上一頁下一頁
發新話題

我又開個吹水PO~ (主奴, 口交, 顏射, 內射, 野戰, 車戰, 御夫, 御女, 咩都講得, 其他話題亦無任歡迎!)

收藏  |  訂閱
168  16.8k

引用:
原帖由 海運王子 於 2022-9-7 12:25 發表 查看引用來源

咁多位對內射有咩見解?
我自己就覺得冇乜特別,唔知係唔係同老婆做次次都內射,做到冇乜感覺🤣
感覺上暢快啲,唔會有一層膠包住。

引用:
原帖由 海運王子 於 2022-9-7 12:25 發表 查看引用來源

咁多位對內射有咩見解?
我自己就覺得冇乜特別,唔知係唔係同老婆做次次都內射,做到冇乜感覺🤣
內射/中出對我o黎講係心靈滿足大過肉體囉, 係果種隨時隨地都做得好自由好free o既感覺吧
好處係直接, 即興, 自然
唔好處係messy, 會大肚
專登唔講會染病, 因為內射中出本來就應該同自己最愛最信得過o既人進行嘛, 佢應該會保護我,
而如何係無心之失而且唔係對我不忠拈花惹草得返o黎o既, 咁o既前提之下惹到, 我諗我唔會嬲

引用:
原帖由 katieW 於 2022-9-7 14:09 發表 查看引用來源

老公開的話題 捧場是應該的
係捧場就發表一下意見, 最少同我寫500字

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-8 07:17 發表 查看引用來源

係捧場就發表一下意見, 最少同我寫500字
咁等K姐分享啦!😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-8 07:00 發表 查看引用來源

內射/中出對我o黎講係心靈滿足大過肉體囉, 係果種隨時隨地都做得好自由好free o既感覺吧
好處係直接, 即興, 自然
唔好處係messy, 會大肚
專登唔講會染病, 因為內射中出本來就應該同自己最愛最信得過o既人進行 ...
對男人來講,除咗肉體上感覺舒服啲之外,內射仲有啲征服感,留低自己嘅印記!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-8 08:39 發表 查看引用來源
對男人來講,除咗肉體上感覺舒服啲之外,內射仲有啲征服感,留低自己嘅印記!😬
內射同征服有咩關係?

又或者咁講, 同樣都係內射, 男上同女上邊個征服邊個又會唔會唔同講法呢?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-8 09:41 發表 查看引用來源

內射同征服有咩關係?

又或者咁講, 同樣都係內射, 男上同女上邊個征服邊個又會唔會唔同講法呢?
射左入去,就好似留低左自己既存在印記係個女人身上
而且一般唔係咁易可以射入去
射左入去即係個女人心入面都有你

男上同女上呀,呢個反而難講

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-8 09:41 發表 查看引用來源

內射同征服有咩關係?

呢啲係男人覺得啫!好難解䆁,可能天性鐘意播種!😬

引用:
原帖由 離火 於 2022-9-8 09:52 發表 查看引用來源

射左入去,就好似留低左自己既存在印記係個女人身上
而且一般唔係咁易可以射入去
射左入去即係個女人心入面都有你

男上同女上呀,呢個反而難講 ...
同意,呢個就係男人嘅諗住!其實有啲女人都係咁諗,覺得比你內射咗先係完全屬於佢!😬

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-7 10:08 發表 查看引用來源

底褲會著, 我著背心, 旁邊果條友就一時時
以為你會裸睡添

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆