上一頁下一頁
發新話題

我又開個吹水PO~ (主奴, 口交, 顏射, 內射, 野戰, 車戰, 御夫, 御女, 咩都講得, 其他話題亦無任歡迎!)

收藏  |  訂閱
168  16.9k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-14 15:32 發表 查看引用來源

sh.............!

細細聲o係度講好啦:
難得上面落o既柯打, 唔駛 r 爛個頭諗買乜煮乜, 食完拍拍屁股就走得, 返屋企嘭一聲撻落梳化唔駛洗唔駛執,
表面上蝕底, 其實賺到笑 ...
通常我同老婆都係禮拜六日扑野多,如果平日嘅話,嗰日夜晚一係出街食,一係叫外賣

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-9-15 16:44 發表 查看引用來源

通常我同老婆都係禮拜六日扑野多,如果平日嘅話,嗰日夜晚一係出街食,一係叫外賣
係好辦法
尤其是我呢d 老o野特別中意男人著得好正經(比如老西)咁
放工先唔返屋企, 約老公o係外面集合之後去食飯, 一來重溫返少少之前拍拖o既感覺 (同埋自己o既青春)
二來撐枱腳同佢面對面, 果一身o既打扮呢, 對住時間愈長愈係有d 心入面蟻咬o既感覺囉
返到屋企馬上除佢條褲 有時食飯地方遠少少計過時間上係possible o既話, 停車場已經忍唔住拉開褲鏈啜爆o左先俾佢開車

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-16 08:08 發表 查看引用來源

係好辦法
放工先唔返屋企, 約老公o係外面集合之後去食飯, 一來重溫返少少之前拍拖o既感覺 (同埋自己o既青春)
二來撐枱腳同佢面對面, 果一身o既打扮呢 ...
我基本上每日返工都係着西裝,除非嗰一日知道老細冇返工

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-16 08:08 發表 查看引用來源

係好辦法
二來撐枱腳同佢面對面, 果一身o既打扮呢 ...
咁性急!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-16 08:27 發表 查看引用來源
咁性急!😬
係有咁o既成份 之不過男人o既o野要keep 住操佢, 表現先唔會令人失望!

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-16 13:33 發表 查看引用來源

係有咁o既成份 之不過男人o既o野要keep 住操佢, 表現先唔會令人失望!
原來係練馬師!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-16 14:12 發表 查看引用來源
原來係練馬師!😬
互相鞭策啫

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-16 15:01 發表 查看引用來源

互相鞭策啫
鞭完再策!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-16 15:15 發表 查看引用來源
鞭完再策!😬
應該係鞭完要插!

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-19 08:15 發表 查看引用來源

應該係鞭完要插!
咁呢個一定啦!😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆