上一頁下一頁
發新話題

我又開個吹水PO~ (主奴, 口交, 顏射, 內射, 野戰, 車戰, 御夫, 御女, 咩都講得, 其他話題亦無任歡迎!)

收藏  |  訂閱
168  16.9k

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-15 07:46 發表 查看引用來源
蛇蛇果然係專家!😬
又唔好咁講
既然呢個係自己post 而且係用o黎吹水, 咁我就開始亂up 廿四啦!   

講到啫啫同精液, 點解大自然唔可以將佢設計成能夠自由控制o既一個器官?
比如話好似手指咁, 想伸直就伸直, 射精可以自己控制, 想一分鐘搞掂又得(純粹為o左生bb 而搞),
想同心愛o既人happy插一個鐘又得, 好似按摩咁, 為o左俾對方舒服可以一個鐘唔停咁按, 按到對方覺得夠為止
先唔講作為女性o既人會無比幸福 作為男性o既你地亦會少好多煩惱!
唔會再有人因為硬唔到, 或者覺得自己唔及一d (中意老作o既) 吹噓自己俾人坐唔爆吹唔爆o既人而自信心受打擊
咁樣唔好咩?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-15 08:01 發表 查看引用來源

又唔好咁講
既然呢個係自己post 而且係用o黎吹水, 咁我就開始亂up 廿四啦!   

講到啫啫同精液, 點解大自然唔可以將佢設計成能夠自由控制o既一個器官?
比如話好似手指咁, 想伸直就伸直, 射精可以自己控制, ...
咁你先會珍惜可以同佢做嘅時候吖嘛!😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-15 08:01 發表 查看引用來源

又唔好咁講

比如話好似手指咁, 想伸直就伸直, 射精可以自己控制, ...
蛇姐有無試過邊做愛邊享受按背雙重享受🤭
以及見到愛人靚 J 小妹妹就會自然出水😁

回覆 101# 蛇貴妃 的帖子

睇得出你真係好享受性愛同鍾愛幫另一伴口交
有冇試過口交得太耐,而牙交痛

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-15 07:00 發表 查看引用來源

衛生嘛! 雖然其實並唔會話好核突, 亦情願痛死都唔想用手指warm up 更唔想灌腸, 笠個套安心d 囉
啫啫保持乾淨, 完事之後仲可以啜兩啖
完事之後仲可以啜兩啖.......真係爽死

引用:
原帖由 身活健康 於 2022-9-15 10:01 發表 查看引用來源
睇得出你真係好享受性愛同鍾愛幫另一伴口交
有冇試過口交得太耐,而牙交痛

我都想搵個含到我牙交痛, 吞到喉嚨痛o既猛男

講笑咋!

引用:
原帖由 sagax 於 2022-9-15 08:13 發表 查看引用來源

蛇姐有無試過邊做愛邊享受按背雙重享受🤭
以及見到愛人靚 J 小妹妹就會自然出水😁
唔會啦

抽插, 舔腳, 鞭打, 呢d 身體上觸覺o既刺激我中意一樣一樣分樣o黎感受, 亦包括按摩
重疊o左o既話好難feel 得出每種行為最原汁原味帶o黎o既感覺嘛
唯一一樣我會混雜o既係口交, 含住d 精被插或者捱打都得
嗒住俾人插會更high, 嗒住俾人打更好耐力

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-15 11:49 發表 查看引用來源

唔會啦

抽插, 舔腳, 鞭打, 呢d 身體上觸覺o既刺激我中意一樣一樣分樣o黎感受, 亦包括按摩
重疊o左o既話好難feel 得出每種行為最原汁原味帶o黎o既感覺嘛
唯一一樣我會混雜o既係口交, 含住d 精被插或者捱打都得 : ...
含住d 精被插嘩,呢個好難喎,口爆完邊有咁快又可以插呀,我又真係無咁嘅本事。。。可能要3P先服待到貴妃你

引用:
原帖由 hkwilly 於 2022-9-15 13:50 發表 查看引用來源

含住d 精被插嘩,呢個好難喎,口爆完邊有咁快又可以插呀,我又真係無咁嘅本事。。。可能要3P先服待到貴妃你
可惜囉
所以等待本宮o既就只有籐條之刑

不過插唔成, 都可以口爆完之後俾佢用手指出力撩o既

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-15 14:31 發表 查看引用來源

可惜囉
所以等待本宮o既就只有籐條之刑

不過插唔成, 都可以口爆完之後俾佢用手指出力撩o既
hahaha....I will use my tongue instead.....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆