上一頁下一頁
發新話題

我又開個吹水PO~ (主奴, 口交, 顏射, 內射, 野戰, 車戰, 御夫, 御女, 咩都講得, 其他話題亦無任歡迎!)

收藏  |  訂閱
168  16.8k

引用:
原帖由 darrenlau 於 2022-9-29 16:39 發表 查看引用來源
現在D 人9秒9....要去旅行喇....

睇怕貴妃....黎緊篇野要寫旅行大戰3日2晚
俾你講中o左心事添
再唔出吓國, 去機場應該搭咩車都就快唔記得啦! 除o左的士

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-30 07:39 發表 查看引用來源

俾你講中o左心事添
再唔出吓國, 去機場應該搭咩車都就快唔記得啦! 除o左的士
咁幾時飛呀?😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-30 07:40 發表 查看引用來源
咁幾時飛呀?😬
呢d 大事應該由皇上裁判, 本宮只係隨從伺候

間中了出去買吓o野
再間中食吓好(東)西
再間中做吓愛做的事咁樣

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-29 07:55 發表 查看引用來源

呢樣又唔係咩大問題o既...
同女仔打車輪口交都唔係未試過, 不過係貪玩唔係真les 果種

兩女一男嘛, 辛苦o既恐怕係個男囉 要玩o既話真係要成日流流長慢慢o黎, 分幾次做啦 ...
你同女仔friend做, 係咪似FWB...?

個男淨用啫睇怕死梗… 手口啫,再加兩個女仔都會互動,我諗咁先掂。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-10-6 03:39 發表 查看引用來源
你同女仔friend做, 係咪似FWB...?

個男淨用啫睇怕死梗… 手口啫,再加兩個女仔都會互動,我諗咁先掂。
唔係好想從呢個角度諗囉 不過又好似有d 似....
衰d 咁講, 我係有少少覺得佢可憐, 同男友隔o左差唔多十個鐘飛機o既距離

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-10-6 08:37 發表 查看引用來源

唔係好想從呢個角度諗囉 不過又好似有d 似....
衰d 咁講, 我係有少少覺得佢可憐, 同男友隔o左差唔多十個鐘飛機o既距離
同女仔做,係咪感覺温柔好多?慢動作多?

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-10-8 17:35 發表 查看引用來源
同女仔做,係咪感覺温柔好多?慢動作多?
其實同對手係男人唔差得好遠啫, 唔係動作快慢, 係一種滿足好奇心o既心態,
比如話女人到底係咩味道咁樣, 幫人同俾人幫果陣都係超好耐性咁慢慢舔慢慢啜

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-10-10 12:17 發表 查看引用來源

其實同對手係男人唔差得好遠啫, 唔係動作快慢, 係一種滿足好奇心o既心態,
比如話女人到底係咩味道咁樣, 幫人同俾人幫果陣都係超好耐性咁慢慢舔慢慢啜 ...
同埋女性知邊度最舒服!😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-10-10 12:17 發表 查看引用來源

比如話女人到底係咩味道咁樣, 幫人同俾人幫果陣都係超好耐性咁慢慢舔慢慢啜 ...
咁係咪男女味道好唔同?同埋會唔會同對方比較妹妹外觀,邊個靚啲?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-10-10 12:50 發表 查看引用來源
咁係咪男女味道好唔同?同埋會唔會同對方比較妹妹外觀,邊個靚啲?😉
味道就梗唔一樣, 但外觀o既比較好似有d 難度囉
仲有佢細我六年, 呢d 野咪盞自己攞架o黎丟

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆