上一頁下一頁
發新話題

從前和以後

收藏  |  訂閱
60  34.4k

引用:
原帖由 little_princess 於 2022-9-7 13:25 發表 查看引用來源

無,他唔會講愛我之類的說話

唔知道係他內斂,定唔愛我,總之唔會講呢d
有講過話心裡面有我的位置既
咁可能佢內斂啲!不過keep到咁耐,一定鐘意你嘅!😉

引用:
原帖由 little_princess 於 2022-9-7 22:54 發表 查看引用來源

主人講過 對我 some like and some love
他答應過我,心中會有我的位置
他答應過我,唔會忘記我

By the way
我又加了舊文了。想快些攪掂了個心願
見到啦!真係好,日日有post睇!😉

引用:
原帖由 little_princess 於 2022-9-8 08:26 發表 查看引用來源

我有一兩個當年爛尾的故事,我昨晚試下還原當日的情境
好吖!等你update!😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-8 09:05 發表 查看引用來源

oh shit, 真係實在太似...
果陣我果個主人又係, 但你呢個好d, 至少有句 some like some love
我果個直頭兜口兜面同我講佢想 "一直食女一直換女", "就算點靚點索玩個兩三年點都會厭" etc
真係一丁點咁多幻想空間都 ...
所以你先離開佢?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-8 09:36 發表 查看引用來源

一半, 未對佢動情之前冇所謂, 開始果陣仲覺得佢好cool 好型添 甚至心裡面有少少拍手叫好
條友本身個樣夠嚴肅, 性能力又好, sm 玩得又專業俾佢鞭打起碼痛過而家呢個一倍!
關鍵係最初我都以為自己係想做呢種人,  ...
好彩你都醒得快,唔係越沉越深!
咁佢係咪好多女伴?

引用:
原帖由 little_princess 於 2022-9-8 17:36 發表 查看引用來源

Love enhances sex and sex brings love to another level

我發覺我係越做,越愛。越愛,越想滿足對方。

男人點諗我唔清楚
可能女人會咁諗,男人就未必!不過你好似越沉越深!

引用:
原帖由 little_princess 於 2022-9-8 17:52 發表 查看引用來源

我知男人未必,可以分得好開

我唔會再深,都係keep 住現在咁樣啦
咁就好啦!😊

引用:
原帖由 little_princess 於 2022-9-8 23:05 發表 查看引用來源

不過我中毒已深,就算唔增加都已經好深哈哈
咁你覺得ok咪得囉!😊

引用:
原帖由 little_princess 於 2022-9-9 12:30 發表 查看引用來源

some like and some love 係親口講既
但他說講一次就夠,以後唔準再問

當然我都知道他的語言藝術
而且他比較少講野尤其情愛既說話
所以我十幾年來咪不停loop ..無乜安全感

他一定唔係最愛我
我唔知道他愛邊個,可能邊 ...
佢都好保護自己!不過起碼佢冇用花言巧語呃你!大家相處開心咪得囉,將來嘅嘢冇人知道。最緊要活在當下!😊

引用:
原帖由 little_princess 於 2022-9-9 13:51 發表 查看引用來源

你好了解他,他係好保護自己。
我今時今日咁鍾意他,都唔係他氹我騙我,係我自己自願。
一齊時好開心的,他有風度的

他唔鍾意講喜歡我愛我,咪我同他講哈哈
他唔會阻止我講 ...
咁有啲男人係咁樣嘅!😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆