上一頁下一頁
發新話題

我又開個吹水PO~ (主奴, 口交, 顏射, 內射, 野戰, 車戰, 御夫, 御女, 咩都講得, 其他話題亦無任歡迎!)

收藏  |  訂閱
168  16.8k

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-8 08:39 發表 查看引用來源
對男人來講,除咗肉體上感覺舒服啲之外,內射仲有啲征服感,留低自己嘅印記!😬
內射除咗喺征服一個女性嘅象徵之外,其後慢慢欣賞自己嘅精液喺佢嘅陰道內慢慢流出,簡直係無比興奮。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-8 09:41 發表 查看引用來源

內射同征服有咩關係?

又或者咁講, 同樣都係內射, 男上同女上邊個征服邊個又會唔會唔同講法呢?
男征服女 、女征服男又好 ,每次見到老婆騎我上面,上下起動 、前後搖擺,見到佢嗰種好痛苦嘅表情( 應該係興奮 嘅先至啱 ),令到我嘅陰莖特別堅硬, 心中所想可以為心愛嘅老婆服務 ,自覺非常榮幸。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-8 10:30 發表 查看引用來源

我覺得係睇邊個去操作囉所以..
主動果位永遠都係征服人果方, 因為係呢位人士用人地身體去令自己快感同高潮, 性交同口交都係一樣
唯一一個一定係女方被人征服o既, 我會認為係肛交 因為第一呢個係一個另類o既器 ...
老婆唔畀我入後門,所以我唔知道入前門同後門嘅分別 ,邊一樣能夠令到女性特別興奮,或者邊一個門內會令到男性 感覺上被包圍多啲。

引用:
原帖由 katieW 於 2022-9-8 12:43 發表 查看引用來源

什麼話題? 如果還是內射的話 那麼我會說 應該是很激情浪漫的 和妳一樣我都覺得是心靈上的親近多於生理享受
朴先生也會偶爾忍不住.. 在我裡面射精 次數不算多 我只說是有這種情況吧
我跟妳應該不同 我沒有妳那 ...
以前公司租用嘅寫字樓係英式設計,當然係未有殘厠設計 呢一樣嘢,每一層寫字樓除咗男廁女廁之外,有一間專係為經理級以上員工使用嘅高級廁所, 空間設計係一個稍為大少少嘅更衣室, 尿兜、馬桶之外仲有一個冷熱水淋浴間,我是同女朋友即係而家老婆, 試過幾次放工之後用高級員工洗手間搞嘢,搞完之後仲可以沖埋涼,連房錢都慳埋。

引用:
原帖由 katieW 於 2022-9-8 12:43 發表 查看引用來源

說回內射的本身 我反而覺得不是那麼隨意隨性 它對環境是有一定要求的 比方說在熟悉私密的空間 活動比較自由的地方
如果要說善後工作簡單的話 還是體外射精 男生差不多到達高潮的時候 給他全部噴在嘴裡吞下 這才是最少善後工作的做法
好似又有你o既道理...
不過我話o既方便係相對用安全套去比較

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-9-8 14:17 發表 查看引用來源

以前公司租用嘅寫字樓係英式設計,當然係未有殘厠設計 呢一樣嘢,每一層寫字樓除咗男廁女廁之外,有一間專係為經理級以上員工使用嘅高級廁所, 空間設計係一個稍為大少少嘅更衣室, 尿兜、馬桶之外仲有一個冷熱水淋浴間,我是同 ...
高級廁所
好在我地唔興d 階級觀念咁重o既o野

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-9-8 13:58 發表 查看引用來源

內射除咗喺征服一個女性嘅象徵之外,其後慢慢欣賞自己嘅精液喺佢嘅陰道內慢慢流出,簡直係無比興奮。
因為覺得有征服感同成就感?😉

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-9-8 14:04 發表 查看引用來源

男征服女 、女征服男又好 ,每次見到老婆騎我上面,上下起動 、前後搖擺,見到佢嗰種好痛苦嘅表情( 應該係興奮 嘅先至啱 ),令到我嘅陰莖特別堅硬, 心中所想可以為心愛嘅老婆服務 ,自覺非常榮幸。 ...
我都覺得女人痛苦其實興奮嘅樣好吸引,好鐘意聽到佢哋頂唔順叫唔好,但係其實好high!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-8 14:23 發表 查看引用來源
因為覺得有征服感同成就感?😉
就算女性為你服務 ( 按摩、沖涼 )都唔及呢種感覺咁有征服同成就感。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-9-8 14:39 發表 查看引用來源

就算女性為你服務 ( 按摩、沖涼 )都唔及呢種感覺咁有征服同成就感。
我都覺得係!😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆