上一頁下一頁
發新話題

從前和以後

收藏  |  訂閱
185  34.2k

姐姐早晨   
睇晒啦, 包括d 早期post...

"呢次係我第一次吞精,當然主要是爲了取悅他。我真係覺得好滿足,比做愛更滿足"
呢句不能同意更多! 同"其他人"嘛, 我承認有時真係貪玩同show off   
但同自己中意o既愛人, 的確真係同佢口交吞佢精液滿足感強過俾佢插

可能係有過經歷吧, 字裡行間都feel到你對主人o既愛
主人得o左咩病講唔講得? 唔想講冇問題, 總之all the best 啦

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-6 07:26 發表 查看引用來源
姐姐早晨   

"呢次係我第一次吞精,當然主要是爲了取悅他。我真係覺得好滿足,比做愛更滿足"
呢句不能同意更多! 同"其他人"嘛, 我承認有時真係貪玩同show off   
但同自己中 ...
蛇蛇揾到知音人啦,大家都鐘意口爆吞精!😉

引用:
原帖由 little_princess 於 2022-9-5 22:46 發表 查看引用來源
好想整理一下我在這裡留下的美好回憶。我會整理和結合返過去所有的舊作係呢個post,(不過比些時間我慢慢尋回),當然有機會我都更新一下我和他(HB 又名 主人)的事。

最近主人病了,好彩發現得早,現在主人需要休養一段時間,所以 ...
小公主點解穾然想整理下堆積左甘耐既情感既?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-6 07:26 發表 查看引用來源
姐姐早晨   

但同自己中 ...
吞精好味咩?唔通你係深喉女主角?

引用:
姐姐早晨   

但同自己中 ...
我自己睇返都好有趣,原來當年主人想顏射我。
我以前細個唔了解主人
現在睇返就知他想點哈哈
不過他唔講
結果要十年後先顏射第一次哈哈哈

主人做了個手術,做了手術要休息,等康復就好返架啦
不是小病但慶幸就叫可以斷尾
傷口都仲痛緊

引用:
姐姐早晨   

但同自己中 ...
呢度只係四份一左右,仲有好多未post 返出來,係咪都睇過晒?哈哈

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-9-6 07:50 發表 查看引用來源

小公主點解穾然想整理下堆積左甘耐既情感既?
其實我一直都有自己睇返堆舊作,我好懷念我同主人的過去,我發覺我對主人的感覺咁多年都無變過。 整理返一個post 可以紀念我地之間十幾年的感情,趁他休養期間懷念下囉(都無得做)

引用:
原帖由 little_princess 於 2022-9-6 08:24 發表 查看引用來源

其實我一直都有自己睇返堆舊作,我好懷念我同主人的過去,我發覺我對主人的感覺咁多年都無變過。 整理返一個post 可以紀念我地之間十幾年的感情,趁他休養期間懷念下囉(都無得做) ...
对主人甘忠心好少有喎。可唔可以傳受下御女術比大叔呀?我叫pierre,冇車冇楼成个八両金甘,冇有得搅搅佢呀。

附件

引用:
原帖由 little_princess 於 2022-9-6 08:24 發表 查看引用來源

其實我一直都有自己睇返堆舊作,我好懷念我同主人的過去,我發覺我對主人的感覺咁多年都無變過。 整理返一個post 可以紀念我地之間十幾年的感情,趁他休養期間懷念下囉(都無得做) ...
好難得可以一齊咁耐,仲可以keep到咁好!師姐努力啦,希望你哋繼續sweet落去!😊

引用:
原帖由 little_princess 於 2022-9-6 08:18 發表 查看引用來源

我自己睇返都好有趣,原來當年主人想顏射我。
我以前細個唔了解主人
現在睇返就知他想點哈哈
不過他唔講
結果要十年後先顏射第一次哈哈哈

主人做了個手術,做了手術要休息,等康復就好返架啦
不是小病但慶幸就叫可以斷尾 ...
佢做唔到,你可以幫佢口爆架嘛!😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆