上一頁下一頁
發新話題

我又開個吹水PO~ (主奴, 口交, 顏射, 內射, 野戰, 車戰, 御夫, 御女, 咩都講得, 其他話題亦無任歡迎!)

收藏  |  訂閱
168  16.9k

引用:
原帖由 hkwilly 於 2022-9-26 13:49 發表 查看引用來源
貴妃,真心問問,有啲女話其實中出內射佢哋會覺得興奮啲,因為感覺到的曖流沖入去會high好多???
真心講, 呢樣對我o黎講其實唔太明顯
反而係龜頭o既輪廓吧, 即係戴住套有層o野包住, 成支棍表面係平滑o既, 唔戴套出入果陣係可以feel 到有d texture 囉
勾住果吓刺激感係強好多 另一樣o野係既然唔戴套即係做之前冇需要準備, 亦唔會話想做但係身邊冇套唔做得呢個情況
確實係free 好多, 真係可以隨心所欲, 性愛其實正係需要呢個元素, 所以最high 囉
簡單一句, 肉體上o既快感未必可以帶動心靈, 但心理情緒上o既高漲絕對可以令身體上感覺更舒服!

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-27 07:30 發表 查看引用來源

真心講, 呢樣對我o黎講其實唔太明顯
反而係龜頭o既輪廓吧, 即係戴住套有層o野包住, 成支棍表面係平滑o既, 唔戴套出入果陣係可以feel 到有d texture 囉
勾住果吓刺激感係強好多 另一樣o野係既然唔戴套即係做之 ...
蛇蛇老公係大頭仔,梗係feel到個形狀啦,同埋會feel到勾住!😬

引用:
原帖由 darrenlau 於 2022-9-26 18:27 發表 查看引用來源
無咩新招....

有無諗過物色下D 仔仔和老公3 P?
可以呀, 只有一個條件: 搵個仔仔返o黎搞果陣佢要俾仔仔中出佢後門!
佢肯o既話搵十個八個壯漢返o黎, 我mak 大對脾俾佢地輪絕不反抗, 講得出(應該)做得到

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-27 07:58 發表 查看引用來源

可以呀, 只有一個條件: 搵個仔仔返o黎搞果陣佢要俾仔仔中出佢後門!
佢肯o既話搵十個八個壯漢返o黎, 我mak 大對脾俾佢地輪絕不反抗, 講得出(應該)做得到 ...
好AV呀!諗下都扯😁😁

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-27 07:58 發表 查看引用來源

佢肯o既話搵十個八個壯漢返o黎, 我mak 大對脾俾佢地輪絕不反抗, 講得出(應該)做得到 ...
會屌到妹妹紅腫

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-9-27 08:21 發表 查看引用來源
會屌到妹妹紅腫
係喎! 咁要加價啦
1. 俾其中一個仔仔中出後門
2. 俾另一個仔仔口爆

佢兩樣都做到, 我全程合埋口哼都唔哼一聲又點話

引用:

老公嘅點捨得老婆畀十幾個人輪姦 ,見到係肉痛唔係興奮。

我睇到鳩都縮埋…
皇上女人就係霸氣D…

引用:
原帖由 darrenlau 於 2022-9-28 10:16 發表 查看引用來源
我睇到鳩都縮埋…
皇上女人就係霸氣D…
就係個氣勢唔輸得!
皇上對同性親密行為呢樣o野可以話係非常顧忌 佢話過萬一有日下面有咩事需要睇醫生對方一定要係女性喎
唔係諗咩衰o野, 女醫生再老再醜冇所謂, 但就接受唔到俾另一個男人仔細咁研究佢支o野
本宮開o既果兩個條件佢能夠做得到o既可能性根本就係零, 所以接落o黎我要點樣真係任我講, 永遠唔需要兌現o既

回覆 139# 蛇貴妃 的帖子

咁皇后又可唔可以2妻共事一夫…
2 女一男咁同你另一半玩?

🤣🤣🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆