上一頁下一頁
發新話題

從前和以後

收藏  |  訂閱
185  34.3k

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-8 09:10 發表 查看引用來源
所以你先離開佢?
一半, 未對佢動情之前冇所謂, 開始果陣仲覺得佢好cool 好型添 甚至心裡面有少少拍手叫好
條友本身個樣夠嚴肅, 性能力又好, sm 玩得又專業俾佢鞭打起碼痛過而家呢個一倍!
關鍵係最初我都以為自己係想做呢種人, 唔再拍拖淨係同唔同o既人上床, 唔困身唔駛負責任,
直到開始發現自己好似中意o左佢, 又驚又喜o架, 愛上一個人感覺好sweet, 好開心, 哪怕為o左佢o既快樂自己屁股要開花...
呢d 野冇分男女o架, 愛一個人就係想佔有佢, 做佢o既唯一, 但佢唔會願意所以驚
驚有日自己真係愛到想嫁俾佢果陣佢連打都唔想打我眼尾都唔望我一下
我知道一定會有呢一日, 所以囉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-8 09:36 發表 查看引用來源

一半, 未對佢動情之前冇所謂, 開始果陣仲覺得佢好cool 好型添 甚至心裡面有少少拍手叫好
條友本身個樣夠嚴肅, 性能力又好, sm 玩得又專業俾佢鞭打起碼痛過而家呢個一倍!
關鍵係最初我都以為自己係想做呢種人,  ...
好彩你都醒得快,唔係越沉越深!
咁佢係咪好多女伴?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-8 09:05 發表 查看引用來源

oh shit, 真係實在太似...
果陣我果個主人又係, 但你呢個好d, 至少有句 some like some love
我果個直頭兜口兜面同我講佢想 "一直食女一直換女", "就算點靚點索玩個兩三年點都會厭" etc
真係一丁點咁多幻想空間都 ...
我主人又無講明會玩女,他亦🈚️好多女係身邊個種人。他係享受單身。唔想有commitment …其實我都唔知道點解他會咁

主人話,他咁多年都係得我一個。心裡面永遠會有我的位置唔會忘記我囉。

引用:
原帖由 little_princess 於 2022-9-8 14:02 發表 查看引用來源

我主人又無講明會玩女,他亦🈚️好多女係身邊個種人。他係享受單身。唔想有commitment …其實我都唔知道點解他會咁

主人話,他咁多年都係得我一個。心裡面永遠會有我的位置唔會忘記我囉。 ...
你同你主人而家咩關係?

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-9-8 08:33 發表 查看引用來源

作詞人有深刻體會佢同李麗珍離離合合,最終佢發現佢最愛既其實係自己。
係,其實邊個都唔鍾意
我都鍾意自己多過鍾意主人哈哈

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-9-8 14:10 發表 查看引用來源

你同你主人而家咩關係?
秘密情人關係,無講將來,今日開心就夠

引用:
原帖由 little_princess 於 2022-9-8 14:17 發表 查看引用來源

即係佢心有所屬定係你?

引用:
原帖由 little_princess 於 2022-9-8 14:17 發表 查看引用來源

唔辛苦咩要成日左閃右避?

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-9-8 14:22 發表 查看引用來源

即係佢心有所屬定係你?
我唔知道他過去有無心有所屬
有我一開始識他到現在,他都係單身
無老婆和無女友
我都上過他屋企

他對我係some like and some love
話心裡面會有個位置比我
呢世都唔會忘記我

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-9-8 14:24 發表 查看引用來源

唔辛苦咩要成日左閃右避?
無閃避
只係大家唔講將來
無commitment

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆