上一頁下一頁
發新話題

我又開個吹水PO~ (主奴, 口交, 顏射, 內射, 野戰, 車戰, 御夫, 御女, 咩都講得, 其他話題亦無任歡迎!)

收藏  |  訂閱
168  16.8k

我個人不認為把女生弄痛或插入肛門使她痛楚會產生征服感, 我認為最大的征服感 是在性愛中使你心愛的女生不斷來高潮後再內射,這種滿足感使女生更愛你,這種愛便最有征服感了。各位師姐同意否?

只能夠講.....親如老婆...亦都唔會次次都得到快感,
熱戀和結婚後...所謂征服感亦各有不同.....

話唔定炮友間偷情感...刺激底下仲更加有高潮~

事實上證明左一樣既...無論另一半或炮友, 做愛既滿足感一定帶有感情
所以叫雞只會空虛...係完全兩回事黎, 視乎追求D咩

引用:
原帖由 ykdeng0064 於 2022-9-9 12:13 發表 查看引用來源
我個人不認為把女生弄痛或插入肛門使她痛楚會產生征服感, 我認為最大的征服感 是在性愛中使你心愛的女生不斷來高潮後再內射,這種滿足感使女生更愛你,這種愛便最有征服感了。各位師姐同意否? ...
係精神征服同肉體征服o既分別

精神征服, 係令一個人徹徹底底咁愛上你, 視你為佢o既唯一, 對你死心塌地
肉體征服, 則係令佢成為你o既用具, 比如整痛人呢件事, 對方好似佢講咁樣, 寧願自己忍住痛都繼續俾你享受

雖然係兩樣唔同o既o野, 但要征服人肉體先要征服o左佢心靈即係精神先囉, 對你死心塌地自然樂意奉獻更多
除o左一d 個別例子 係有能先俾人征服o左肉體, 然後對該人o既威嚴產生出愛慕....

個人睇法

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-9 13:35 發表 查看引用來源

精神征服, 係令一個人徹徹底底咁愛上你, 視你為佢o既唯一, 對你死心塌地
肉體征服, 則係令佢成為你o既用具, 比如整痛人呢件事, 對方好似佢講咁樣, 寧願自己忍住痛都繼續俾你享受 ...
咁你有冇試過第二個case?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-9 13:36 發表 查看引用來源
咁你有冇試過第二個case?😉
第二個case 指...?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-9 13:40 發表 查看引用來源

第二個case 指...?
先比人征服咗肉體!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-9 13:52 發表 查看引用來源
先比人征服咗肉體!😬
有o係以前o既角色扮演劇本之中出現過
現實相信冇

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-9 14:00 發表 查看引用來源

有o係以前o既角色扮演劇本之中出現過
現實相信冇
扮演比征服?

引用:
原帖由 darrenlau 於 2022-9-9 12:32 發表 查看引用來源
只能夠講.....親如老婆...亦都唔會次次都得到快感,
熱戀和結婚後...所謂征服感亦各有不同.....

話唔定炮友間偷情感...刺激底下仲更加有高潮~

事實上證明左一樣既...無論另一半或炮友, 做愛既滿足感一定帶有感情
所 ...
Exactly,完全贊成

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-9 13:35 發表 查看引用來源

肉體征服, 則係令佢成為你o既用具, 比如整痛人呢件事, 對方好似佢講咁樣, 寧願自己忍住痛都繼續俾你享受 ...
女性同男性嘅思想感受始終有分別 ,如果係愛對方應該先從對方感受出發。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆