50 12345
上一頁下一頁
發新話題

我又開個吹水PO~ (主奴, 口交, 顏射, 內射, 野戰, 車戰, 御夫, 御女, 咩都講得, 其他話題亦無任歡迎!)

收藏  |  訂閱
49  16.8k

我又開個吹水PO~ (主奴, 口交, 顏射, 內射, 野戰, 車戰, 御夫, 御女, 咩都講得, 其他話題亦無任歡迎!)

首先同幾位兄弟姊妹講聲對唔住 唔覺意攞o左你地個po 愈講愈遠...
不如集中o係呢度九唔搭八啦, 自己o野人地d o野隨便諗到乜就講乜, 完全唔駛怕!

我開始先...
其實有個問題疑惑o左好耐o架啦, 就係朝早講起口爆有時候果種滿足感比做愛更大
同老公搞o野好多時候都係日頭搞, 到o左夜晚訓埋一齊, 覺覺豬之前有時候我都仲係會捐落去啜爆
上床之前早就沖完涼刷完牙, 口爆吞o左之後就留住陣味好滿足咁笑住訓
so far 應該係冇問題, 但其實會唔會蛀牙o既呢? 精液唔甜但好似係有糖份

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-9-6 16:11 發表 查看引用來源

會唔會蛀牙我就唔知喇,不過成晚嗰口黐笠笠會唔會有問題?
唔會喎, 除非o係嘴角流出o黎啫

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-7 08:35 發表 查看引用來源
your有你都會奶乾淨啦!😬
你哋做完唔會沖完涼先瞓?

上床瞓之前都做晒啦! 假日咩時間都有可能, 返工日多數都係晚飯之後睇電視果陣, 做完先去沖涼
就算真係瞓上床先做, 咪做完幫佢啜乾淨囉
有時瞓返落o黎之前佢係會去多次廁所不過應該唔係開水沖涼

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-7 09:38 發表 查看引用來源
咁係咪唔著返衫瞓?😉
底褲會著, 我著背心, 旁邊果條友就一時時

引用:
原帖由 海運王子 於 2022-9-7 12:25 發表 查看引用來源

咁多位對內射有咩見解?
我自己就覺得冇乜特別,唔知係唔係同老婆做次次都內射,做到冇乜感覺🤣
內射/中出對我o黎講係心靈滿足大過肉體囉, 係果種隨時隨地都做得好自由好free o既感覺吧
好處係直接, 即興, 自然
唔好處係messy, 會大肚
專登唔講會染病, 因為內射中出本來就應該同自己最愛最信得過o既人進行嘛, 佢應該會保護我,
而如何係無心之失而且唔係對我不忠拈花惹草得返o黎o既, 咁o既前提之下惹到, 我諗我唔會嬲

引用:
原帖由 katieW 於 2022-9-7 14:09 發表 查看引用來源

老公開的話題 捧場是應該的
係捧場就發表一下意見, 最少同我寫500字

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-8 08:39 發表 查看引用來源
對男人來講,除咗肉體上感覺舒服啲之外,內射仲有啲征服感,留低自己嘅印記!😬
內射同征服有咩關係?

又或者咁講, 同樣都係內射, 男上同女上邊個征服邊個又會唔會唔同講法呢?

引用:
原帖由 離火 於 2022-9-8 09:58 發表 查看引用來源

呢個真係要問番女人先知
男人就係咁諗XD
我覺得係睇邊個去操作囉所以..
主動果位永遠都係征服人果方, 因為係呢位人士用人地身體去令自己快感同高潮, 性交同口交都係一樣
唯一一個一定係女方被人征服o既, 我會認為係肛交 因為第一呢個係一個另類o既器官, 肛門唔suppose 係俾塞物插入去
二來會有疼痛, 要ignore 呢個感覺繼續將身體交俾對方等佢有得舒服同滿足
我慶幸自己玩過咁多人咁多o野, 後門o既第一次始終留到俾老公

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-8 10:54 發表 查看引用來源
同意上半部份,主動果個係征服者!下半part差唔多,只係前面同後面嘅分別!😬
咁係因為你唔係俾人拮後面果個

引用:
原帖由 katieW 於 2022-9-8 12:43 發表 查看引用來源

說回內射的本身 我反而覺得不是那麼隨意隨性 它對環境是有一定要求的 比方說在熟悉私密的空間 活動比較自由的地方
如果要說善後工作簡單的話 還是體外射精 男生差不多到達高潮的時候 給他全部噴在嘴裡吞下 這才是最少善後工作的做法
好似又有你o既道理...
不過我話o既方便係相對用安全套去比較

50 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆