上一頁下一頁
發新話題

我又開個吹水PO~ (主奴, 口交, 顏射, 內射, 野戰, 車戰, 御夫, 御女, 咩都講得, 其他話題亦無任歡迎!)

收藏  |  訂閱
168  16.8k

我又開個吹水PO~ (主奴, 口交, 顏射, 內射, 野戰, 車戰, 御夫, 御女, 咩都講得, 其他話題亦無任歡迎!)

首先同幾位兄弟姊妹講聲對唔住 唔覺意攞o左你地個po 愈講愈遠...
不如集中o係呢度九唔搭八啦, 自己o野人地d o野隨便諗到乜就講乜, 完全唔駛怕!

我開始先...
其實有個問題疑惑o左好耐o架啦, 就係朝早講起口爆有時候果種滿足感比做愛更大
同老公搞o野好多時候都係日頭搞, 到o左夜晚訓埋一齊, 覺覺豬之前有時候我都仲係會捐落去啜爆
上床之前早就沖完涼刷完牙, 口爆吞o左之後就留住陣味好滿足咁笑住訓
so far 應該係冇問題, 但其實會唔會蛀牙o既呢? 精液唔甜但好似係有糖份

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-6 13:07 發表 查看引用來源
首先同幾位兄弟姊妹講聲對唔住 唔覺意攞o左你地個po 愈講愈遠...
不如集中o係呢度九唔搭八啦, 自己o野人地d o野隨便諗到乜就講乜, 完全唔駛怕!

我開始先...
其實有個問題疑惑o左好耐o架啦, 就係朝早講起口爆 ...
你真係好鐘意精!😬我諗唔會啩,應該未有人試過咁蛀牙!😬

師姐你真係識講笑,精蟲會引起蛀牙,真係聞所未聞

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-6 13:07 發表 查看引用來源

我開始先...
其實有個問題疑惑o左好耐o架啦, 就係朝早講起口爆 ...
會唔會蛀牙我就唔知喇,不過成晚嗰口黐笠笠會唔會有問題?

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-9-6 16:11 發表 查看引用來源

會唔會蛀牙我就唔知喇,不過成晚嗰口黐笠笠會唔會有問題?
唔會喎, 除非o係嘴角流出o黎啫

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-7 07:16 發表 查看引用來源

唔會喎, 除非o係嘴角流出o黎啫
your有你都會奶乾淨啦!😬
你哋做完唔會沖完涼先瞓?

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-7 08:35 發表 查看引用來源
your有你都會奶乾淨啦!😬
你哋做完唔會沖完涼先瞓?

上床瞓之前都做晒啦! 假日咩時間都有可能, 返工日多數都係晚飯之後睇電視果陣, 做完先去沖涼
就算真係瞓上床先做, 咪做完幫佢啜乾淨囉
有時瞓返落o黎之前佢係會去多次廁所不過應該唔係開水沖涼

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-7 09:21 發表 查看引用來源

上床瞓之前都做晒啦! 假日咩時間都有可能, 返工日多數都係晚飯之後睇電視果陣, 做完先去沖涼
就算真係瞓上床先做, 咪做完幫佢啜乾淨囉
有時瞓返落o黎之前佢係會去多次廁所不過應該唔係開水沖涼 ...
咁係咪唔著返衫瞓?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-7 09:38 發表 查看引用來源
咁係咪唔著返衫瞓?😉
底褲會著, 我著背心, 旁邊果條友就一時時

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-7 10:08 發表 查看引用來源

底褲會著, 我著背心, 旁邊果條友就一時時
咁都方便,可以隨時再來!😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆