上一頁下一頁
發新話題

從前和以後

收藏  |  訂閱
185  34.3k

師姐同主人都要好好加油

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-9-6 08:25 發表 查看引用來源

对主人甘忠心好少有喎。可唔可以傳受下御女術比大叔呀?
呢個可以代答
老公不單止係我主人, 仲係個學富五車o既文化人! (我好proud o架)
佢教我... 雖然唔係用o黎俾我御女, 更多係用o黎管理公司條team
1. 信賞必罰 - 好簡單啦卦, 咁都唔識你真係好危....
2. 刑上究, 賞下流 - 問責要問身份地位最高o既, 比如supervisor, 獎勵同表揚就要去到最基層最junior果班, 咁一來避免上樑不正下樑歪二來最底層o既骨幹會感欣戴德真心賣命
套落去主奴角色入面呢, 就係先前定落o既規距, 女奴犯錯一定唔可以輕饒一定一定要受罰, 主動自首可以減刑但懲罰一定一定要受, 唔可以100%免晒; 有朝一日身份唔同o左, 成為o左女朋友/ 老婆好似我咁 升o左呢, 做錯事令男朋友/ 老公唔happy一樣要罰
身份愈高果陣同一個過錯受o既懲罰就要愈重, 唔得恃寵生驕o架, 崇高地位係有更多責任o既呢個代價
同時亦都養成一個習慣或者心態, 服從男伴為佢受吓苦呢d 係自己責任, 床上面又好生活上又好都係一樣
有錯要捱打, 做得好果陣會有讚賞同獎勵, 男人o係女人心目中自然會有權威

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-6 09:28 發表 查看引用來源

呢個可以代答
老公不單止係我主人, 仲係個學富五車o既文化人! (我好proud o架)
佢教我... 雖然唔係用o黎俾我御女, 更多係用o黎管理公司條team
1. 信賞必罰 - 好簡單啦卦, 咁都唔識你真係好危....
2. 刑上 ...
咁賞賜係咪又係打?😂

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-6 09:28 發表 查看引用來源

呢個可以代答
2. 刑上 ...
原來女人本身有奴性架咩?大叔閒人一個,落緊山又唔會同人爭上位,唔危險呀。

引用:

呢個可以代答
2. 刑上 ...
管一條team甘茜利?師姐会唔会嗒team入面啲小鲜肉糖呀?

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-9-6 08:08 發表 查看引用來源

吞精好味咩?唔通你係深喉女主角?
算唔上好好味, 但陣味好誘惑

深喉我仲未得

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-6 09:40 發表 查看引用來源

深喉我仲未得
好誘惑嘅意思係會興奮?😉

引用:
原帖由 little_princess 於 2022-9-6 08:18 發表 查看引用來源

我自己睇返都好有趣,原來當年主人想顏射我。
我以前細個唔了解主人
現在睇返就知他想點哈哈
不過他唔講
結果要十年後先顏射第一次哈哈哈

主人做了個手術,做了手術要休息,等康復就好返架啦
不是小病但慶幸就叫可以斷尾 ...
係有趣o架, 以前都聽有人咁講過, 寫返d 往事出o黎係幫到自己整理情緒
同埋故事d 情節, 有d 位當時太快過o左唔覺, 寫故仔需時嘛, 慢慢打果陣咪好似你咁囉, 發現到原來佢想要o既係顏射

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-6 09:40 發表 查看引用來源

深喉我仲未得
冇睇过deep throat😂

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-9-6 09:39 發表 查看引用來源

管一條team甘茜利?師姐会唔会嗒team入面啲小鲜肉糖呀?
小鮮肉我冇興趣

不過三四年前左右吧... 係有個畢業剛出o黎做o野o既小妹妹俾我鬧到喊
講番都有d 唔好意思
果晚返o黎同男朋友/ 主人/ 而家老公煲粥, 同佢講有件咁o既事, 即係件事雖然係佢工作甩漏所致,
但佢叫我第二日返去主動搵人say sorry, 問我其他人知唔知我話妹妹入我房果陣好地地出返o黎成面眼淚梗有人知啦
跟住佢就話咁我都要搵機會有其他同事在場果陣同妹妹仔道歉, 要人服你唔可以一味靠惡
仲要奶o左o野第一個企出o黎面對同承擔

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆