上一頁下一頁
發新話題

我又開個吹水PO~ (主奴, 口交, 顏射, 內射, 野戰, 車戰, 御夫, 御女, 咩都講得, 其他話題亦無任歡迎!)

收藏  |  訂閱
55  17.1k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-8 09:41 發表 查看引用來源

內射同征服有咩關係?

又或者咁講, 同樣都係內射, 男上同女上邊個征服邊個又會唔會唔同講法呢?
呢啲係男人覺得啫!好難解䆁,可能天性鐘意播種!😬

引用:
原帖由 離火 於 2022-9-8 09:52 發表 查看引用來源

射左入去,就好似留低左自己既存在印記係個女人身上
而且一般唔係咁易可以射入去
射左入去即係個女人心入面都有你

男上同女上呀,呢個反而難講 ...
同意,呢個就係男人嘅諗住!其實有啲女人都係咁諗,覺得比你內射咗先係完全屬於佢!😬

引用:
原帖由 離火 於 2022-9-8 09:58 發表 查看引用來源

呢個真係要問番女人先知
男人就係咁諗XD
我聽過有啲女人係咁講,唔知呢度啲師姐係咪咁諗!

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-8 10:30 發表 查看引用來源

我覺得係睇邊個去操作囉所以..
主動果位永遠都係征服人果方, 因為係呢位人士用人地身體去令自己快感同高潮, 性交同口交都係一樣
唯一一個一定係女方被人征服o既, 我會認為係肛交 因為第一呢個係一個另類o既器 ...
同意上半部份,主動果個係征服者!下半part差唔多,只係前面同後面嘅分別!😬

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-8 12:12 發表 查看引用來源

咁係因為你唔係俾人拮後面果個
係都拮人後面啦!😬

引用:
原帖由 katieW 於 2022-9-8 12:43 發表 查看引用來源

什麼話題? 如果還是內射的話 那麼我會說 應該是很激情浪漫的 和妳一樣我都覺得是心靈上的親近多於生理享受
朴先生也會偶爾忍不住.. 在我裡面射精 次數不算多 我只說是有這種情況吧
我跟妳應該不同 我沒有妳那 ...
喺office做係咪刺激啲?有冇扮女秘書?😉

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-9-8 13:58 發表 查看引用來源

內射除咗喺征服一個女性嘅象徵之外,其後慢慢欣賞自己嘅精液喺佢嘅陰道內慢慢流出,簡直係無比興奮。
因為覺得有征服感同成就感?😉

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-9-8 14:04 發表 查看引用來源

男征服女 、女征服男又好 ,每次見到老婆騎我上面,上下起動 、前後搖擺,見到佢嗰種好痛苦嘅表情( 應該係興奮 嘅先至啱 ),令到我嘅陰莖特別堅硬, 心中所想可以為心愛嘅老婆服務 ,自覺非常榮幸。 ...
我都覺得女人痛苦其實興奮嘅樣好吸引,好鐘意聽到佢哋頂唔順叫唔好,但係其實好high!😬

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-9-8 14:39 發表 查看引用來源

就算女性為你服務 ( 按摩、沖涼 )都唔及呢種感覺咁有征服同成就感。
我都覺得係!😬

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-9-8 16:01 發表 查看引用來源

以前都試過喺中環嘅寫字樓返工,嗰陣時都唔興有閉路電視,加上嗰日啲人一早走晒,嗰日叫咗老婆我上咗嚟我寫字樓,喺一間向海嘅會議室度扑嘢。臨走落到樓下個保安員好淫賤咁樣及住我老婆。 ...
可能聽到你哋叫聲!😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆