上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 老闆條女(結局在第7頁)

收藏  |  訂閱
65  81.7k

吾插前面住咪用後面頂住引先囉😂😂

引用:
原帖由 lulu1238899 於 2022-12-10 07:27 發表 查看引用來源
吾插前面住咪用後面頂住引先囉😂😂
用閪隙磨條撚都好過癮呀

引用:
原帖由 jbdefender 於 2022-12-9 10:36 發表 又睇到硬!
咁厲害😮
引用:
原帖由 MAN818 於 2022-12-9 17:36 發表 查看引用來源
咁…樣~比屌入去更刺激呀…🥰🥰🤩🤩
係呀,既high又煎熬確係好刺激。
引用:
原帖由 lulu1238899 於 2022-12-10 07:27 發表 查看引用來源吾插前面住咪用後面頂住引先囉😂😂
我估Carol接受唔到啩😄
引用:
原帖由 MAN818 於 2022-12-13 10:44 發表 用閪隙磨條撚都好過癮呀
咁樣確係刺激過真屌。

11上

同Carol瞓覺嘅時候大家都心癮難耐,瞓唔着。

佢捋吓捋吓我、我揸吓揸吓佢,然後緊抱對方脷交咗一餐。

極度難頂之下,我又試趴落佢下底舔、舐、啜佢粒核同水窿。

呀…呀……

佢抽搐、劇震一輪之後面紅紅咁望住我,二話不說爬落我下面,輕柔咁啜同吞吐肉腸。

呀…呀……

佢服侍到咁上下,又試坐上細佬度,用條罅rub個頭。

俾佢啲水滋潤個草菇頭,我頂唔順,坐起身抱住Carol激動咁錫、一邊搓佢波波一邊郁動下身磨佢條罅。

感覺下面滑得好緊要。

我將佢推低,捉住細佬,貼實佢水洞,上上下下咁hi。

你想做乜?

想做。

佢好驚咁推開我,假如你夾硬嚟我憎死你。

我呆咗咁跪喺床上,頹喪又冇癮。

我想俾你㗎,你同阿盈分咗手先啦。

哦。

對唔住,我知道你好辛苦,我都係…啱啱你貼住我喺外面磨我都好頂唔順,好想你入嚟㗎。

假如咁樣,我哋會一定會忍唔住做咗㗎。

係,呢幾次我哋咁樣,會越來越難頂…唔可以再咁樣落去…

妳想暫停咁樣嗎?

可能要,你快啲同阿盈分手先啦。

好…咁,我返屋企喇,喺度過夜的話盞大家囉囉攣。

唔捨得,不過…

於是我着衫,冇洗鳩。

返屋企途中,個腦不斷諗番頭先嘅場面,同時諗起同小予最初期。

喺車上,睇番女朋友個女,同埋我同珊姨兩個故仔。

女朋友個女嘅開頭係我同小予早期最美好嘅時期。而我同珊姨係前年底、舊年初嗰段時間開始寫,嗰陣阿B哥想媾小予,我哋努力維繫、想辦法永遠一齊,個故事寫到而家,期間我哋經歷好多嘢,我用主角爸爸嘅身份穿插住紀錄喺個故仔裏面。

到而家,我仲掛住小予掛到死,每日仲不停諗起我同佢呢幾年,但係佢已經明確放低咗我。

返到屋企就收到Carol訊息。

返到未?

啱啱到咗啦。

對唔住。

乜事?

我知道你好煎熬,我都煎熬嘅。

我對唔住妳就真。

點解咁講?

頭先差啲夾硬嚟。

我明白,頭先的確好難頂。

所以我哋唔好再咁樣喇。

不過我會好掛住…初初諗住可以用咁樣嘅方法頂癮,點知一發不可收拾,而家返唔到轉頭,我一定要同你做,你快啲同阿盈分手。

有咁想…?

有。未同你咁樣之前,我已經日日自己嚟,同你接觸咗之後就更加想要。你頭先走咗之後,我自己又嚟咗一次,整完之後仲唔滿足,差啲想塞手指入裏面試吓。

其實…妳唔怕試吓…

始終想留番塊膜俾第一次…我知呢個諗法好傻,但係無啦啦整穿塊膜好無謂。

咁妳正話點攪?

攪豆豆囉。整咗兩次…好嗨但好空虛,唯有由佢…我諗你應該都好空虛,所以就訊息你…我已經當你係我男朋友嚟㗎喇…

好,我會儘快同阿盈撇清關係,唔俾妳煎熬咁耐。

好…

未攪清楚之前,我哋唔好再見喇,唔係又試忍唔住㗎喇。

唔好…我會好掛住你㗎,一係,你聽日就同佢講清楚,可以嘛?

好,聽日。

第二日,我發訊息俾盈盈,諗住同佢分手前好好執一劑。

今日放工嚟搵妳好嗎?

今日有事。

妳會有乜嘢事?Angus嚟嘛?

唔係,自己嘢,你掛住我?

有啲嘢想同妳講。

你想話你鍾意咗第個想同我分手係咪?

點解咁講?

我一直都有呢種預感,但係,我係點都唔會同你分手㗎。我明知你心裏面仲掛住你以前條女,我點都取代唔到佢喺你心裏面嘅位置,都依然愛你。就算你識咗新女,我做你地下情人,都願意。

我有一刻感動,就話,妳啲事會去到幾點?我可以夜啲搵妳。

咁…你等我訊息好冇?

好。

做咩忽然對我咁好?

咁樣好好咩?

你想搵我已經好好喇。

妳咁愛我…我有咩好?又冇錢、個心又有第個。

你嘅氣質同埋你做愛好厲害。

我有幾厲害?肯定有大把人犀利過我。

已經好好啦,又大碌,又識得做…我諗你之前個女朋友都係因為呢樣嘢鍾意到你死。你哋做愛嗰陣佢水多唔多?

多…流到床單都係…

日日做?

有機會一齊就做。

每次做幾多鑊?

兩、三鑊…問呢啲嚟做乜嘢呢?

問嚟心痛吓得唔得?你會唔會心痛我為咗錢同人做?

會。

有咩?

有。

你愛我嘅咩?

我愛妳。

我一時忍唔住咁樣答盈盈,既係因為俾佢感動到,亦都因為確實有啲鍾意佢嘅。

但係答咗佢之後又有啲後恢,怕之後會好麻煩。

於是即刻回收訊息。

點知佢話,做乜收番?我已經見到。你講咗又收番係咩意思?

冇嘢…怕俾妳太大期望。

你係想講嚟𠱁我定點?

我為乜嘢𠱁妳呢?事實有愛妳嘅。

得喇,我知道我始終取代唔到妳女朋友、我知道我為咗錢賣身體俾人,配你唔起。我可以做嘅係你唔嫌我的話,我做你秘密情人,你俾我用身體搵錢,我俾啲錢你使。

唔使,妳好好哋生活得喇。

放工時,我見老闆急急咁執嘢走,估佢可能去盈盈度。

基於好奇,我上Carol屋企。

我話本來約咗盈盈今晚講清楚,點知佢突然話有事,我估可能老闆嚟搵佢,所以過嚟妳呢邊等佢。

好。

Carol冷冷咁,叫我自便,跟住就入廚房煮飯。

我估佢可能唔想同我親熱起嚟又試忍唔住所以克制。

喺佢房坐坐吓就擒出露台,諗住裝吓盈盈係咪同Angus做緊愛。

喺佢窗簾罅裝入去。

嗰幕嚇咗我一跳。

係另一個幾企理嘅男人喺度屌緊盈盈。

老婆…

盈盈肉緊咁抱住佢,老公…

鍾意嘛?

好嗨,我愛你…

我嬲起嚟,即刻打開露台度門。

佢兩個即刻停咗。

俊仔…

我問,呢個係妳咩人?

同一時間,有人開門。

盈盈即刻走過嚟推我出外面,然後閂番度門,拉番好窗簾。

Angus入房,見到盈盈同個男人赤裸身體一齊,嬲到兜巴星佢。

賤格。

然後同個男人大打出手。

我喺露台,透過窗簾睇到呢幕,個腦一片混亂。

(未完待續)

莫非係請人做台戲俾 Augus 睇?
引用:
原帖由 dcat20 於 2022-12-14 10:04 發表 查看引用來源
咁厲害😮
係呀,既high又煎熬確係好刺激。我估Carol接受唔到啩😄咁樣確係刺激過真屌。

11上

極度難頂之下,我又 ...

引用:
原帖由 dcat20 於 2022-12-14 10:04 發表 查看引用來源
咁厲害😮
係呀,既high又煎熬確係好刺激。我估Carol接受唔到啩😄咁樣確係刺激過真屌。

11上

極度難頂之下,我又 ...
劇情越來越複雜

引用:
原帖由 jbdefender 於 2022-12-14 11:51 發表 查看引用來源
莫非係請人做台戲俾 Augus 睇?
揭曉喇。
引用:
原帖由 MAN818 於 2022-12-14 12:46 發表 查看引用來源
劇情越來越複雜
係好複雜…

11中

睇到咁嘅情況,加上見到盈盈同第個做,就決心同佢分手,於是返過Carol度。

Carol見到我從露台返過嚟,就問,你搵佢就搵佢,做乜從呢度過去?

想睇吓佢係咪同Angus一齊。

結果?

我同佢分手喇。

講咗?快成咁?

未講,不過分硬手㗎喇。

點解?

頭先見到佢同第個男人做愛,我入去質問佢。Angus入屋,阿盈推番我出露台,我喺出面見到Angus同嗰個男人大打出手。

阿盈有另一個男人?

係。

邊個嚟㗎?

唔知。

你好嬲?

係。

都話你愛佢㗎啦。

冇,真係冇。佢有第個性伴侶唔俾我知,就算我同佢只係friend with benefits都會嬲。

Carol望住我,話,到底你有幾愛佢?

我係有喜歡佢,不過唔可能愛佢㗎。

因為佢俾Angus包養?

好大部份原因。

俊仔…

做乜?

你呃我亦都呃自己。

做乜咁講?

你其實係愛阿盈嘅,只係你自己唔認。

我真係唔愛佢,點認?

你唔面對自己嘅感情。

唔通我自己嘅感情自己都唔知咩?

係。就好似我咁,我鍾意你,即使你同阿盈有性關係我都鍾意你,只要求你同佢分開先至同我有真正嘅關係。而你明明在意佢,但係唔認。

我在意佢係因為我知道佢愛我,所以對佢多少有啲感情,唔想傷害佢嘅。

唔止咁。佢咁靚、身材又好,仲同你有咁親密關係,你愛佢一啲唔奇。

假如我早5、6年識佢,或者而家先識佢而又冇遇上妳,或者會愛佢…

點解?

我於是將鄭小予嘅事講俾佢知。

咁似我喺網上追個故仔個爸爸同佢女朋友嘅愛情故事嘅…?

係真㗎,唔係故仔嚟㗎。

咁你同女朋友而家…?

分咗手…阿盈一直知道我女朋友嘅事,亦知道自己取代唔到我女朋友喺我心裏面嘅位置。

佢咁都仲要咁愛你…

但係佢有個Angus都唔夠,仲要有另一個唔知乜嘢人,我完全唔知道。我一直基於佢愛我呢一點至唔想傷害佢,而家我冇懸念。我鍾意妳,我要同你一齊。

咁好吖,你應承我唔會再同佢有接觸吖。

我應承。

我而家俾你,你攞我貞操啦。

真嘅?

我等咗好耐,一路話俾你㗎啦。你唔好呢頭同我做咗嗰頭又同番阿盈一齊。

唔會。

咁嚟啦。

妳得㗎嗱?

你唔信摸吓我下底。

我攝隻手落去Carol短褲仔裏面…

一hi到條罅,手指當堂濕𣲷𣲷、滑潺潺。

好想試…

Coral急不及待除衫,露出佢滑淨嘅軀體。我摩吓佢波波仔,話,妳係我㗎喇。佢手忙腳亂咁解我褲頭,伸手入裏面攞支棍出嚟,神不守舍咁捋吓、舔吓、chok吓、錫吓。我見佢緊張,就叫佢瞓低,我趴低哄埋去佢可愛嘅妹妹面前。

細心欣賞吓佢簡潔、精緻嘅罅縫,讚吓佢,好靚。溫柔咁分開佢雙腿、小陰唇,搵到佢嬌小嘅尖端,輕輕舔吓。

佢成身chok一chok。

我再舔,佢拉緊全身,雙手抓緊我膊頭。

老公…

刺激到佢咁上下,再反開多些少,舐裏面嫩滑嘅鮑肉。

呀……

我啲口水撈埋佢啲西水,整到佢個妹濕到一大pad。

老公…想做…

於是我爬番上去,撳住佢喺下底望住佢個樣。

佢雙手掩面,話,好怕醜。

我捉開佢雙手,伏埋去佢胳肋底聞佢、錫佢,一邊錫一邊慢慢移動去前面舔佢波波、的的,一路舐嘅時候,個腦彈出頭先睇到盈盈俾個唔識嘅男人屌嗰幕。

舐到 Carol心口係哂口水。

老公…

唔?

佢紅住面話…插入嚟吖…好想試吓…

我捉住細佬,貼實Carol條罅喺外面rub吓,諗住將大家啲水撈勻。

點知發現唔係好夠硬度。

咁樣嘅?我心裏打個突,好少咁樣㗎。

Carol好焦急。

你平時好犀利㗎?你屌阿盈嗰陣好勁㗎?

佢趴底吸啜細佬,但越急越冇起色。

點解?你唔鍾意我?

唔會呀,我好鍾意妳呀!想屌妳呀!!

咁點解咁樣?

我唔知!

或者你緊張?因為我係處?

可能我哋太刻意要做,好似平時咁樣自然而然好好㗎。

咁我哋放鬆啲啦,唔好刻意,我哋大把日子,一定會做到㗎。

冇錯喺。

我哋抱住傾訴吓嘅時候,大家互相摩吓摩吓,細佬漸漸硬起嚟。

不如試吓囉?

好。

我騎上Carol身上,抱住佢、錫吓,搓吓佢波波仔。

將細佬貼住條罅磨吓,諗住將大家啲水磨勻就塞入去嘅時候,聽到走廊有激烈嘅嗌交、打交聲。

我哋大概估到盈盈嗰邊出咗事,就停止我哋嘅動作,聽吓咩事。

過咗5分鐘度,門鐘響。

Carol一臉頹喪出去裝吓門鏡,跟住開門。

係阿盈…佢冇着衫、周身瘀痕…佢一入到嚟見到我同Carol兩個赤身露體,就伏喺Carol身上爆喊。

佢打我,仲趕我出屋。

Carol抱住佢,安撫佢。

咩事?

對唔住,俊仔,我瞞住你同人交易。

到底咩一回事?

嗰個人,就係我同你講過喺街見到我,之後加咗我微信嗰個。

妳幾時同佢開始㗎?

一直都冇㗎。佢成日嘍我傾偈,最近幾個月話好鍾意我,想做我男朋友。我見佢有老婆,唔係成日有時間,花咗兩個幾月同佢傾。我話鍾意佢,𠱁掂佢俾錢照顧我。傾條件嘅時候,佢講到明一俾錢就要即刻屌,叫我好好考慮。我於是事先探定Angus口風,佢話今晚陪老婆,我就約呢個人今晚上嚟俾錢兼屌我。我諗住以後有兩個人俾錢,我就對你好啲,好好對你,點知…

頭先打得好厲害?

係,Angus唔夠人打。嗰個人玩健身嘅,打到Angus爆缸、瞓低起唔到身。嗰個人話我俾人包養都仲呃佢,喺Angus面前屌我,屌咗5分鐘未屌完就着衫,攞番一部份錢就走。Angus一醒咗就姦我,我一路俾佢屌一路求佢原諒,話我以後唔敢。佢好快,屌咗2、3分鐘就射,跟住就虐打我,唔俾我着番衫就咁拖咗我出走廊唔俾我返入屋…

咁佢而家呢?

丟低我喺走廊就走咗喇…

盈盈伏喺我身上喊,話,俊仔…我以後冇人養喇…

喊喊吓,忽然問,你哋頭先…

Carol話,係,我哋頭先想做愛。

(未完待續)

唉.... 準備插入又有阻滯...... 真係欲知後事如何, 只有又等下回分解.....
引用:
原帖由 dcat20 於 2022-12-19 22:28 發表 查看引用來源
揭曉喇。係好複雜…

11中

睇到咁嘅情況,加上見到盈盈同第個做,就決心同佢分手,於是返過Carol度。

Carol見到我從露台返過嚟,就問,你搵佢就搵佢,做乜從呢度過去?

結果?

我同佢分手喇。

...

引用:
原帖由 jbdefender 於 2022-12-20 11:52 發表 查看引用來源
唉.... 準備插入又有阻滯...... 真係欲知後事如何, 只有又等下回分解.....

慾斷難斷呀…😖😖

引用:
原帖由 dcat20 於 2022-12-19 22:28 發表 查看引用來源
揭曉喇。係好複雜…

11中

結果?

我同佢分手喇。

...
等咁耐仲未....有更新

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-12-23 10:29 發表 查看引用來源
等咁耐仲未....有更新
有喇有喇。

11下一

Carol同盈盈講,盈盈,我知道妳好愛俊仔,不過我好鍾意佢,俊仔都好想同我一齊,妳成全我哋啦。

我望住盈盈,唔敢講嘢。

佢話,可以呀,我知道我靠男人養、又同人交易,配唔上俊仔,亦都冇資格阻止你哋一齊。只要妳唔反對俊仔以後繼續同我…

唔可以,愛情係自私嘅。之前我未係佢女朋友,佢同妳有關係我冇資格介意。但係我做咗佢女朋友之後,就容納唔到佢仲同其他女仔有親密接觸,對唔住。

盈盈呆咗三、幾秒,就爆喊。

吖……我好苦。

我好難受,Carol亦唔係冷酷嘅,佢摸吓背脊、安撫盈盈。

對唔住呀,我知道佢係妳嘅,雖然妳同佢一直冇確認男女朋友嘅關係,不過我知道妳心裏面一直當佢係妳男朋友…

係…

所以我的確係搶妳男朋友,好對唔住呀。

我配唔上佢…你哋先至襯…吖……

我問,咁妳以後點?佢鎖妳喺屋外面…

你唔記得咗露台?我返過去執返我啲嘢,然後,如果Carol唔介意,我想暫時借呢邊住住先,我會搵工,一搵到就搬㗎喇…

Carol繼續安撫盈盈,話,妳慢慢,唔緊要。

盈盈再大喊,伏喺Carol身上抽搐…

…一夜間失去所有嘢…仲俾佢兩個衰人姦、然後打我……吖…………

Carol抱住盈盈,輕掃佢背。

我諗諗吓,覺得唔妥,話,假如妳返入屋攞返哂啲嘢,佢返嚟見到,實會奇怪妳點入到屋,有可能發現露台通到呢邊。

唔怕,我鎖番露台度門。就算佢上到嚟發現有個露台,佢開唔到門出去,未必諗到兩個單位可以通到。

以防萬一,Carol都要鎖好露台度門同埋遮好個窗。

好。咁盈盈妳趁而家去攞番妳啲嘢,今晚喺我呢邊瞓啦。

好。

於是盈盈冇着衫就咁出露台,我陪佢過去。

你唔好入去,唔係一陣佢突然折返見到你。啲嘢我自己執得喇。

好啦。

佢自己嘢唔多,除咗證件、銀行卡、衫同必要嘅日用品,仲有好幾件貴重少少嘅嘢,都係Angus買嘅。一個喼執唔哂,只好分兩轉,都係喺露台過嚟。

佢一路冇着番衫,赤裸住身體行出行入。

盈盈執嘢期間,我返番過Carol嗰邊。

佢話,仲諗住今晚我哋終於可以做…

感覺佢有一絲失望,我話,今晚佢瞓廳啦,我哋入房。

咁樣唔好。

點解?妳怕hurt佢?

我哋唔好做住。

點解?唔想嗱?

佢好愛你,我想你同佢做多幾次俾我睇。

做乜要咁?愛情唔可以勉強,我鍾意妳、妳鍾意我,妳想同我做、我想同妳做,我哋冇需要考慮…

頭先我哋試做嗰陣,我覺得我哋可能未ready。

仲唔ready?我想,妳都想囉喎。

頭先我哋整整吓,你軟落嚟。之後你有番反應,到我感覺有啲緊張,未好ready。

仲唔ready?當時妳已經好濕啦。

係,假如頭先你插入嚟,係可以嘅,但係感覺好刻意,唔係自然而然,先至會注意走廊有聲。相比之前我喺你同盈盈旁邊嘅時候,我同你嘅狀態明顯ready得多,我差啲俾你入嚟嘅。頭先,第一次我去番嗰種狀態,但係第二次,我冷卻咗些少。所以,我想你哋喺我旁邊做,我想我同你都好ready嘅狀態之下,自自然然發生我嘅第一次。亦即係我同你嘅第一次會有阿盈參與,而呢次亦係佢同你嘅最後一次。

好。

盈盈過咗去兩轉,將一批嘢攞過Carol呢邊,點清楚有冇嘢漏,就返過去鎖露台度門,然後喺正門過番嚟。

佢之前配過一套後備匙,佢攞埋過嚟。

我得喇,你哋完成頭先想做嘅嘢啦,我自己喺廳啦。

唔使喇。

點解呢?

妳入嚟同我哋一齊啦。

吓?妳唔係話想做俊仔女朋友咩?

係,但係,我知道妳好愛佢,我想俾你哋做,我喺你哋旁邊。

我哋3個人一齊?

(字數所限,今集斬件上)

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆