[原創作品] 老闆條女(結局在第7頁)

收藏  |  訂閱
11  82.1k

引用:
原帖由 dcat20 於 2022-9-5 19:43 發表 查看引用來源

承接呢個故仔:https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=70227009

喺盈盈屋企沖完涼,浴巾都冇圍,JJ fing行出廳。入到房,見到佢冇着衫喺床瞓着咗,被都冇衿。

佢好攰喇,我唔想摷醒佢,就瓹入佢被竇裏面,喺佢後面抱 ...
寫得唔錯!

引用:
原帖由 dcat20 於 2022-11-1 15:01 發表 查看引用來源

好似突然咗啲啩
謝謝讚賞同期待。

八下

借Carol地方同盈盈大戰完唔覺意瞓着咗,醒嘅時候已經2點。見到床單上面有啲西水同精液漬,諗住抹番乾淨先至告辭。去沖涼房攞毛巾嘅時候見到Carol喺梳化上面瞓着咗,下底淨係 ...
睇到硬哂! 等師兄 keep 住出~

引用:
原帖由 dcat20 於 2022-11-4 10:45 發表 查看引用來源
多謝留言,多謝等待。

7下

同Carol約去深水埗嗰日全日期待放工,雖然一路冇認真諗過想對佢點樣,但能夠同佢有多少接觸都好嘅。

終於等到放工,乜都唔理就飛去深水埗站。

去到嘅時候佢已經喺度。一見面,大家笑得好開 ...
似乎離3P不遠了......

引用:
原帖由 dcat20 於 2022-11-14 11:22 發表 查看引用來源
唔肯定㗎。

好啦,俾大家頂住癮先啦。

8上

沖完涼圍住浴巾出嚟,裏面真空。瞓喺Carol張床上面,空氣從底下吹入裏面,感覺到下面涼浸浸。我專登棟起一隻腳,等細佬喺下底暴露出嚟,感覺好性感。

冇任何性刺激之下,細佬漸 ...
Come on, 師兄, 唔好俾佢停啦!又要硬住嚟等?

真係爽到爆!

一連兩集, 睇得暢快! 唔該再推連集~ 大家等得好心急!
引用:
原帖由 dcat20 於 2022-12-5 20:35 發表 查看引用來源

嚟喇嚟喇。

* * *

9下

Angus沉默咗一下,再問,你估假如你對住阿盈啲咁嘅對手可以支持幾耐呢?

嘩,諗都唔敢諗呀,老細,佢係你條女…邊度敢冒犯?

又唔係叫你真係同佢做,使乜咁顧忌?唔通你性幻想過佢?

唔敢。

我純粹問你作為 ...

又睇到硬!
引用:
原帖由 dcat20 於 2022-12-8 14:46 發表 查看引用來源
都係嘅。

更新嚟喇。

* * *

Carol煮簡單嘅晚餐,我哋橕枱腳,感覺好溫馨,好似情侶。

之後佢叫我去沖涼。

入沖涼房之前一路見佢冇一齊入去嘅意思,我有少少失望,就自己入去沖。

佢喺出面叫我用佢啲浴巾抹身,之後就咁 ...

莫非係請人做台戲俾 Augus 睇?
引用:
原帖由 dcat20 於 2022-12-14 10:04 發表 查看引用來源
咁厲害😮
係呀,既high又煎熬確係好刺激。我估Carol接受唔到啩😄咁樣確係刺激過真屌。

11上

同Carol瞓覺嘅時候大家都心癮難耐,瞓唔着。

佢捋吓捋吓我、我揸吓揸吓佢,然後緊抱對方脷交咗一餐。

極度難頂之下,我又 ...

唉.... 準備插入又有阻滯...... 真係欲知後事如何, 只有又等下回分解.....
引用:
原帖由 dcat20 於 2022-12-19 22:28 發表 查看引用來源
揭曉喇。係好複雜…

11中

睇到咁嘅情況,加上見到盈盈同第個做,就決心同佢分手,於是返過Carol度。

Carol見到我從露台返過嚟,就問,你搵佢就搵佢,做乜從呢度過去?

想睇吓佢係咪同Angus一齊。

結果?

我同佢分手喇。

...

真係正到痴線! 又睇到硬哂!
引用:
原帖由 dcat20 於 2022-12-28 16:19 發表 查看引用來源
多謝讚賞。

我從盈盈身體出嚟,肉棍黏住稠密嘅汁液,係盈盈嘅西水、我嘅鳩水,同Angus啲精嘅混合物,一陣腥㚃㚃嘅氣味。

盈盈話我插入去Carol度之前,要整乾淨先,唔係整咗Angus啲精入Carol度攪大咗佢。

佢講完隨即 ...

前往最後回覆