上一頁下一頁
發新話題

我又開個吹水PO~ (主奴, 口交, 顏射, 內射, 野戰, 車戰, 御夫, 御女, 咩都講得, 其他話題亦無任歡迎!)

收藏  |  訂閱
168  16.8k

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-9-8 14:17 發表 查看引用來源

以前公司租用嘅寫字樓係英式設計,當然係未有殘厠設計 呢一樣嘢,每一層寫字樓除咗男廁女廁之外,有一間專係為經理級以上員工使用嘅高級廁所, 空間設計係一個稍為大少少嘅更衣室, 尿兜、馬桶之外仲有一個冷熱水淋浴間,我是同 ...
以前都試過喺中環嘅寫字樓返工,嗰陣時都唔興有閉路電視,加上嗰日啲人一早走晒,嗰日叫咗老婆我上咗嚟我寫字樓,喺一間向海嘅會議室度扑嘢。臨走落到樓下個保安員好淫賤咁樣及住我老婆。

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-9-8 16:01 發表 查看引用來源

以前都試過喺中環嘅寫字樓返工,嗰陣時都唔興有閉路電視,加上嗰日啲人一早走晒,嗰日叫咗老婆我上咗嚟我寫字樓,喺一間向海嘅會議室度扑嘢。臨走落到樓下個保安員好淫賤咁樣及住我老婆。 ...
可能聽到你哋叫聲!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-8 16:20 發表 查看引用來源
可能聽到你哋叫聲!😬
其實原因我覺得係:老婆着一件白色緊身T恤佢着百褶短裙加對高踭鞋,通常佢比我屌完之後個樣都會淫D,加上佢比較三年後生面口

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-9-8 16:24 發表 查看引用來源

其實原因我覺得係:老婆着一件白色緊身T恤佢着百褶短裙加對高踭鞋,通常佢比我屌完之後個樣都會淫D,加上佢比較三年後生面口
咁又係,都估到你哋做乜啦!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-8 16:27 發表 查看引用來源
咁又係,都估到你哋做乜啦!😬
個重點係喺緊身T恤之下36E

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-9-8 16:36 發表 查看引用來源

淨係睇到對波,想唔飲淫笑都幾難。

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-9-8 16:36 發表 查看引用來源

咁勁梗係會淫笑!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-8 14:25 發表 查看引用來源
我都覺得女人痛苦其實興奮嘅樣好吸引,好鐘意聽到佢哋頂唔順叫唔好,但係其實好high!😬
那如果是真正的痛苦呢?
用不著要虐待 只是進入的開始時不夠濕潤或是操之過急把女生弄痛 男生事後才知道原來女生是忍耐著不讓他掃興
會不會心存感激而後更愛她?

引用:
原帖由 katieW 於 2022-9-9 07:19 發表 查看引用來源

那如果是真正的痛苦呢?
用不著要虐待 只是進入的開始時不夠濕潤或是操之過急把女生弄痛 男生事後才知道原來女生是忍耐著不讓他掃興
會不會心存感激而後更愛她? ...
我意思唔係真係整痛佢,係有啲女仔high嘅時候個表情好似好痛苦,叫床聲有啲哭腔,但其實high到頂唔順!當然如果一時心急,未夠濕就入整痛人哋,梗係會之後錫返佢啦!😉

引用:
原帖由 katieW 於 2022-9-9 07:19 發表 查看引用來源

那如果是真正的痛苦呢?
會不會心存感激而後更愛她? ...
師姐唔通試過?😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆