上一頁下一頁
發新話題

從前和以後

收藏  |  訂閱
185  34.3k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-9 07:51 發表 查看引用來源

唉...
嗱我唔係潑冷水唔係烏鴉嘴呀, 不過男人o既語言偽術以前真係領教過唔少  
但先搞清楚一點: some like some love 係佢親口講過定係你自己感覺?
因為單單講話"唔會忘記一個人", 甚至話"心裡面有個位置", 可 ...
some like and some love 係親口講既
但他說講一次就夠,以後唔準再問

當然我都知道他的語言藝術
而且他比較少講野尤其情愛既說話
所以我十幾年來咪不停loop ..無乜安全感

他一定唔係最愛我
我唔知道他愛邊個,可能邊個都唔愛
他心裡面有我,對我some like and some love 都夠

有時候攪野後我會問他愛不愛我,他就會錫埋來
我初初唔覺
我後來發現因為唔想用語言答所以錫

引用:
原帖由 little_princess 於 2022-9-9 12:30 發表 查看引用來源

他一定唔係最愛我
我唔知道他愛邊個,可能邊 ...
佢都好保護自己!不過起碼佢冇用花言巧語呃你!大家相處開心咪得囉,將來嘅嘢冇人知道。最緊要活在當下!😊

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-9 13:39 發表 查看引用來源
佢都好保護自己!不過起碼佢冇用花言巧語呃你!大家相處開心咪得囉,將來嘅嘢冇人知道。最緊要活在當下!😊
你好了解他,他係好保護自己。
我今時今日咁鍾意他,都唔係他氹我騙我,係我自己自願。
一齊時好開心的,他有風度的

他唔鍾意講喜歡我愛我,咪我同他講哈哈
他唔會阻止我講

引用:
原帖由 little_princess 於 2022-9-9 13:51 發表 查看引用來源

你好了解他,他係好保護自己。
我今時今日咁鍾意他,都唔係他氹我騙我,係我自己自願。
一齊時好開心的,他有風度的

他唔鍾意講喜歡我愛我,咪我同他講哈哈
他唔會阻止我講 ...
咁有啲男人係咁樣嘅!😬

引用:
原帖由 little_princess 於 2022-9-9 12:30 發表 查看引用來源

他一定唔係最愛我
我唔知道他愛邊個,可能邊 ...
原來如此 咁都幾好呀其實
的確有d 男人係唔中意將肉麻o既句子成日掛o係嘴邊, 唔緊要o既, 行動做到出o黎就得
口才太好太識氹女o既, 後生果陣就中意, 而家反而覺得冇安全感

'最愛' 呢個問題嘛, 其實真係冇必要去計較啦
首先, 男人唔可能兜口兜面同自己女人講話"我愛你但最愛唔係你"
除o左我以前sp, 我形住如果有日佢拍拖佢真係可以敢膽死同女朋友咁講o野
除此之外何謂最愛, 點去量度, 呢d 問題根本唔會有答案
夾硬問夾硬迫人講, 只會制做不愉快氣氛, 冇必要

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-9 14:13 發表 查看引用來源

原來如此 咁都幾好呀其實
的確有d 男人係唔中意將肉麻o既句子成日掛o係嘴邊, 唔緊要o既, 行動做到出o黎就得
口才太好太識氹女o既, 後生果陣就中意, 而家反而覺得冇安全感

'最愛' 呢個問題嘛, 其實真係冇必要 ...
我成日製做不愉快氣氛
我久不久會問他😂
他會答,又問…

真人問我可以騙kiss
他會錫我以作回覆😂

引用:
原帖由 little_princess 於 2022-9-9 18:31 發表 查看引用來源

我成日製做不愉快氣氛
我久不久會問他😂
他會答,又問…

真人問我可以騙kiss
他會錫我以作回覆😂
呃下錫錫都好嘅!😬
不過唔好太執著啦!😊

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-9 18:38 發表 查看引用來源
呃下錫錫都好嘅!😬
不過唔好太執著啦!😊
所有post 都post 晒出來了

我現在想寫返比較深刻的一次
係關於人光日白露出做愛

引用:
原帖由 little_princess 於 2022-9-10 01:11 發表 查看引用來源

所有post 都post 晒出來了

我現在想寫返比較深刻的一次
係關於人光日白露出做愛
咁等你啦!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-10 01:13 發表 查看引用來源
咁等你啦!😉
舊文你都未睇晒啦

偷偷地帶了主人回家係新的
當年寫了一段便爛尾

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆