上一頁下一頁
發新話題

從前和以後

收藏  |  訂閱
185  34.3k

引用:
原帖由 little_princess 於 2022-9-8 15:12 發表 查看引用來源

無閃避
只係大家唔講將來
無commitment
甘就唔係秘密啦,係open relationship,有冇睇过套戲叫Out of Africa,你应該梅姨同福伯果種关系。

now take back the soul of Denys George Finch Hatton, whom you have shared with us.

He brought us joy, and we love him well.

He was not ours.

He was not mine.

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-9-8 15:18 發表 查看引用來源

甘就唔係秘密啦,係open relationship,有冇睇过套戲叫Out of Africa,你应該梅姨同福伯果種关系。

now take back the soul of Denys George Finch Hatton, whom you have shared with us.

He brought us joy, and we ...
唔識啊
無睇過
主人麻麻地鍾意睇愛情片

引用:
原帖由 little_princess 於 2022-9-8 15:42 發表 查看引用來源

唔識啊
無睇過
主人麻麻地鍾意睇愛情片
睇愛情動作片,哈哈哈。

原來顏射吞精先至係愛情!完全明白,byebye。

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-9-8 15:59 發表 查看引用來源

睇愛情動作片,哈哈哈。

原來顏射吞精先至係愛情!完全明白,byebye。
Love enhances sex and sex brings love to another level

我發覺我係越做,越愛。越愛,越想滿足對方。

男人點諗我唔清楚

引用:
原帖由 little_princess 於 2022-9-8 17:36 發表 查看引用來源

Love enhances sex and sex brings love to another level

我發覺我係越做,越愛。越愛,越想滿足對方。

男人點諗我唔清楚
可能女人會咁諗,男人就未必!不過你好似越沉越深!

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-8 17:39 發表 查看引用來源
可能女人會咁諗,男人就未必!不過你好似越沉越深!
我知男人未必,可以分得好開

我唔會再深,都係keep 住現在咁樣啦

引用:
原帖由 little_princess 於 2022-9-8 17:52 發表 查看引用來源

我知男人未必,可以分得好開

我唔會再深,都係keep 住現在咁樣啦
咁就好啦!😊

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-8 18:11 發表 查看引用來源
咁就好啦!😊
不過我中毒已深,就算唔增加都已經好深哈哈

引用:
原帖由 little_princess 於 2022-9-8 23:05 發表 查看引用來源

不過我中毒已深,就算唔增加都已經好深哈哈
咁你覺得ok咪得囉!😊

引用:
原帖由 little_princess 於 2022-9-8 15:10 發表 查看引用來源

我唔知道他過去有無心有所屬
有我一開始識他到現在,他都係單身
無老婆和無女友
我都上過他屋企

他對我係some like and some love
話心裡面會有個位置比我
呢世都唔會忘記我 ...
唉...
嗱我唔係潑冷水唔係烏鴉嘴呀, 不過男人o既語言偽術以前真係領教過唔少  
但先搞清楚一點: some like some love 係佢親口講過定係你自己感覺?
因為單單講話"唔會忘記一個人", 甚至話"心裡面有個位置", 可以包含好多o野
我呢一世都會記得上一個主人, 都會對每一個前任包括背叛過我惹得我超嬲超傷心o既每一人有記憶,
至於位置, 記得有咁樣一個人o既存在, "心入面有個位置" 只不過係英文o既 "in other words", 另一個表達手法啫
咁講代唔代表真係有愛, 真係點解都解得通囉, 我自己為例, 我記得果d人, 但呢個moment o既我一d 都唔愛佢地任何一個
呢d 招數我自己都識 每日總要回覆好幾個好似頭頭是道但又講o左等於冇講o既公事email

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆