上一頁下一頁
發新話題

我又開個吹水PO~ (主奴, 口交, 顏射, 內射, 野戰, 車戰, 御夫, 御女, 咩都講得, 其他話題亦無任歡迎!)

收藏  |  訂閱
168  16.8k

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-9 14:01 發表 查看引用來源
扮演比征服?
差唔多...
角色係一個暗地裡有m 底o既女特務, 考慮到場景道具有限嘛, 由被敵人逼供改成內部審訊 (聰唔聰明呢? )
有d 機密o野洩漏o左, 全世界都指住我話係我通敵, 但真係唔關我事, 為証明清白就主動提出我可以受嚴刑拷打
之後好豪氣咁自己除衫, 自己趴o係枱上, 叫果位高層隨便打, 打到你滿意以止
高層當然係做我老公前o既男友, 高大威猛英俊瀟灑o既男性一名
劇情設計係原本就有少少冧佢, 但做呢一行唔得隨意表現出個人情感
自願受刑o既劇情將無監倉無刑架同埋永遠只針對身體單一個部位(patpat) o黎鞭打o既呢d 現象合理化
要效果逼真 (因為我都想試) 所以真係打到死死吓o架果次, 然後借住痛到昏昏沉沉咁o既狀態色誘上司,
話佢剛才好man 我好中意男人咁樣對我, 拉開佢褲頭, 跟住當然例牌啜啜啜同插插插
就係咁囉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-9 14:35 發表 查看引用來源

差唔多...
角色係一個暗地裡有m 底o既女特務, 考慮到場景道具有限嘛, 由被敵人逼供改成內部審訊 (聰唔聰明呢? )
有d 機密o野洩漏o左, 全世界都指住我話係我通敵, 但真係唔關我事, 為証明清白就主動提出我可以受 ...
玩得咁開心!😬係邊個諗架!😬
真係有對白架?😬

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-9 13:35 發表 查看引用來源

係精神征服同肉體征服o既分別

精神征服, 係令一個人徹徹底底咁愛上你, 視你為佢o既唯一, 對你死心塌地
肉體征服, 則係令佢成為你o既用具, 比如整痛人呢件事, 對方好似佢講咁樣, 寧願自己忍住痛都繼續俾你享受 ...
其實兩者並無不同,精神上的征服及肉體上的征服都是由感情或愛情上的出發。
若兩者不能並行,精神上的征服 只能是柏拉圖式的感情, 而純粹強調肉體的征服那就更為單一了。簡單舉一個例子,比如被強姦者只能接受肉體的征服, 這根本就是暴力,,純粹的肉體上的征服。
對不起,扯遠了。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-9 14:35 發表 查看引用來源

差唔多...
有d 機密o野洩漏o左, 全世界都指住我話係我通敵, 但真係唔關我事, 為証明清白就主動提出我可以受 ...
我同老婆玩角色扮演,通常我老婆都係扮雞,或者扮佢瞓緊覺,有賊入屋強姦佢。

如果嗰日我話事,我會扮佢以前嘅男朋友屌佢

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-9-9 19:52 發表 查看引用來源

我同老婆玩角色扮演,通常我老婆都係扮雞,或者扮佢瞓緊覺,有賊入屋強姦佢。

如果嗰日我話事,我會扮佢以前嘅男朋友屌佢
點樣扮鷄?言語上?

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-9 22:02 發表 查看引用來源
點樣扮鷄?言語上?
行為言語

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-9-10 11:41 發表 查看引用來源

行為言語
角色扮演?😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-9 14:38 發表 查看引用來源
玩得咁開心!😬係邊個諗架!😬
真係有對白架?😬
梗係我
對白都有o架, 不過唔會好似拍戲咁逐隻逐隻字都要跟到捉啦, 咁樣太大壓力
都係寫個大概意思, 到時自己執生
好o野o黎o架, 有得玩有得搞仲可以防止老人痴呆

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-12 09:37 發表 查看引用來源

梗係我
對白都有o架, 不過唔會好似拍戲咁逐隻逐隻字都要跟到捉啦, 咁樣太大壓力
都係寫個大概意思, 到時自己執生
好o野o黎o架, 有得玩有得搞仲可以防止老人痴呆 ...
蛇蛇真係有情趣!😬
中秋有冇特別版本?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-12 09:47 發表 查看引用來源
蛇蛇真係有情趣!😬
中秋有冇特別版本?😉
冇!
或者有, 特別正常o既版本
全方位o既伺候囉, 今年冇gathering , 一日同我屋企一日同佢屋企食飯, 然後一日二人世界
自己浴缸泡個溫泉, 按按摩, 出出火, 鋸鋸扒, 飲飲酒, 扑扑扑
成個週末只有爽冇痛過 睇吓今晚大家狀態如何, 有冇興致要我受訓啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆