從前和以後

收藏  |  訂閱
21  34.3k

引用:
原帖由 little_princess 於 2022-9-5 22:46 發表 查看引用來源
好想整理一下我在這裡留下的美好回憶。我會整理和結合返過去所有的舊作係呢個post,(不過比些時間我慢慢尋回),當然有機會我都更新一下我和他(HB 又名 主人)的事。

最近主人病了,好彩發現得早,現在主人需要休養一段時間,所以 ...
謝師姐加油,祝你主人早日康復大戰連埸,人生時間不多,想做就做,熄墱之時千祈唔好後悔就得啦。

引用:
原帖由 little_princess 於 2022-9-5 22:46 發表 查看引用來源
好想整理一下我在這裡留下的美好回憶。我會整理和結合返過去所有的舊作係呢個post,(不過比些時間我慢慢尋回),當然有機會我都更新一下我和他(HB 又名 主人)的事。

最近主人病了,好彩發現得早,現在主人需要休養一段時間,所以 ...
小公主點解穾然想整理下堆積左甘耐既情感既?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-6 07:26 發表 查看引用來源
姐姐早晨   
睇晒啦, 包括d 早期post...

"呢次係我第一次吞精,當然主要是爲了取悅他。我真係覺得好滿足,比做愛更滿足"
呢句不能同意更多! 同"其他人"嘛, 我承認有時真係貪玩同show off   
但同自己中 ...
吞精好味咩?唔通你係深喉女主角?

引用:
原帖由 little_princess 於 2022-9-6 08:24 發表 查看引用來源

其實我一直都有自己睇返堆舊作,我好懷念我同主人的過去,我發覺我對主人的感覺咁多年都無變過。 整理返一個post 可以紀念我地之間十幾年的感情,趁他休養期間懷念下囉(都無得做) ...
对主人甘忠心好少有喎。可唔可以傳受下御女術比大叔呀?我叫pierre,冇車冇楼成个八両金甘,冇有得搅搅佢呀。

附件

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-6 09:28 發表 查看引用來源

呢個可以代答
老公不單止係我主人, 仲係個學富五車o既文化人! (我好proud o架)
佢教我... 雖然唔係用o黎俾我御女, 更多係用o黎管理公司條team
1. 信賞必罰 - 好簡單啦卦, 咁都唔識你真係好危....
2. 刑上 ...
原來女人本身有奴性架咩?大叔閒人一個,落緊山又唔會同人爭上位,唔危險呀。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-6 09:28 發表 查看引用來源

呢個可以代答
老公不單止係我主人, 仲係個學富五車o既文化人! (我好proud o架)
佢教我... 雖然唔係用o黎俾我御女, 更多係用o黎管理公司條team
1. 信賞必罰 - 好簡單啦卦, 咁都唔識你真係好危....
2. 刑上 ...
管一條team甘茜利?師姐会唔会嗒team入面啲小鲜肉糖呀?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-6 09:40 發表 查看引用來源

算唔上好好味, 但陣味好誘惑

深喉我仲未得
冇睇过deep throat😂

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-6 10:33 發表 查看引用來源

係有d 唔同o左, 上心囉, 經驗唔夠需要時間累積係好正常, 但交流之中係feel 得出呢個人有冇心想學好d 做好d o既
主人話呢d 就係人地開始對你心服o既表現, 真係想盡量將最好o既o野交俾你定係有order 就做完成任務就 ...
你條team要唔要出去打交架?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-6 10:56 發表 查看引用來源

軍隊咩?
搞吓PR 做吓宣傳 project 就有
地產仔要打交架喎,甘係咪我成日行過地鐵口有人行埋黎先生先生你唔出手地球危在旦夕呀果啲啊?定係啲坐电輪椅揸住个箱叫人捐捐捐果啲呀?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-6 12:29 發表 查看引用來源

唔係地產, 亦唔坐輪椅, 至於救地球嘛, 由家裡做起! 果d 咩一次性橡膠套o既o野已經儘量少用啦
唔通係祖國人壽啲師奶團隊?

前往最後回覆