上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 老闆條女(結局在第7頁)

收藏  |  訂閱
65  82.0k

引用:
原帖由 jbdefender 於 2022-11-22 10:13 發表 真係爽到爆!
引用:
原帖由 耀武揚威 於 2022-11-27 03:00 發表 查看引用來源
每日都入黎望一望,等update
有喇有喇。

* * *

9上

半夜,睡夢中隱約感覺到有啲嘢喺身邊郁同埋攪我。

稍為清醒咗少少,我打開些少眼睇,見到Carol一邊揸實我細佬,一邊自摩、盡力抑制咁呻吟。

我詐唔知,繼續扮瞓,由得佢盡情滿足自己。隱約感覺到佢有少少唔尋常嘅動靜,於是我睇吓佢做乜。

佢伸手落自己下底撩吓自己啲玉液,然後塗抹喺我細佬頭上。

我感到溫暖、潤滑。

跟住佢將掂過我屙殊殊個窿流出嚟嘅春水擦番落自己下底,一邊喺度震同呻吟。

佢見到我打開咗眼,問,你幾時醒咗?

醒咗幾分鐘喇,妳繼續,唔使理我。

我到咗兩次喇,使唔使我幫番你?

唔使啦,不如我哋試吓真係做啦。

我話過,你唔可以push我,如果你push我咁我哋唔好再來往喇…

好…

其實我越來越想,亦都發覺我幾鍾意你,想同你做嘅。不過,你俾我諗清楚想同你係咩關係…

咩意思?

我會想你做我男朋友嘅,如果你做我男朋友,我好肯定會俾你,我唔會再好似之前咁喇。但如果你係我男朋友,我接受唔到你仲同其他女仔有性行為。如果我同你只係性伴侶,我仲未接受到…所以我好煎熬…你做我男朋友吖…好冇?

我都好想嘅,但係…

你唔捨得阿盈?

唔想傷害佢…

都話你愛佢㗎啦。

係有喜歡,但唔係愛,我只係唔想傷害佢,話哂相好一場,唔想交惡…

Carol忽然爬上嚟,然後烏低身,舔、吸啜、吞噬肉棍。

做乜…?

睇嚟我哋只能夠咁樣㗎喇,你食番我…

於是我舔佢條罅、粒核。

呀…

經盈盈指教過後,佢口技已經相當唔錯。

細佬喺佢口腔裏面,一邊被壓逼、一邊被吞吐,好似做緊愛一樣。

呀…

我愛你…

我都愛妳…

第朝醒咗,佢兩個已經醒咗喺我身邊互相傾訴緊。

盈盈攬住Carol,輕掃吓、抓吓Carol波波、搓吓佢lin lin。

佢見我醒咗,就話,砌多鑊吖?

唔得呀,今早要早啲返到公司。

妖,Angus份工唔做就罷,我俾錢你食飯。

妳俾到幾多?幾千蚊夠我做乜?

於是我起身着衫。

J都冇洗。

返到公司,Angus冇乜嘢,反而覺得佢幾輕鬆,可能佢尋晚突擊冇發現,令佢放心落嚟。

但我唔可以鬆懈。

對於呢段關係,其實我覺得幾刺激嘅。

我根本討厭Angus呢類人。佢俾錢包嘅女,我唔花錢就可以屌到,仲咁愛我,令我有一種快感。我唔係唔鍾意盈盈嘅,但因為同佢未發展到呢個地步嘅時候佢已經係Angus嘅女人,令我心理上一開始已經對佢有一條界線,唔會愛上佢。

大概4點半,距離收工仲有個半鐘,老細叫我去飲嘢。

你覺得阿盈正唔正?佢好直接咁問。

Angus你好有taste,佢高貴、優雅、好有女人味。

身材呢?

呢層我點可能比你清楚呢?我見過佢都冇幾次,而且每次只有兩、三眼。

我仲估佢咁突出,即使着咗衫都冇理由睇唔出。

咁事實係觸目嘅。

喺床上,佢係我玩過之中最滿意嘅一個。

Angus你真幸福。

唔怕講,我自問幾犀利,以前啲女都話我耐、頂我唔順,但同阿盈做,比同其他女做high得多,亦都快射咗。

哦?

係呀,不嬲我可以做3、4個字嘅,但同阿盈做,我2個字就咇嘢。

我心諗,我睇過你啦,5分鐘都冇。而且你作大啲都得嗰喎,你話你次次20分鐘以上都可以嗰喎,好碎料咋喎。

當然我無謂踢爆佢。

因為佢太正,我太愛佢喇。而佢亦好愛我,床上反應太激烈,我對住佢寧舍激動…

咁厲害…

可唔可以問你同你咁耐以嚟最鍾意嘅女朋友做到幾耐?

我心諗如果講我真話,佢實唔開心,於是話,5–10分鐘度啦…咁上下…

哦…

Angus沉默咗一下,再問,你估假如你對住阿盈啲咁嘅對手可以支持幾耐呢?

嘩,諗都唔敢諗呀,老細,佢係你條女…邊度敢冒犯?

又唔係叫你真係同佢做,使乜咁顧忌?唔通你性幻想過佢?

唔敢。

我純粹問你作為男人嘅本能,覺得阿盈呢種女人係咪令男人好興奮?

(未完待續)

引用:
原帖由 tml0398 於 2022-11-27 21:44 發表 查看引用來源
長期吊引
嚟喇嚟喇。

* * *

9下

Angus沉默咗一下,再問,你估假如你對住阿盈啲咁嘅對手可以支持幾耐呢?

唔敢。

我純粹問你作為男人嘅本能,覺得阿盈呢種女人係咪令男人好興奮?

咁樣講啦,外型嚟講佢的確令男人着迷,但係你問到嗰啲嘢,關乎兩個人之間嘅關係同互動,只有你先至知。點解…Angus你會問我呢啲嘢呢?

哦,因為見你份CV,你好似讀過醫科…

冇呀,係大學主修以外take過一期counseling之嘛,諗住對人事管理有啲用。

哦…唔係醫科…

唔係,係唔同㗎。點解你以為我讀醫科就問我呢啲呢?

老實講,我有少少懷疑自己會唔會有少少唔得…我同其他女,普遍做2、3個字,有時4個字,但同阿盈做,通常得1、2個字…不過佢話好夠,唔知佢有冇氹我。

Angus,介唔介意我講句忠言?

講。

我見你對阿盈幾多疑心…

咁總會㗎啦,使咁多錢溝佢…怕佢溝仔都正常。

咁做乜要使錢呢?

你認為,我啲咁嘅肥仔,假如唔係有事業、有啲錢,好似阿盈呢啲咁優質嘅女會鍾意我咩?

但係你俾咗錢之後又要擔心,有乜為呢?

咁男人要屌都好正常啫,反正搵條女屌,點解唔使多少錢搵個靚啲嘅、自己鍾意嘅嚟屌?

咁屌嗰陣,你都開心、滿足,係咪?

呢個當然。

咁就得啦,何必在意佢真係滿足定只係𠱁你?你使錢照顧佢無非都係想自己開心啫。佢享唔享受都好,佢滿足你之餘仲肯𠱁吓你,咁已經好好啦。

你都有道理…但係,男人想自己嘅女人享受同自己做都好正常啫。

假如係自己心愛嘅女人嘅話,咁都正常嘅。但係…

乜嘢呢?

我怕得罪…

唔緊要。

恕我層次太低,又或者冇錢局限咗我嘅眼界…我一路以為,好似你咁有錢嘅成功人士,使錢照顧女人都係為咗洩欲,冇真愛嘅。

都唔係嘅,我愛阿盈嘅。當然最初係見佢靚同埋身材索到爆燈,但係屌過之後,發覺佢同我之前玩過嘅女唔同,不論氣質、床上反應,都同我之前啲女好唔同,好有魔力,慢慢我就迷戀佢。

咁外表佢確實有呢種魅力嘅,不過仲有嗰啲嘢就要你先至知道喇。

有冇興趣睇吓我同阿盈做愛啲片?

我打咗個突,佢唔係變態到想俾人睇自己條女下話?

吓?唔好啩…

你唔好話你唔想睇,正常男人有得睇人哋條女總會想睇,你唔好扮嘢。而且好似阿盈咁嘅女人,我肯定正常男人一定想睇。

冇錯係…但係,佢係你嘅女人,我真係唔敢…

我俾得你睇就唔怕,你睇咗之後對阿盈有性幻想我亦阻止唔到你,不過絕對唔可以實行。我只係想知你睇咗有咩感覺,你照實講得喇。

哦…咁…好…

佢喺平板打開一個檔案。

喺盈盈間房影嘅,相信係Angus靜雞雞將一個偷錄鏡頭放喺床邊梳妝台偷影嘅,角度啱啱好將佢哋做愛嘅情況清楚呈現,盈盈嘅樣貌、表情、身體,統統一覽無遺。

應該係尋晚影嘅,當時我喺外面透過窗簾布偷睇。

盈盈嘅反應確實比我第一次睇佢哋做嗰次激動,亦都嗌得較放。

片中,Angus屌咗5分鐘都唔夠,佢仲好意思話平時有一、兩個字。

你覺得點?

你係想問…

你覺得盈盈令男人有性欲嘛?

咁呢個當然…佢喺床上果然嫵媚…

如果俾你,遇上佢咁嘅對手會唔會寧舍激動?

我突然內心一震,佢會唔會試探我?

單憑片段見到佢嘅表現、反應去評論,我估…好可能會…

即係可能你都會比平時快趣射?

應該會…

咁你睇佢嘅反應呢?係咪裝出嚟?

我心諗,以盈盈嚟講,呢啲反應都未去到佢高潮個樣,而且佢可能有少少扮嘅…有可能Angus根本冇見過女人高潮個樣。

我好難評論,個個人嘅反應都唔同。有啲人咁樣嘅反應已經屬於好激動、有啲人咁樣嘅話仲係屬於平靜。

咁以你經驗呢?

我估…應該真係high嘅?

你覺得係?

似係…

跟住Angus俾咗幾張盈盈嘅波波相同妹相我睇,係趁盈盈瞓着偷影嘅。

我有啲嬲,有啲想打鑊佢。

老闆…我覺得…佢係你女朋友,你俾我睇佢啲相同埋你哋做愛…好似唔係幾好啩?

我養佢,佢係我嘅。我鍾意影佢就影佢、我鍾意俾邊個睇佢就俾邊個睇佢。

但係…你話你愛佢…?

冇錯,有衝突咩?

可能係冇錢局限咗我心態啦…我覺得有啲難接受…

總之,要我俾你睇,你至睇得。

同老細飲完嘢。走後,手機有訊息。

係Carol。

有啲掛住你添,你有冇掛我呀?

有呀。

做緊咩呀?

啱啱同老闆飲完嘢。

放得工?

放得。

今晚…可以嚟嘛?想見你…想…

又想?尋晚妳嚟咗幾次囉喎。

你係咪嫌淨係服侍我你冇得滿足呀?

唔係。

唔係就得啦…我講過,我基本上日日需要…最近同你接觸咗,我發覺自己舐咗嘢。

做乜呀?

本來諗住用呢個方法頂住癮先,點知試咗之後仲需要過之前…而家返唔到轉頭…

我唔會再勸你㗎喇,妳自己考慮啦。

你而家嚟啦。

叫埋盈盈過嚟玩嗎?

唔好…我想同你單獨…可以嘛?

好…我而家嚟…

過去Carol屋企途中,收到盈盈訊息。

喺邊度?

今日攰,想返屋企。

得喇,使唔使落閘落唔切,好掛住你。

本想講Angus偷影佢嘅事佢知,但為免生支節,我留番下次見面至講。

繼續趕去Carol屋企。

滿心期待。

(未完待續)

終於等到了,thx

真係好小心條女住得咁近分分鐘爆大鑊

一連兩集, 睇得暢快! 唔該再推連集~ 大家等得好心急!
引用:
原帖由 dcat20 於 2022-12-5 20:35 發表 查看引用來源

嚟喇嚟喇。

* * *

9下

唔敢。

我純粹問你作為 ...

引用:
原帖由 耀武揚威 於 2022-12-6 05:47 發表 查看引用來源
終於等到了,thx
引用:
原帖由 lulu1238899 於 2022-12-6 07:32 發表 真係好小心條女住得咁近分分鐘爆大鑊
引用:
原帖由 jbdefender 於 2022-12-6 12:13 發表 一連兩集, 睇得暢快! 唔該再推連集~ 大家等得好心急!
答謝大家耐心等待,俾住啲相大家想像吓先。

呢個女仔有幾分似現實中嘅Carol(Carol本人純啲):

引用:
原帖由 dcat20 於 2022-12-7 14:35 發表 查看引用來源
答謝大家耐心等待,俾住啲相大家想像吓先。

呢個女仔有幾分似現實中嘅Carol(Carol本人純啲):

https://i.ibb.c ...
瓜子口面大部分男人都喜歡😍😍🤪🤪

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-12-8 12:34 發表 查看引用來源
瓜子口面大部分男人都喜歡😍😍🤪🤪
都係嘅。
引用:
原帖由 耀武揚威 於 2022-12-6 05:47 發表 終於等到了,thx
引用:
原帖由 lulu1238899 於 2022-12-6 07:32 發表 真係好小心條女住得咁近分分鐘爆大鑊
引用:
原帖由 jbdefender 於 2022-12-6 12:13 發表 一連兩集, 睇得暢快! 唔該再推連集~ 大家等得好心急!
更新嚟喇。

* * *

Carol煮簡單嘅晚餐,我哋橕枱腳,感覺好溫馨,好似情侶。

之後佢叫我去沖涼。

入沖涼房之前一路見佢冇一齊入去嘅意思,我有少少失望,就自己入去沖。

佢喺出面叫我用佢啲浴巾抹身,之後就咁出番嚟得喇,唔使圍浴巾。

沖嘅時候,一路睇吓佢浴室裏面啲用品、用佢啲浴巾抹身,感覺大家已經好親密喇。

我赤裸住身體出廳,佢叫我入房等佢,跟住佢就入沖涼房。

我等佢嘅時候,睇吓手機,繼續寫我同珊姨嘅故仔,我知道佢一路追呢個故仔,睇咗裏面啲性愛描述,令本身已經好嚮往性滿足嘅佢更加心痕。

佢沖完涼圍住浴巾入房,坐喺床邊吹頭。

我赤裸住瞓喺床上面欣賞佢吹頭,細佬不其然脹、硬、矗立起嚟。

佢見到,話,嘩,好厲害…

佢吹完頭就上床,趴上我身。我哋雙擁,舌頭靈活咁竄入對方口裏面互相交纏。

我手繞到佢背後拆解佢條浴巾,佢嬌嫩、滑淨嘅波波當堂呈現,我就一邊繼續陶醉於舌戰,一邊渴求咁搓、揉佢軟滑嘅波波。

佢暖暖、有肉地嘅玉手游落我下面,輕柔、體貼咁捋肉棍,好舒服…

沉醉咗陣間,既滿足又不滿足,心裏面好想好想再進一步。

俊仔…

唔?

你鍾意我嗎?

點可能唔鍾意呢?

你係因為有得同我咁樣所以鍾意我?

點解對自己冇信心呢?妳人又靚、性格又好。

我發覺我鍾意咗你…不如我哋一齊啦。

我哋而家咁樣,已經同男女朋友一樣啦,只係爭確認,有分別咩?

有。唔確認關係就唔可以更進一步。

妳怕我呃蝦條?唔會㗎,我鍾意妳,會對妳好好。

唔想做炮友。

如果妳係因為冇安全感,咁我唔勉強妳做啲乜,妳想嗰陣先。

我就係想,你知道我一路好想試,而我鍾意你,想俾你嘅。點解你咁疑慮呢?係咪因為我唔俾你同第個女人有親密接觸,你唔捨得盈盈,仲想同佢來往吖?

我講過,我唔係愛佢,只係唔想傷害佢啫。

睇嚟,我同你只可以咁樣…咁好吖,你好好滿足我,但唔可以插入嚟。

好…

我哋調位,佢瞓低,我爬落去聞吓佢,有陣沖完涼之後嘅乾淨氣息。輕輕舔吓條罅,就反開佢精緻嘅花瓣去搵佢嬌小嘅核,輕快咁集中舔佢呢個小小嘅快樂中樞。

吖…

Carol肉緊咁扯我頭髮、抓我肩膊。

我俾足心機舔、舐、啜佢粒核同多汁嘅鮑肉,越食佢越多水,個西由初初冇乜氣味到漸漸有啲腥㚃㚃,混和住我啲口水味。

佢喘住氣扯緊身體,直至劇震幾嘢之後抽搐。

好high…但係仲想要…

我瞓低,將細佬向上擺,叫佢上嚟。

我哋之前試過咁樣玩,佢一見到我咁做,即刻知道乜事,於是坐上我身上,用隻蝸牛壓實細佬,個身向前烏低少少,不斷向前推,用肉棍按壓、磨擦陰蒂嚟自hi。

一邊推,波波喺我心口上面搖晃,lin lin不斷掃到我心口。

佢間中抱住我,一邊壓實肉棍搖擺,一邊肉緊咁錫我。

邊錫邊發出動物咁嘅喘氣。

好快,佢面紅紅咁成身震、粗重咁喘息,抽搐幾嘢就倒下。

佢伏喺我身上,面泛紅霞、滿足咁微笑,喺事後嘅餘韻之中歇息。

滿意嘛?

好滿足…假如可以做真就更美好。

妳考慮清楚先啦。

你考慮清楚就真啦,我都話,你做我男朋友嘅話就可以做。係喇,我滿足咗,但係你都冇滿足到。

我ok呀。

但係我想睇你射…如果你做我男朋友,我哋而家就可以做…

睇嚟妳好想做…

好想要…好想可以日日俾你滿足…

妳想要到咁嘅地步…

同之前啲男朋友拍拖嗰陣我好唔確定,所以即使好想做,我一路堅守。但係我而家心態唔同咗,我好想同你做。

我鍾意妳嘅,妳俾啲時間我處理我自己、處理我同盈盈關係,好冇?

好,不過我要你先同阿盈分手、唔再同佢來往,我先至會俾你,可以嘛?

放心,呢段時間我唔會勉強妳做啲乜嘢,妳有需要我可以滿足妳。

好想俾你喺我裏面、好想你喺我裏面發洩…今晚你唔返屋企得嘛?

尋晚冇返去,啲衫已經一日冇換。

我用洗衣機幫你洗,聽朝一早就乾。

妳仲想要?

想,夜啲。

平時妳每日自己嚟幾次?

兩、3次,試過5、6次…整完之後好空虛,唔係真嘅,但又好想整、忍唔住…呀,不如你俾我試吓幫你出嘢吖。

你點樣整?

我唔係好識,你指導我。

可以試吓,我只係唔想妳嘥力啫。

點會呢?可以令你射,我會好滿足。我諗,心態上,我已經係你女朋友…

我好難射嘅。女仔用手、用口服侍我,通常都唔成功。我係一定要喺女仔裏面至射到,戴咗套的話亦都會好難射。

我唔信,俾我試吓。

好,即管試吓。

Carol運用盈盈教佢嘅口技服侍我,一邊吸啜、一邊吞吐,又用脷仔輕快咁舔細佬頭。

佢好俾心機咁侍奉咗我兩個字,好舒服,但我半點想射嘅意思都冇。

你唔high咩?

好high呀。

咁點解你唔射?

我舒服,但係未去到想射嘅地步。

你要點先至去到嗰個位?

我講過我一定要喺女仔裏面至可以。

Carol諗咗吓,就坐上嚟,嫩滑嘅鮑肉壓住草菇頭。

感受到裏面一陣溫熱,好親密、好陶醉。

唔準插入去。

好。

跟住佢就用濕滑嘅鮑肉磨我草菇頭。

呀…

咁樣呢?舒唔舒服?

好鍾意…呀…

佢繼續搖,偶然向前烏低身些少,用草菇頭按壓、摩擦吓粒核;偶爾枱高pad pad,捉實肉棍去rub肉縫裏面啲嫩肉,等我嘅春水同佢嘅愛液互相交融。

同Carol有咁親密嘅接觸,我爽到癲咗,好幾次差啲控制唔住篤入去。佢每次都成功閃避,但佢呢頭嗌唔好,嗰頭又再磨過,令我好煎熬。

妳咁樣…好難頂…妳唔想做嘅咩?

好想。

妳咁做唔辛苦嘅咩?

想你射嘢…

佢繼續用濕滑嘅鮑磨草菇,枱高pad pad太耐有啲攰就坐番低,向前烏低身些少,下身前後推咁按壓。

每當激動起嚟就抱實我,吐條脷入我口裏面亂竄。

我愛你…

我都愛妳…

愛我嘅話同阿盈分手,我哋就可以做愛,大家唔使咁煎熬…

我輕輕推開Carol。

佢一臉疑惑望住我,問,點解呀?

我射唔到,唔使喇。

係咪你唔捨得同阿盈分手?

我同佢根本唔係男女朋友,冇存在住一齊定分手呢個問題。

我唔要咁樣,我要你同佢清清楚楚劃清關係,包括身體上嘅接觸。

俾時間我,我會處理…

(未完待續)

又睇到硬!
引用:
原帖由 dcat20 於 2022-12-8 14:46 發表 查看引用來源
都係嘅。

更新嚟喇。

* * *

之後佢叫我去沖涼。

入沖涼房之前一路見佢冇一齊入去嘅意思,我有少少失望,就自己入去沖。

佢喺出面叫我用佢啲浴巾抹身,之後就咁 ...

引用:
原帖由 dcat20 於 2022-12-8 14:46 發表 查看引用來源
都係嘅。

更新嚟喇。

* * *

之後佢叫我去沖涼。

佢喺出面叫我用佢啲浴巾抹身,之後就咁 ...
咁…樣~比屌入去更刺激呀…🥰🥰🤩🤩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆