上一頁下一頁
發新話題

我又開個吹水PO~ (主奴, 口交, 顏射, 內射, 野戰, 車戰, 御夫, 御女, 咩都講得, 其他話題亦無任歡迎!)

收藏  |  訂閱
168  16.8k

回覆 1# 蛇貴妃 的帖子

我記得之前有篇文話過
女女口爆個時,話D精甜甜地既
之後個男人去body check ,發現有糖尿問題
師組如果發現你老公D精太甜,叫去check下她

亞貴妃妳真係順德人喇,畀皇上行完後門仲要請佢食飯?

引用:
原帖由 hkwilly 於 2022-9-14 15:02 發表 查看引用來源
亞貴妃妳真係順德人喇,畀皇上行完後門仲要請佢食飯?
sh.............!

細細聲o係度講好啦:
難得上面落o既柯打, 唔駛 r 爛個頭諗買乜煮乜, 食完拍拍屁股就走得, 返屋企嘭一聲撻落梳化唔駛洗唔駛執,
表面上蝕底, 其實賺到笑

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-14 15:32 發表 查看引用來源

sh.............!

細細聲o係度講好啦:
難得上面落o既柯打, 唔駛 r 爛個頭諗買乜煮乜, 食完拍拍屁股就走得, 返屋企嘭一聲撻落梳化唔駛洗唔駛執,
表面上蝕底, 其實賺到笑 ...
我都覺得係!😬

回覆 93# 蛇貴妃 的帖子

妳真係鬼馬。。。咁又係,食完反屋企仲有氣力下場

引用:
原帖由 hkwilly 於 2022-9-14 15:47 發表 查看引用來源
妳真係鬼馬。。。咁又係,食完反屋企仲有氣力下場
咁先重要!😬

好奇一問。。。走後門會用套???我一定會中出!!!

引用:
原帖由 hkwilly 於 2022-9-14 16:02 發表 查看引用來源
好奇一問。。。走後門會用套???我一定會中出!!!
衛生嘛! 雖然其實並唔會話好核突, 亦情願痛死都唔想用手指warm up 更唔想灌腸, 笠個套安心d 囉
啫啫保持乾淨, 完事之後仲可以啜兩啖

引用:
原帖由 身活健康 於 2022-9-14 14:09 發表 查看引用來源
我記得之前有篇文話過
女女口爆個時,話D精甜甜地既
之後個男人去body check ,發現有糖尿問題
師組如果發現你老公D精太甜,叫去check下她
咁又未至於, 陣味其實仲係澀o既
網上d 人話多食菠蘿定芒果係會令d 精變甜, 不過so far 都未試過
其實我大部份o既對手都係煙民(包括老公), 再講男人比女人中意食肉中意煎炸油膩熱氣o野係可以理解
我冇expect 過任何人o既精液會係甜或者氣味怡人囉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-15 07:00 發表 查看引用來源

衛生嘛! 雖然其實並唔會話好核突, 亦情願痛死都唔想用手指warm up 更唔想灌腸, 笠個套安心d 囉
啫啫保持乾淨, 完事之後仲可以啜兩啖
蛇蛇果然係專家!😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆