盈盈見狀,話,你再屌我啦,我哋再做俾佢睇啦。

妳仲要?

要,你知道我不嬲好渴求你支嘢,好鍾意俾你屌嘅。

我問Carol,想唔想再睇?

睇…想睇你哋做…你哋可以摸我、錫我,但唔好push我做愛…我未接受到…

盈盈問,咁妳想唔想試吓同我?

Carol定咗咁諗咗陣。

冇諗過,不過……

盈盈移動身體過去攬住Carol錫,手移動落去摸、搓佢嬌小而firm嘅波波仔。

手指撥弄佢的的。

Carol成身一震。

Hm…hm…

盈盈用個枕頭攝喺Carol pad pad底下,然後騎上去,陰阜貼住陰阜咁磨。

呀……

我喺旁邊睇得興奮,就喺盈盈身後抱著Carol條腰,插入去盈盈裏面,配合佢磨擦Carol嘅節奏喺佢背後抽插。

吖…好激…盈盈哎。

試過咁樣玩未?我問。

邊可能會試過?

我喺盈盈後面一邊屌,一邊伸手上前揸吓佢對奶,又摸吓Carol波波仔。

佢哋磨吓,又69吓。

佢哋磨嘅時候我就屌盈盈個屄,當佢哋69嘅時候,Carol多少食到我啲分泌。

我又試吓佢哋69嘅時候塞入盈盈個窿度,於是Carol幫盈盈舐嘅時候好自然舐埋我支肉棍。

盈盈問,我哋兩個一齊服侍你好冇?

好。

於是我瞓低。

盈盈叫Carol舔我。

Carol生疏咁輕輕錫吓,拘謹咁舔吓。盈盈叫Carol試吓吸啜,Carol錫吓個草菇頭,然後嘗試將碌棍吞入口。

佢唔係好識得含,但係細佬能夠喺Carol個口裏面,我好開心。

盈盈哄埋嚟,同Carol一齊suen吓我支棍,兩條女又脷交吓。

盈盈老練得多,佢舐吓棍、舔吓尖端、啜吓草菇。當佢個咀離開細佬嘅時候,拉出一條幼長嘅,相信混和咗我細佬啲分泌嘅口水絲。

佢用手指將呢條口水絲撩一撩,就撩番入口食。然後話,等我示範吓點樣用口照呼男人。

佢啜住草菇頭,然後一邊吸啜一邊吞沒肉棍,跟住佢就用口腔一邊壓迫一邊吞吐,令肉棍好似喺女人個窿裏面咁爽。

呀…呀…我嗌。

盈盈問Carol,想唔想試吓?

Carol猶豫一吓,話反正頭先用口接觸過…就哄埋嚟,舔吓、輕輕啜吓個頭。

係喇,妳吸啜個頭,然後口腔向裏面壓迫佢支嘢咁吞啦。

Carol照做。

呀…呀…我嗌。

爽嗎?盈盈問我。

爽到癲。

Carol繼續捅吐。

呀…呀…細佬有啲痺…

想射嗎?

有些少。

我同你咁耐你都好少射,用口服侍你更加冇試過射…你鍾意Carol多過我?

唔係咁計…

唔準你射入Carol度,插我…

佢瞓喺Carol旁邊,要我屌佢,射入佢裏面。

於是我從Carol個口出番嚟,然後插入盈盈度。

一邊屌佢個西,一邊錫、揸Carol。

睇我幾愛你,俾你同第個女仔咁樣。

多謝哂妳。

唔要你多謝,只想你愛我有我愛你1/3已經好好。

有呀…睇到妳俾Angus屌我有心痛㗎…呀…

你有咩?

有呀。

一邊喺盈盈兩腿之間un,一邊錫、揸Carol。同一時間,盈盈隻手兜落Carol下底按摩Carol粒核。

好興奮,佢嗌,好似同你做緊咁。

我錫吓佢,細佬越來越痺、身體越來越激動。

澎湃到一個點,頂唔順。

呀……

劇震一嘢,喺盈盈身體裏面爆發,盡情咁唧入裏面。

出返嚟嘅時候,細佬處於非常敏感嘅狀態。

我攤喺床喘息,盈盈擒上嚟,趴低舔我,細佬既酸又麻痺。

Carol瞓喺我身旁,面紅紅咁睇住盈盈用口suen我。

咁咪會食番你哋啲液體囉?

係呀,係親密嘅表現。

點樣味道㗎?

妳想唔想試吓?

Carol靜咗一吓,面頰通紅,冇答話。

盈盈跪喺床上,喺我上面,啲漿從盈盈兩邊pad pad中間條裂縫滴緊出嚟。佢話,妳可以聞吓我下底。

好多,Carol話,佢諗咗一吓就哄埋去。

佢聞一吓,話,陣味好似漂白水…

有好豐富蛋白質。

真嘅?

妳試吓。

Carol輕輕舔吓…

好yip…

盈盈話,妳食多一兩次就會上癮。

盈盈瞓番低,啲漿繼續喺佢下底流出。

Carol用手指撩吓,然後拎埋鼻聞吓,對我講,正話感覺好似同你做咗…

我哋有冇可能真係做?

我想嘅,你俾啲時間我衝破心理關口…

我唔勉強妳,妳真係想先至好。

我會好認真考慮…

嗰晚,我哋三個人一齊瞓…

(未完待續)

真係爽到爆!

每日都入黎望一望,等update

引用:
原帖由 耀武揚威 於 2022-11-27 03:00 發表 查看引用來源
長期吊引

引用:
原帖由 jbdefender 於 2022-11-22 10:13 發表 真係爽到爆!
引用:
原帖由 耀武揚威 於 2022-11-27 03:00 發表 查看引用來源
引用:
原帖由 tml0398 於 2022-11-27 21:44 發表 長期吊引
多謝各位關注。寫緊另一個故仔,請稍等 🙏

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆