上一頁下一頁
發新話題

從前和以後

收藏  |  訂閱
70  34.5k

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-7 13:27 發表 查看引用來源
咁可能佢內斂啲!不過keep到咁耐,一定鐘意你嘅!😉
主人講過 對我 some like and some love
他答應過我,心中會有我的位置
他答應過我,唔會忘記我

By the way
我又加了舊文了。想快些攪掂了個心願

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-8 07:12 發表 查看引用來源

係幾時o既事?
又係果種明確表示唔會正式o係埋一齊果種關係?
其實同主人開始的時候已經知道他不會拍拖結婚講將來。我係2011年時問過他一次。他答我一句「no」。我之後無再問過了。主人到今日依然係單身。

他對我some like and some love,心裡面會有我的位置和唔會忘記我, 大概係一齊十年左右時講的。不過他話以後唔準再問,唔再答,😅

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-7 23:04 發表 查看引用來源
見到啦!真係好,日日有post睇!😉
我有一兩個當年爛尾的故事,我昨晚試下還原當日的情境

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-9-8 08:01 發表 查看引用來源

小公主冇睇過我既煩惱?

https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=70275463&page=1&authorid=6062090
睇來是長篇,我要晚上再睇

最愛是誰呢首歌,我都成日問自己

其實得不到的,才令人念念不忘
得到了,可能又想著其他人
究竟最愛是誰?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-8 09:05 發表 查看引用來源

oh shit, 真係實在太似...
果陣我果個主人又係, 但你呢個好d, 至少有句 some like some love
我果個直頭兜口兜面同我講佢想 "一直食女一直換女", "就算點靚點索玩個兩三年點都會厭" etc
真係一丁點咁多幻想空間都 ...
我主人又無講明會玩女,他亦🈚️好多女係身邊個種人。他係享受單身。唔想有commitment …其實我都唔知道點解他會咁

主人話,他咁多年都係得我一個。心裡面永遠會有我的位置唔會忘記我囉。

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-9-8 08:33 發表 查看引用來源

作詞人有深刻體會佢同李麗珍離離合合,最終佢發現佢最愛既其實係自己。
係,其實邊個都唔鍾意
我都鍾意自己多過鍾意主人哈哈

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-9-8 14:10 發表 查看引用來源

你同你主人而家咩關係?
秘密情人關係,無講將來,今日開心就夠

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-9-8 14:22 發表 查看引用來源

即係佢心有所屬定係你?
我唔知道他過去有無心有所屬
有我一開始識他到現在,他都係單身
無老婆和無女友
我都上過他屋企

他對我係some like and some love
話心裡面會有個位置比我
呢世都唔會忘記我

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-9-8 14:24 發表 查看引用來源

唔辛苦咩要成日左閃右避?
無閃避
只係大家唔講將來
無commitment

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-9-8 15:18 發表 查看引用來源

甘就唔係秘密啦,係open relationship,有冇睇过套戲叫Out of Africa,你应該梅姨同福伯果種关系。

now take back the soul of Denys George Finch Hatton, whom you have shared with us.

He brought us joy, and we ...
唔識啊
無睇過
主人麻麻地鍾意睇愛情片

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆