上一頁下一頁
發新話題

我又開個吹水PO~ (主奴, 口交, 顏射, 內射, 野戰, 車戰, 御夫, 御女, 咩都講得, 其他話題亦無任歡迎!)

收藏  |  訂閱
168  16.9k

引用:
原帖由 darrenlau 於 2022-9-28 14:59 發表 查看引用來源
咁皇后又可唔可以2妻共事一夫…
2 女一男咁同你另一半玩?

🤣🤣🤣
要兩個女仔接受到錫錫,或者入緊嗰陣另一個錫下接合位…

引用:
原帖由 darrenlau 於 2022-9-28 14:59 發表 查看引用來源
咁皇后又可唔可以2妻共事一夫…
2 女一男咁同你另一半玩?

🤣🤣🤣
咁o既話條女一定要係my type 唔係淨係 his type

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-29 07:23 發表 查看引用來源

咁o既話條女一定要係my type 唔係淨係 his type
咁咪會爭食……..精!😉

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-9-28 21:06 發表 查看引用來源
要兩個女仔接受到錫錫,或者入緊嗰陣另一個錫下接合位…
呢樣又唔係咩大問題o既...
同女仔打車輪口交都唔係未試過, 不過係貪玩唔係真les 果種

兩女一男嘛, 辛苦o既恐怕係個男囉 要玩o既話真係要成日流流長慢慢o黎, 分幾次做啦

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-29 07:55 發表 查看引用來源

呢樣又唔係咩大問題o既...
同女仔打車輪口交都唔係未試過, 不過係貪玩唔係真les 果種

兩女一男嘛, 辛苦o既恐怕係個男囉 要玩o既話真係要成日流流長慢慢o黎, 分幾次做啦 ...
咁益佢呀!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-29 07:43 發表 查看引用來源
咁咪會爭食……..精!😉
所以咪要my type 囉
搵返o黎o既果個女肯做就得, 未必會肯爆入口亦未必肯吞, 咁就唔會有人同我爭
而且係我個type, 我唔介意同佢奶同佢舔, 俾佢服侍亦唔會覺得唔自在

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-29 09:22 發表 查看引用來源

所以咪要my type 囉
搵返o黎o既果個女肯做就得, 未必會肯爆入口亦未必肯吞, 咁就唔會有人同我爭
而且係我個type, 我唔介意同佢奶同佢舔, 俾佢服侍亦唔會覺得唔自在 ...
如果係都幾理想!😬

好大方=.= 最重要係條女你選....

不過咁講啦... 應該無咩可能會咁玩

引用:
原帖由 darrenlau 於 2022-9-29 13:31 發表 查看引用來源
好大方=.= 最重要係條女你選....

不過咁講啦... 應該無咩可能會咁玩
吹水咋!
唔係無咩可能, 係一定唔會同人分享老公
幻想一下就得

現在D 人9秒9....要去旅行喇....

睇怕貴妃....黎緊篇野要寫旅行大戰3日2晚

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆