上一頁下一頁
發新話題

我又開個吹水PO~ (主奴, 口交, 顏射, 內射, 野戰, 車戰, 御夫, 御女, 咩都講得, 其他話題亦無任歡迎!)

收藏  |  訂閱
168  16.8k

引用:
原帖由 海運王子 於 2022-9-7 12:25 發表 查看引用來源

咁多位對內射有咩見解?
我自己就覺得冇乜特別,唔知係唔係同老婆做次次都內射,做到冇乜感覺🤣
心靈上既滿足大D
有時就覺得方便D咁

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-8 09:55 發表 查看引用來源
同意,呢個就係男人嘅諗住!其實有啲女人都係咁諗,覺得比你內射咗先係完全屬於佢!😬
呢個真係要問番女人先知
男人就係咁諗XD

引用:
原帖由 離火 於 2022-9-8 09:58 發表 查看引用來源

呢個真係要問番女人先知
男人就係咁諗XD
我聽過有啲女人係咁講,唔知呢度啲師姐係咪咁諗!

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-8 10:09 發表 查看引用來源
我聽過有啲女人係咁講,唔知呢度啲師姐係咪咁諗!
等答案

引用:
原帖由 離火 於 2022-9-8 09:58 發表 查看引用來源

呢個真係要問番女人先知
男人就係咁諗XD
我覺得係睇邊個去操作囉所以..
主動果位永遠都係征服人果方, 因為係呢位人士用人地身體去令自己快感同高潮, 性交同口交都係一樣
唯一一個一定係女方被人征服o既, 我會認為係肛交 因為第一呢個係一個另類o既器官, 肛門唔suppose 係俾塞物插入去
二來會有疼痛, 要ignore 呢個感覺繼續將身體交俾對方等佢有得舒服同滿足
我慶幸自己玩過咁多人咁多o野, 後門o既第一次始終留到俾老公

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-8 10:30 發表 查看引用來源

我覺得係睇邊個去操作囉所以..
主動果位永遠都係征服人果方, 因為係呢位人士用人地身體去令自己快感同高潮, 性交同口交都係一樣
唯一一個一定係女方被人征服o既, 我會認為係肛交 因為第一呢個係一個另類o既器 ...
同意上半部份,主動果個係征服者!下半part差唔多,只係前面同後面嘅分別!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-8 10:54 發表 查看引用來源
同意上半部份,主動果個係征服者!下半part差唔多,只係前面同後面嘅分別!😬
咁係因為你唔係俾人拮後面果個

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-8 12:12 發表 查看引用來源

咁係因為你唔係俾人拮後面果個
係都拮人後面啦!😬

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-8 07:17 發表 查看引用來源

係捧場就發表一下意見, 最少同我寫500字
什麼話題? 如果還是內射的話 那麼我會說 應該是很激情浪漫的 和妳一樣我都覺得是心靈上的親近多於生理享受
朴先生也會偶爾忍不住.. 在我裡面射精 次數不算多 我只說是有這種情況吧
我跟妳應該不同 我沒有妳那種對精液的狂熱 但內射之後我都會替他舔乾淨的 這舔乾淨不是為了清潔
而是表達愛慕 表達親密過後的依依不捨 這要說是御夫之術其實也可以 因為老公非常受落
說回內射的本身 我反而覺得不是那麼隨意隨性 它對環境是有一定要求的 比方說在熟悉私密的空間 活動比較自由的地方
如果要說善後工作簡單的話 還是體外射精 男生差不多到達高潮的時候 給他全部噴在嘴裡吞下 這才是最少善後工作的做法

(PS 比如在老公的辦公室 休息天他回去 把我帶著 有時候會在他房間做起來 事後一張衛生紙也用不著)

500 字我寫不了!

引用:
原帖由 katieW 於 2022-9-8 12:43 發表 查看引用來源

什麼話題? 如果還是內射的話 那麼我會說 應該是很激情浪漫的 和妳一樣我都覺得是心靈上的親近多於生理享受
朴先生也會偶爾忍不住.. 在我裡面射精 次數不算多 我只說是有這種情況吧
我跟妳應該不同 我沒有妳那 ...
喺office做係咪刺激啲?有冇扮女秘書?😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆