上一頁下一頁
發新話題

從前和以後

收藏  |  訂閱
185  34.3k

引用:
原帖由 little_princess 於 2022-9-7 22:54 發表 查看引用來源

主人講過 對我 some like and some love
他答應過我,心中會有我的位置
他答應過我,唔會忘記我

By the way
我又加了舊文了。想快些攪掂了個心願
係幾時o既事?
又係果種明確表示唔會正式o係埋一齊果種關係?

引用:
原帖由 little_princess 於 2022-9-7 13:29 發表 查看引用來源

希望你早日找到愛你的人
小公主冇睇過我既煩惱?

https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=70275463&page=1&authorid=6062090

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-8 07:12 發表 查看引用來源

係幾時o既事?
又係果種明確表示唔會正式o係埋一齊果種關係?
其實同主人開始的時候已經知道他不會拍拖結婚講將來。我係2011年時問過他一次。他答我一句「no」。我之後無再問過了。主人到今日依然係單身。

他對我some like and some love,心裡面會有我的位置和唔會忘記我, 大概係一齊十年左右時講的。不過他話以後唔準再問,唔再答,😅

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-7 23:04 發表 查看引用來源
見到啦!真係好,日日有post睇!😉
我有一兩個當年爛尾的故事,我昨晚試下還原當日的情境

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-9-8 08:01 發表 查看引用來源

小公主冇睇過我既煩惱?

https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=70275463&page=1&authorid=6062090
睇來是長篇,我要晚上再睇

最愛是誰呢首歌,我都成日問自己

其實得不到的,才令人念念不忘
得到了,可能又想著其他人
究竟最愛是誰?

引用:
原帖由 little_princess 於 2022-9-8 08:29 發表 查看引用來源

究竟最愛是誰?
作詞人有深刻體會佢同李麗珍離離合合,最終佢發現佢最愛既其實係自己。

引用:
原帖由 little_princess 於 2022-9-8 08:26 發表 查看引用來源

我有一兩個當年爛尾的故事,我昨晚試下還原當日的情境
好吖!等你update!😉

引用:
原帖由 little_princess 於 2022-9-8 08:29 發表 查看引用來源

究竟最愛是誰?
但凡未得到,但凡是過去,總是最登對。

引用:
原帖由 little_princess 於 2022-9-8 08:24 發表 查看引用來源

其實同主人開始的時候已經知道他不會拍拖結婚講將來。我係2011年時問過他一次。他答我一句「no」。我之後無再問過了。主人到今日依然係單身。

他對我some like and some love,心裡面會有我的位置和唔會忘記我, 大概 ...
oh shit, 真係實在太似...
果陣我果個主人又係, 但你呢個好d, 至少有句 some like some love
我果個直頭兜口兜面同我講佢想 "一直食女一直換女", "就算點靚點索玩個兩三年點都會厭" etc
真係一丁點咁多幻想空間都唔肯俾我

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-8 09:05 發表 查看引用來源

oh shit, 真係實在太似...
果陣我果個主人又係, 但你呢個好d, 至少有句 some like some love
我果個直頭兜口兜面同我講佢想 "一直食女一直換女", "就算點靚點索玩個兩三年點都會厭" etc
真係一丁點咁多幻想空間都 ...
所以你先離開佢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆