上一頁下一頁
發新話題

我又開個吹水PO~ (主奴, 口交, 顏射, 內射, 野戰, 車戰, 御夫, 御女, 咩都講得, 其他話題亦無任歡迎!)

收藏  |  訂閱
168  16.8k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-13 08:43 發表 查看引用來源

冇!
或者有, 特別正常o既版本
全方位o既伺候囉, 今年冇gathering , 一日同我屋企一日同佢屋企食飯, 然後一日二人世界
自己浴缸泡個溫泉, 按按摩, 出出火, 鋸鋸扒, 飲飲酒, 扑扑扑
成個週末只有爽冇 ...
你挑逗下佢咪有興致!😉

小心有蟑螂走埋黎舔妳個精液咀
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-6 13:07 發表 查看引用來源
首先同幾位兄弟姊妹講聲對唔住 唔覺意攞o左你地個po 愈講愈遠...
不如集中o係呢度九唔搭八啦, 自己o野人地d o野隨便諗到乜就講乜, 完全唔駛怕!

我開始先...
其實有個問題疑惑o左好耐o架啦, 就係朝早講起口爆 ...

引用:
原帖由 幪面超人 於 2022-9-13 09:39 發表 查看引用來源
小心有蟑螂走埋黎舔妳個精液咀

同我搶, 我一掌啪死佢
但當然用o既係人地隻掌

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-14 08:15 發表 查看引用來源

同我搶, 我一掌啪死佢
但當然用o既係人地隻掌
咁咪打到自己個咀!😂

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-14 08:36 發表 查看引用來源
咁咪打到自己個咀!😂
你會嗎?
真係有隻曱甴o係你身上, 你會一巴打落去然後成身果d o野定係撥佢落o黎先處決佢?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-14 09:42 發表 查看引用來源

你會嗎?
真係有隻曱甴o係你身上, 你會一巴打落去然後成身果d o野定係撥佢落o黎先處決佢?
咁又係!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-13 08:48 發表 查看引用來源
你挑逗下佢咪有興致!😉
Update:
最後係一人行o左一步
放工返屋企食完飯, o係客廳睇電視飽暖思淫慾 攬攬錫錫啜啜舔舔之後大王要本宮㩒住梳化俾佢後入
過程之中手掌打o左本宮屁股幾下(皇上主動打我先o既) , 本宮high high地嗌唔好, 大王好假咁問點解, 本宮話咁樣唔夠痛, 想要多d,
求皇上去拎籐條狠狠咁用刑 皇上打o左二十下屁股, 原本想佢繼續但又唔想太多瘀痕, 於是請佢o係本宮腳板上再打
又事關有樣o野好耐無做過, 心思思想俾皇上享受吓, 所以希望佢狠心用力d 鞭打作為熱身,
就同皇上講腳板唔怕腫傷, 叫佢有咁大力就咁大力, 攬實個cushion 拼o左條命咁忍...

果樣好耐冇做o既o野就係後門拮拮

打完腳板, 㩒返住梳化俾皇上繼續後入(前門), 痛苦o左咁耐舒服返陣先嘛
諗住陣間o既重頭戲又驚但又興奮, 好high, 俾皇上督到潮o左 個叻仔仲未射, 正好
抖o左一下跟住入房拎套, 再次攬攬錫錫啜啜舔舔咁keep 住個氣氛, 趴返低自己捉住屁股拉開兩團肉等佢準備好
棒棒o係門前了吓了吓折磨到呢..... 跟住一下 HOLY SHIT!! 痛過籐條痛過破處果幕o既撕裂感...
前面搞咁多o野都唔流汗o既話, 到呢度一定標汗, 而且係冷汗
好不容易捱過o左感覺長過十年o既果十分鐘, 皇上射得舒服, 本宮任務完成, 皇上高潮o既滿足樣, 本宮再痛多陣都值得

之後除套, 再啜幾下, 休息陣飲杯o野食支煙, 先去洗白白, 再攤o係梳化hea 多一兩粒鐘, 然後先去覺覺豬

臨訓前腳板同屁股仲有少少痛, 所以要皇上俾多一劑'安眠藥' 本宮吞食, 先至訓得著

然後條友今朝話好攰喎, 其實我唔信因為又唔係頭一次咁玩, 但都係俾佢老屈要我今晚請食飯埋單

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-14 13:08 發表 查看引用來源

Update:
最後係一人行o左一步
放工返屋企食完飯, o係客廳睇電視飽暖思淫慾 攬攬錫錫啜啜舔舔之後大王要本宮㩒住梳化俾佢後入
過程之中手掌打o左本宮屁股幾下(皇上主動打我先o既) , 本宮high high地嗌唔好 ...
今次淨係走後門,冇前後互玩咩?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-14 13:16 發表 查看引用來源
今次淨係走後門,冇前後互玩咩?😉
有呀, 都話受完鞭之後舒服番吓先俾後門佢入嘛
受鞭之前仲有過一陣o既 69
同皇上含本宮一d 都唔介意, 難得o既係大家未沖涼佢都奶奶我...

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-14 13:34 發表 查看引用來源

有呀, 都話受完鞭之後舒服番吓先俾後門佢入嘛
受鞭之前仲有過一陣o既 69
同皇上含本宮一d 都唔介意, 難得o既係大家未沖涼佢都奶奶我...
前面嘅時候你有冇高潮?😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆